Reklama

Reklama

Americký sniper

  • USA American Sniper (více)
Trailer 1
USA, 2014, 133 min

Odstřelovač jednotek SEAL amerického námořnictva Chris Kyle je vyslán do Iráku s jediným úkolem: chránit své bratry ve zbrani. Jeho neomylná přesnost zachrání na bojišti velký počet životů, a když se rozšíří pověsti o jeho odvážných husarských kouscích, vyslouží si přezdívku „Legenda". Avšak jeho pověst se donese až za nepřátelské linie a na jeho hlavu je vypsána odměna a stává se z něj hlavní terč povstalců. Navzdory nebezpečí i obětem ze strany jeho rodiny se Chris se zúčastní čtyř hrůzných misí v Iráku a stává se symbolem kréda jednotek SEAL „neopustit ani jednoho muže". Ale po návratu domů Chris zjišťuje, že na válku nedokáže zapomenout. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A z nějakýho Rob Roye se mám jako posrat? Nevím co je to zač a z toho, že má přes 600 bodů nebo kolik se nepodělám. A z tebe se už tuplem nepodělám. Si myslete co chcete. Na co se kdo, kde a v jaký kvalitě dívá je každýho věc a nikdo mu do toho nemá právo kecat. Tím tady z tebou končím piš si dál ty hovna nikoho nezajímáš. Nech se radši znovu smazat. Čau.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Yoshitsune, Martin741

(mOnkey)

(mOnkey) (hodnocení, recenze)

RedAK

Viděl jsi ho ty, velká spousta běžných smrtelníků a také akademiků, kteří na jeho základě budou rozhodovat o Oscarech. Nevidím na tom vůbec nic špatného, až se za pár let budou akademikům posílat (a unikat na internet) HD ripy, to nám bude hej.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

RedAK

RedAK (hodnocení, recenze)

Taky jsem viděl DVD SCR rip a je mi veskrze u prdele, co si o tom nějaký rýžošuk či kdokoliv jiný myslí. 

na příspěvěk reagoval (mOnkey), Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

ale Wáco, Wáco, tohle už tady několikrát bylo, pamatuješ ? snad jo, ty tvoje dvd screeny sou prostě nekvalitní nebo někdy i kino ripy, já to vim , ty to víš, všichni to vědí a já že mám být k smíchu, tak hele ty nevystříkanej Pepiku, už i ten Rob Roy tě poslal do hajzlu a to že začínáš srát víc a víc lidí kolem sebe, tak to je holý fakt 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1, Martin741

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

nechaj ho... on knedlicek odskriepi aj nos medzi ocami... teraz sa bude ohanat ze DVDscreener je kino...tak ako to robil pri Expendables 3 ked to bolo leaknute ... nechaj ho... vsetci vedia co je to za curacika a tak hov vsetci beru... ako pises..kde pride tam je na smiech.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Ale hovno. Když se podíváš níže chytráku, tak zjistíš, že vyšel DVDSCEER, ale ještě jsem to neviděl, protože si tentokrát na titulky počkám. Tak si nejdřív přečti co jsem tu psal a pak dělej haura, ať nejsi zase za kokota, kterýmu se akorát tak všichni vysmějou.

na příspěvěk reagoval stuntmanMIKE, Yoshitsune

Avern

Avern (hodnocení, recenze)

Tak pro me zatím spis zklamani... cetl jsem knizku a ty se to neblizi :-( spousta nepresnosti a vymyslenych ptakovin... dost zamrzi

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

Póza seš leda tak ty. Každej rok bandička podobných dementů zasírá fóra "oscarových" filmů dětinskejma stížnostma o tom proč nemůžu hodnotit film, který u nás ještě neměly premiéru. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Ha vida CSFD zase hraje pozérsky hrozný Mirky Dušíny :-) Přece neodemknou hodnocení na základě prašivýho DVDSCRENERU! To je přeci podvod!!! Já se fakt bavím na IMDb přes 10000 hodnocení a tady prostě neodemknou a neodemknou!! Bombardujte diskuzi bugz na CSFD po 16.1 To už je oficiální Americká premiéra a tudíž už to můžou vidět uživatelé žijící v USA. doufám, že nechtějí čekat až do 5.3 kdy to tady distributor (možná) milostivě uvede. Mě to zatím nemusí tankovat čekám na titulky. Na titulky com uvádí, že jsou rozpracovaný a zatím 35% hotovo, tak snad trochu pohnou příští víkend bych na to rád kouknul a hned jak to uvidím tak to chci ohodnotit a okomentovat. tak ať tu přestanou dělat pózy a koukaj to odemknout :-)

na příspěvěk reagoval Borrtex, JohnMiller, Rob Roy, Yoshitsune

Martinius

Martinius (hodnocení, recenze)

verim, ze tento film chce byt ambiciozny a narocny, ale niekedy v 40. minute som zaspal, kedze sa nic nedialo. a potom, ked som sa prebudil, sa stale nic nedialo, tak som ho vypol.

na příspěvěk reagoval JohnMiller, TOPmoovie, Borrtex

BeLIEve

BeLIEve (hodnocení, recenze)

No už by se tu pomalu mohl otevřít prostor pro hodnocení, když někdo zaspal a film utekl na veřejnost :D

Související novinky

Spielberg našel svého Bullitta

Spielberg našel svého Bullitta

18.11.2022

Známý režisér Steven Spielberg (Mnichov, Jurský park) zdá se našel svůj další projekt. Bude jím „remake“ akční klasiky se Stevem McQueenem (Le Mans, Sedm statečných) Bullitt. Vedle toho už pak tvůrce… (více)

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

Na Filmovém víkendu ČSFD rozdáme 1000 plakátů!

01.08.2017

Na šestém ročníku setkání filmových fanoušků již tento víkend nejen, že poběží největší filmové pecky roku jako Dunkirk, Strážci Galaxie Vol. 2 nebo sexy novinka Atomic Blonde, ale taky se bude… (více)

Clint Eastwood a další hrdinové z lidu

Clint Eastwood a další hrdinové z lidu

21.04.2017

Kariéra Clinta Eastwooda se v posledních letech stočila k dramatům podle skutečných událostí. Americký sniper nám představil odstřelovače Chrise Kylea, Sully pilota Chesleyho Sullenbergera a teď jsou… (více)

Zeleného sršně čeká drsný reboot

Zeleného sršně čeká drsný reboot

16.11.2016

Michel Gondry (Věčný svit neposkvrněné mysli) se v roce 2011 poprvé a naposledy vrhnul na hollywoodský blockbuster. Jeho Green Hornet je celkem oblíbenou komedií, studio Sony ale doufalo v mnohem… (více)

Reklama

Reklama