Reklama

Reklama

Witches of East End

(seriál)
USA, (2013–2014), 16 h 6 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

Melissa de la Cruz (kniha)

Hrají:

Julia Ormond, Mädchen Amick, Jenna Dewan, Rachel Boston, Daniel di Tomasso, Eric Winter, Bianca Lawson, Anthony Lemke, Virginia Madsen, Tiya Sircar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve středu dění jsou čtyři ženy. Nesmrtelná čarodějnice Joanna a její dvě dcery Ingrid a Freya žijí vcelku obyčejný život a dívky ani netuší, jaké schopnosti vlastně mají.  Dívky neví nic ani o kletbě, která jim přisoudila zemřít ve třiceti letech, aby se mohly znovu narodit.  Za Joannou přijíždí sestra Wendy, aby své příbuzné varovala, že se blíží velké nebezpečí, kterému budou ženy společně čelit. (Kropajda1)

(více)

Recenze uživatele Gogo333 k tomuto seriálu (1)

Witches of East End (2013) 

Seriálové novinky sezóna 2013/2014 - Rozkoukáno: 23 Dokoukáno: 1 Zahozeno: 9+1 _ Knižní předlohu jsem nečetl a o seriálu jsem si moc nezjišťoval. Očekával jsem něco jako Charmed nebo Eastwick, bohužel nedostal. Herecké obsazení je otřesné, na nikoho se nedá koukat, příběh taky za nic nestojí a celé je to hrozně nudný. Bylo mi to jasný, že to takhle dopadne, hned když jsem u první epizody viděl logo stanice. Přeci jen stanice je pro maminy a teenky a celý den jede převážně tupou romantiku. Kdo chce vidět něco kvalitního o čarodějkách, tak radši šáhněte po luxusní třetí sérii American Horror Story. Navíc to vypadá, že čarodějky jsou na vzestupu a že se dočkáme nových Charmed o kterých se momentálně jedná. 30% ()

Reklama

Reklama