Reklama

Reklama

Witches of East End

(seriál)
USA, (2013–2014), 16 h 6 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

Melissa de la Cruz (kniha)

Hrají:

Julia Ormond, Mädchen Amick, Jenna Dewan, Rachel Boston, Daniel di Tomasso, Eric Winter, Bianca Lawson, Anthony Lemke, Virginia Madsen, Tiya Sircar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve středu dění jsou čtyři ženy. Nesmrtelná čarodějnice Joanna a její dvě dcery Ingrid a Freya žijí vcelku obyčejný život a dívky ani netuší, jaké schopnosti vlastně mají.  Dívky neví nic ani o kletbě, která jim přisoudila zemřít ve třiceti letech, aby se mohly znovu narodit.  Za Joannou přijíždí sestra Wendy, aby své příbuzné varovala, že se blíží velké nebezpečí, kterému budou ženy společně čelit. (Kropajda1)

(více)

Diskuze

martin1m2

martin1m2 (hodnocení, recenze)

Zaujímalo by ma kto schvaľuje tagy ... Lebo ste mi ich zamietli úplne odveci ... pravdepodobne niekto kto seriál v živote nevidel ... A prečo tiež neuznáte vytvorenie nových tagov keď mi prídu absolútne vhodné a správne. Tak ideme na to:

cestování časem - hlavne, že sa predstaviteľky v 2. sérii vrátia v čase do Baltimoru 1848 - epizódy 10-12
paralelní svět --- a čo do pekla je Asgard ak nie paralelný svet
milostný trojuholník --- oh really not ? No neviem, žeby Freya, Killian a Dash ?
nestvury, magické bytosti --- a čo je to modré čudo čo pobehuje po 2hej sérii
kniha kouzel, grimoár --- neviem prečo mi posledné 2 tagy nechcete vyrobiť ... ved to aj čarodejné filmy a seriály potom odlíši ešte viac pretože nie vo všetkých filmoch a seriáloch sa knihy kuziel použivaju ...

Reklama

Reklama