Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

brabbik 

všechny recenze uživatele

Po epickém filmu přichází perfektní seriál plný napětí, dynamičnosti a zápletek. Hlavní hrdina se mi trochu nezdál ale dokázal zapůsobit po pár dílech. Skvělý nápad na prezentaci jednotlivých epizod, každá v jiném stylu, například styl filmu Osm hrozných, výslech jako sitcom Taková normální rodinka a mnoho dalších. perfektní kombinace mnoha věcí. Drobnost k dokonalosti mi tam však ještě chybí, 90%. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Perfektní pilot, další díly ovšem poněkud mdlé. Příběh je časem pořád na jedno brdo a ani sympaťák Jake to nezvládá zachránit. Jennifer (jo ta Dexterova ségra) už asi jiné pohledy a role neumí, ale poměrně mě bavila a překvapivě vůbec nevadila. Zimní finále mě na chvíli zase navnadilo, ale moc dlouho to netrvalo a příběh se vrátil zase zpět do svých starých (nudných) kolejí. S filmovým Všemocným se to bohužel naprosto nedá srovnat - tam kde film vyplivl výborný thriller, seriál nedokázal pokračovat a stala se z toho obyčejná v televizi stokrát viděná kriminálka. Tvůrci si to asi uvědomili taky a proto po 1.sérii dali seriál na chvilku k ledu. Takhle jsem si jeden s nejvíce očekávaných seriálů podzimu 2015 fakt nepředstavoval. Škoda... __50%__ ()

Reklama

Gothar 

všechny recenze uživatele

1. diel bol celkom v pohode, ale išlo v podstate o kópiu filmu. 2. diel však už ukázal, že s veľkou pravedpodobnosťou pôjde o priemernú kriminálku s jedným šikovnejším členom tímu. Pripadá mi to ako lacný vývar z výborného filmu, kde sa zázračná pilulka a Bradley Cooper objavujú len kvôli tomu, aby ostala zachovaná značka. 60 % ()

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutá první (a nejspíš bohužel poslední) řada. Pilot moc nenadchnul, prakticky jen silně kopíroval začátek filmové předlohy, kde se naprostý ztroskotanec společnosti dostane k unikátní "chytré droze" a stane se z něj geniální člověk, které zvládne téměř cokoliv. Nakonec se ze seriálu stala taková další kriminálka s celkem kvalitním vedlejším příběhem a příjemnými postavami. ()

andreas2 

všechny recenze uživatele

Podařil se mi odhalit současný trend seriálové prudukce. Prvně je nutné použít jako předlohu „moje" nejoblíbenější Sci-fi/Thriller filmy jako Limitless nebo Minority Report a přetavit je žánrově na kriminálku. To se udělá tak, že postava s nadpřirozenou schopností se podle scénáře nechá seznámit s vyšetřovatelkou FBI a spolu pak díl co díl vyšetřují zločiny. Pilotní díl lze například jako u Limitless vyřešit jako remake filmové předlohy. Přestal jsem to sledovat u sedmého dílu, kdy měl mít Brian konečně den volna od FBI. Hned, jak si vyčistil zuby, dostal ránu elektrickým paralyzérem od CIA a musel vyšetřovat pro ně. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama