Reklama

Reklama

The Whispers

(seriál)
Trailer
Drama / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2015, 9 h (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Soo Hugh

Hrají:

Lily Rabe, Barry Sloane, Milo Ventimiglia, Derek Webster, Kylie Rogers, Kyle Breitkopf, Kristen Connolly, David Andrews, Autumn Reeser, Brianna Lynn Brown (více)
(další profese)

Epizody(13)

Agentka FBI Claire Bennigan (Lily Rabe) řeší případ šestileté dívky, která se svým imaginárním kamarádem takřka zabila svou matku. Stojí za touto nešťastnou událostí psychická nemoc dívenky, nebo neznámá síla? Wes Lawrence (Barry Sloane) na Sahaře vyšetřuje záhadný objekt připomínající U.F.O. Snaží se naší planetu ovládnout nějaká mimozemská civilizace? A pokud ano, jsme schopni takovému ohrožení čelit? I takové otázky jsou předmětem nového sci-fi seriálu od stanice ABC. (geklon)

(více)

Recenze uživatele honajz2 k tomuto seriálu (13)

X Marks the Spot (2015) (E01) 

No, nevypadá to špatně, sice některým klišé se to nevyhlo, ale i tak to má zajímavé zvraty a zajímá mě, co bude dál. Jenže jak tam vidím ta klišé, bojím se, že to celé půjde postupně do háje. Snad se to nějak zajímavě propojí a ve finále to bude aspoň trochu tak příjemné překvapení, jakým pro mě nedávno byl Případ Kettering... Zase je to USA, ale nebudu spekulovat, zatím je to zajímavý, tak snad to vydrží až do té třinácté epizody. 4* ()

Hide & Seek (2015) (E02) 

Slabší než pilot, ale zajímavé a záhadné to pořád je, i když se tak nějak obávám, že mě tady už nějaký větší zvrat nečeká, ale doufám, že tomu tak nebude a tohle mě ještě dost překvapí... Slabší 4* ()

Collision (2015) (E03) 

Já nevím, mě tenhle díl docela vtáhl a bavil od začátku do konce. Všechno se tu začalo zajímavé rozvíjet a já jsem celkem zvědavý, jak to celé bude pokračovat. A nějak takhle by dobrý mysteriózní seriál fungovat měl, ne? 5* ()

Meltdown (2015) (E04) 

Pořád dobrý, ale tahle epizoda mi přišla docela slabá, nebýt toho konce, tak dám jenom 3*. ()

What Lies Beneath (2015) (E05) 

Zase o něco lepší epizoda, i když i tak to by to celkem chtělo ještě vypilovat, ale já jsem byl spokojený a jsem zvědavý, co bude dál, ačkoli se mi zdá, že se to teďka už druhou epizodu motá kolem jednoho a toho samého. Nebýt několika zvláštních věcí, co se tam staly, tak bych si snad i myslel, že se to celé nějak stoplo. Naštěstí ty zvláštní věci tam jsou a ty to vytahují nahoru. 4* ()

The Archer (2015) (E06) 

Jo, tak ale tahle epizoda se mi moc líbila. Kdyby takhle vypadala každá, tak se mi ten seriál líbí o něco víc, i když se mi líbí i tak. Sice tam je jedno takové klišé, co mi vadilo, ale jinak jsem byl spokojený snad se vším ostatním. Rozhodně mě to zase o něco víc navnadilo na další díly. 5* ()

Whatever It Takes (2015) (E07) 

Ze začátku utahané, ale pak se to příjemně rozjede a nakonec to opět navnadí na další díl. 4* ()

A Hollow Man (2015) (E08) 

Ze začátku zase utahané, ale pak se to rozjede, zase to má pořádně napínavé finále a zase mě to navnadilo na další díl. Na plný počet, to opět není, na 4* jo. ()

Broken Child (2015) (E09) 

Bylo to dost napínavé, ale začínám se bát toho, že z toho nakonec vypadne jedno velké klišé. No, snad se tomu tak nestane, i když to tak teď v tuhle chvíli vypadá. Ale zbývají mi čtyři epizody do konce, tak uvidím. 4* ()

Darkest Fears (2015) (E10) 

Začátek sice chaotický, ale já to dneska odpustím, protože pak se to rozjelo tak hodně, že od toho nešlo odrhnout oči. A ten závěr, ty vole... Šok, fakt, já když už jsem viděl tu vodu, tak jsem to tušil, ale i tak... No nic, super epizoda a těším se na další. 5* ()

Homesick (2015) (E11) 

Tak tentokrát to bylo slabší. Posledních 15 minut a samotný závěr to opět celé zachraňují, ale ten zbytek je takový utahaný a chybí mu atmosféra minulých dílů. No, závěr opět začíná jeden velký zvrat, jenže na konci minulé epizody taky byl jeden zvrat a on se tady vlastně ani moc neřeší. Tak uvidíme příště, snad to bude zas o něco lepší. 4* ()

Traveller in the Dark (2015) (E12) 

Zase jedna z těch slabších epizod, ze začátku se to celkem táhne, ale to, co nastalo v posledních 15 minutách, to to ze 3* dostalo na 4*. Těch 15 minut jsem nedýchal, maximálně jsem něco vykřikl, ale jinak jsem byl fakt hodně v napětí. Tak snad to nějak blbě nezakončí, jsem zvědavý, jak to skončí. 4* ()

Game Over (2015) (E13) 

Hm, tak vyvíjelo se to fakt skvěle, epizoda samotná by byla na 5*, bohužel se na konci ukázalo, že tu někdo asi počítal s další sérií a bůhví, jestli vůbec nějaká bude. Zodpovězeno bylo dost, ale konec přinesl jenom další otázky (aby mohla být další série, logicky). Celý ten seriál se mi líbil, opravdu, ale tak nějak jsem doufal, že to po 13 dílech skončí úplně a ono ne... Zase, chtěl bych vidět, jak se to bude vyvíjet dál, ale asi se nedočkám. To je škoda, taková škoda, protože se to fakt skvěle vyvíjelo...No nic, co nadělám. 4* ()

Reklama

Reklama