Reklama

Reklama

Witches of East End

(seriál)
USA, (2013–2014), 16 h 6 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

Melissa de la Cruz (kniha)

Hrají:

Julia Ormond, Mädchen Amick, Jenna Dewan, Rachel Boston, Daniel di Tomasso, Eric Winter, Bianca Lawson, Anthony Lemke, Virginia Madsen, Tiya Sircar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve středu dění jsou čtyři ženy. Nesmrtelná čarodějnice Joanna a její dvě dcery Ingrid a Freya žijí vcelku obyčejný život a dívky ani netuší, jaké schopnosti vlastně mají.  Dívky neví nic ani o kletbě, která jim přisoudila zemřít ve třiceti letech, aby se mohly znovu narodit.  Za Joannou přijíždí sestra Wendy, aby své příbuzné varovala, že se blíží velké nebezpečí, kterému budou ženy společně čelit. (Kropajda1)

(více)

Recenze uživatele BaHa k tomuto seriálu (1)

Witches of East End (2013) 

Hodně jsem váhala mezi 3 a 4 hvězdami...Ale nakonec čtyři vzhledem k některým hodně, dle mého, nespravedlivě, nízkým hodnocením. Začátek je slabý, rozpočet se rozhodně podepsal na efektech. Ale příběh se brzy rozjede, tomu navíc lichotí krátká (10 dílů) první série. Takže za 4, možná z nostalgie k Charmed, ale rozhodně se budu dívat na druhou sérii. A jelikož druhá série je naprostá tragédie a oproti té první tam chybí slušný příběh, který by vykupoval mizerné herecké výkony a hloupoučké dialogy ()

Reklama

Reklama