Reklama

Reklama

Arrow - Série 4

(série)
USA, (2015–2016), 16 h 10 min (Minutáž: 42–44 min)

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Stephen Amell, Katie Cassidy, David Ramsey, Willa Holland, Emily Bett Rickards, John Barrowman, Paul Blackthorne, Neal McDonough, Grant Gustin (více)
(další profese)

Epizody(23)

Obsahy(1)

Star City čelí nové hrozbě. Ve městě se objevuje zločinecká organizace zvaná Duchové, v jejichž čele stojí záhadný Damien Darhk. Oliver, který žije spokojený rodinný život s Felicity, je povolán do akce a se svým týmem má opět plné ruce práce. (TV Fanda)

Recenze (28)

NifKor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bojím se o Arrowa, že to dopadne hodně špatně. Zase tady byl záporák o ničem. Příběh takový no jako ušlo to, ale mohl být napsaný líp. Strašně mě štve, že už jsou dodrbaný scény z ostrova a to mě bolí asi nejvíc na této sérii. Jasně měla dobré chvilky nebo díly, ale ostatní šli i do kytek a takhle by to teda nešlo. Ve čtvrté sérii je úplně všechno hrozný jako u třetí série. Dali tam smrt jedné postavy, která tam ani nemusela být (podle mě). A fakt se bojím teď o Arrowa, že mě tohle přestane bavit a vykašlu se na to. Takže fakt doufám, že pátá série vrátí Arrowa zpět. Snad tam i záporák bude super jako v prvních dvou sérií a né jako u čtvrté a třetí série, kde jsem nepochopil, proč to ti záporácí dělají. No velké zklamání. Jinak tomu dávám 3 hvězdy, protože si to víc nezaslouží. 5,5/10 ()

DEADMANincCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Horor. Když vzpomenu na doby, jak jsem nadšeně tejden co tejden čekal na novej díl v první řadě a ještě mi defakto bavila druhá, je současnej stav Arrowa naprostej horor. Snad ze všech svých známých jsem už jenom já, kdo to ještě sleduje, a to bych rád přidělil tenhle fakt kolegovi z laborky Barrymu Allenovi, kterej je součástí CW universa a to žezlo čekání z tejdne na tejden už někdy v půlce první řady přebral on. Jediný dvě silnější chvilky byly cameo Constantina a pak těžkotonážní finále, kdy bitka na ulici jak vystřižená z TDKR byla určitě lepší, než všechny předchozí finále. Bohužel ale propracovat se k tomuhle bodu stálo hodně utrpení, hereckejch atrap (Taiana, to bylo zlo a ne kvůli tomu artefaktu) a špatnýho scénáře a chyb (v tom scénáři). Váhám, jestli rozkoukávat pátou řadu, už jen kvůli flashbackům z minulosti, kam se pořád přidává nějaká nová sračka, je to šílená zplácanina. Jsem zvědavej, jak s tím vším zamíchá konec druhý řady Flashe (pokud vůbec). Je škoda, kam se seriál posunul za ty čtyři roky. ()

Reklama

ConanVJ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím asi nejslabší řada, i když i ta zde má spoustu skvělých momentů. Finále jsem očekával trochu víc epické. Stalo se zde vše, co člověk očekával, ale nepřekonalo to předchozí vypjaté díly okolo Black Canary, což je škoda. Hlavní záporák této série povedený, i když hodně overpower, a takto vyhrocené finále, kdy byl na pokraji zničení celý svět by se neobešel bez zásahu vyšší DC moci (Superman, Wonder Woman, Flash a další...), protože ty by v DC universu nestáli bokem, když by se řítila na Zemi apokalypsa. Ale je to jen seriál a já si ho užil. Za mě 85% :) ()

jh666 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Doufal jsem, že se čtvrtá řada alespoň přiblíží prvním dvěma. Bohužel nestalo se tak. Nesouhlasím s tím, že je tahle série ještě horší než třetí, ale lepší také není. Začátek byl ještě docela nadějný, ale druhá polovina se nepovedla skoro vůbec. Posledním hřebíkem do rakve pak byly flashbacky. Ty z Hong Kongu se ještě daly, ale tohle byla tragédie. Díky první polovině 60 % ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Občas to bolelo, ale nakonec jsem to doklepal. Arrow šel tento rok opět dolů a ačkoliv se našlo několik opravdu dobrých dílů, všechny myslitelné i nemyslitelné nelogičnosti u většiny dílů převažovaly a srážely je na úroveň Upířích deníků. Je mi jasné, že existuje určitá část společné cílovky, ale kvůli tomu jsem na tom rozhodně nezačal koukat. Počínaje nudným záporákem, po nesmyslné zachraňování celého světa (bez účasti kohokoliv z jiných CW serošů) po Olicity jsme již druhým rokem dostali o úroveň horší podívanou než jsme byli zvyklí. Nicméně budu i u páté řady, ale pokud to bude vypadat stejně, tak budu doufat, že už bude poslední. ()

Galerie (370)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě přidělí Oliver (Stephen Amell) Felicity (Emily Bett Rickards) přezdívku Overwatch, načež dodá, že chtěl původně Oracle, ale to už je zabrané. Oracle je v komiksech Barbara Gordon, bývalá Batgirl a dcera komisaře Gordona, která je kvůli ochrnutí upoutaná na vozíček a podporuje Batmana a jeho přátele na dálku, stejně jako Felicity v seriálu. (NiWi)
  • Schizma v překladu znamená rozdělení jedné církve na dvě odlišné. (JG9)
  • Hlavní záporák této série Damien Dhark se poprvé objevil v komiksu „Titans číslo 1“ v březnu 1999. (JG9)

Reklama

Reklama