Reklama

Reklama

Miliardy - Série 1

(série)
Trailer 2
USA, 2016, 11 h 22 min (Minutáž: 54–59 min)

Hrají:

Paul Giamatti, Damian Lewis, Maggie Siff, Malin Åkerman, Toby Leonard Moore, David Costabile, Jeffrey DeMunn, Terry Kinney, Glenn Fleshler, Stephen Kunken (více)
(další profese)

Epizody(12)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (15)

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co se týče kladných stránek, ani nevím, kde začít. Zkusím to od příběhu - souboj dobra a zla je ihned rozmetán tím, že žádné dobro ani zlo není. Obě strany se schovávají za svou pravdu a bez jakýchkoliv pochyb jdou za svým cílem (např. Donnie nebo čtení profilu pacienta). Když dojde na přímou konfrontaci Chucka a Bobbyho, divák se rochní blahem, protože tyto chvíle jsou maximálně našponované a nedá se odhadnout, které z eg dříve padne. Tím se dostávám k postavám. Nejen Chuck a Bobby, ale i jejich manželky a nejbližší kolegové jsou skvěle napsané a zahrané postavy, viditelně si s nimi tvůrci dali hodně práce. Za mě je kromě dvou hlavních pánů skvělá hlavně Maggie Siff, které věřím každé slovo i grimasu. Opravdu věrohodně zahrané. Tempo seriálu je rychlé, každý díl je poutavý. Jediným neduhem může být, že v rychlém tempu a spoustě jmen se někdy může divák ztrácet. Osobně se mi to ale stalo jen jednou. Co mě zklamalo - čekal jsem hlubší ponoření do života na burze ve stylu Big Short, což zde bohužel není. Proto první série "jen" za 4, ale do další série jdu opravdu s chutí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sezóně jsem se seriálem velice spokojen. Téma je jasné: svět velkých financí, prosáklý nelegálními praktikami, který se, od ne až tak dávné krize, stal bolavým místem pro spoustu Američanů. Tvůrci postavili příběh na souboji mocného finančního magnáta a státního návladního, přičemž nechávají postupně vyplouvat na povrch množství detailů, které ovlivňují mnohdy až fanatické chování obou hlavních postav. Musím pochválit skvělé obsazení, atmosféru, scénář i soundtrack. Přestože se občas vyskytly slabší momenty, jako celek funguje seriál výborně a já se už těším na další řady. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím říct, že jsem dal dva díly a šel od toho, přišlo mě to nepřehledné a nezáživné, ale po půl roce jsem se o seriálu bavil s jedním člověkem a přesvědčil mě, abych do první série Miliard šel znova, měl trpělivost a že seriál mi to vynahradí. A stalo se. Přesně ve třetím díle se vše začalo lámat a seriál mě vtáhl do sebe a vyflusnul právě teď po skončení první série. Ta hra dvou hajzlů o to kdo má větší péro je fascinující svou chytrostí a taky záběrem postav a situací kam až jsou oba schopní zajít. Chuck je sice ve větší ofenzivě, ale působí jako větší hajzl, především proto, že nemá problém lhát svý ženě a zradit i jí. Bobby se zatím jeví jako hodně chytrej parchant, který s přehledem odráží Chucka a jeho ataky a stojí při rodině. Jsem moc a moc zvědavej jak tohle bude dál pokračovat, ale mám dojem, že oba pánové se vzájemě naprosto zničej. Zkrátka v hlavní roli ego himalájských výšin. ()

Hpatrik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po slibném začátku to bohužel sklouzne až do rutiny, odehrávající se ve stejném prostředí, se stejnými lidmi a stejnými výrazy na tvářích. Není to ale vina tématu, či specifického prostředí, jako spíš průměrného scénáře, který z toho nedokáže vytřískat maximum, a nějakým způsobem mě vytrhnout z určité letargie. Oba dva herci jsou skvělí, je radost se ně koukat, ostatní je taková omáčka kterou někdy nudí, a jindy se jí zas nemůžu nabažit. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nějak jsem dospěl názoru, že Showtime je jednou ze stanic s nejlepšími výtvory v dějinách televize (viz mí milovaní Shameless), a proto jsem musel s velkou chutí po nějakém velmi obyčejném dramatu sáhnout zrovna po Billions, třebaže v záplavě obrovského množství serošů, co bych rád zhlédl, disponují rovnou šesti, brzo již sedmi řadami. A ta první byla přímo perfektní! [viděno na SkyShowtime] ()

Galerie (111)

Reklama

Reklama