Reklama

Reklama

Witches of East End

(seriál)
USA, (2013–2014), 16 h 6 min (Minutáž: 40–44 min)

Tvůrci:

Maggie Friedman

Předloha:

Melissa de la Cruz (kniha)

Hrají:

Julia Ormond, Mädchen Amick, Jenna Dewan, Rachel Boston, Daniel di Tomasso, Eric Winter, Bianca Lawson, Anthony Lemke, Virginia Madsen, Tiya Sircar (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(23)

Obsahy(1)

Ve středu dění jsou čtyři ženy. Nesmrtelná čarodějnice Joanna a její dvě dcery Ingrid a Freya žijí vcelku obyčejný život a dívky ani netuší, jaké schopnosti vlastně mají.  Dívky neví nic ani o kletbě, která jim přisoudila zemřít ve třiceti letech, aby se mohly znovu narodit.  Za Joannou přijíždí sestra Wendy, aby své příbuzné varovala, že se blíží velké nebezpečí, kterému budou ženy společně čelit. (Kropajda1)

(více)

Recenze uživatele A_san k tomuto seriálu (1)

Witches of East End (2013) 

Jsem hodně zvědavá, jak to bude dále pokračovat. Zatím se mi seriál náhodou moc zamlouvá, i když pilotní díl mě zase tak nebral, tak to dostalo spád během ostatních. Jen doufám, že to nebude jeden z těch nechutně dlouhých seriálů, který se zkazí tím, že nebudou vědět, o čem točit už další epizody. Zatím je to zajímavý příběh s čarodějnickou tématikou, jak někdo psal, s pěknýma tvářičkama (Mädchen Amick mě překvapila, jak je i po těch letech, co si jí pamatuju z Twin peaksu nádherná). Pro ležérní večery, bez nějaké potřeby koukat na seriály nebo filmy s tak hlubokým příběhem, až se vám z toho dělají mžitky před očima, je to prostě taková fajn oddechová záležitost, u které se těšíte (já rozhodně těším) na další díly :). ()

Reklama

Reklama