Reklama

Reklama

Všemocný

(seriál)
Trailer
USA, (2015–2016), 15 h 38 min (Minutáž: 40–45 min)

Hrají:

Jake McDorman, Jennifer Carpenter, Hill Harper, Mary Elizabeth Mastrantonio, Bradley Cooper, Desmond Harrington, Marko Caka, Doris McCarthy, Ari Fliakos (více)
(další profese)

Epizody(22)

Brian toho v životě zrovna moc nedokázal, ale až když jeho otec vážně onemocněl, začal si vyčítat svoji neschopnost. V tu chvíli se objeví starý kamarád a dá mu pilulku, která mu změní život... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer

Recenze (107)

toi-toi 

všechny recenze uživatele

Miliónpiata verzia na Housea či Mentalistu s úžasným a charizmatickým hlavným hrdinom, čo všetko videl a všetko vie. Smola, že zápletky sú doslova hlúpe a pritiahnuté za vlasy. Podľa mňa osobne škoda, že z tak dobrého námetu spravili len ďalší detektívny seriál. McDorman je však sympaťák. Kto vie, čo z neho bude. ()

Larrysbride 

všechny recenze uživatele

Další důkaz toho, že ze spolupráce Kurtzman/Orci nemůže vyjít nic špatného! Pilotní epizoda je naplněná akcí, strhujícími efekty, slušným příběhem, milými kamey a výtečným soundtrackem. Snad si toto tempo udrží i nadále. (Hvězdička dolů za Jennifer Carpenter které já prostě nemohu přijít na chuť...) ()

Reklama

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Perfektní pilot, další díly ovšem poněkud mdlé. Příběh je časem pořád na jedno brdo a ani sympaťák Jake to nezvládá zachránit. Jennifer (jo ta Dexterova ségra) už asi jiné pohledy a role neumí, ale poměrně mě bavila a překvapivě vůbec nevadila. Zimní finále mě na chvíli zase navnadilo, ale moc dlouho to netrvalo a příběh se vrátil zase zpět do svých starých (nudných) kolejí. S filmovým Všemocným se to bohužel naprosto nedá srovnat - tam kde film vyplivl výborný thriller, seriál nedokázal pokračovat a stala se z toho obyčejná v televizi stokrát viděná kriminálka. Tvůrci si to asi uvědomili taky a proto po 1.sérii dali seriál na chvilku k ledu. Takhle jsem si jeden s nejvíce očekávaných seriálů podzimu 2015 fakt nepředstavoval. Škoda... __50%__ ()

Miro_CZ 

všechny recenze uživatele

Zhlédnutá první (a nejspíš bohužel poslední) řada. Pilot moc nenadchnul, prakticky jen silně kopíroval začátek filmové předlohy, kde se naprostý ztroskotanec společnosti dostane k unikátní "chytré droze" a stane se z něj geniální člověk, které zvládne téměř cokoliv. Nakonec se ze seriálu stala taková další kriminálka s celkem kvalitním vedlejším příběhem a příjemnými postavami. ()

andreas2 

všechny recenze uživatele

Podařil se mi odhalit současný trend seriálové prudukce. Prvně je nutné použít jako předlohu „moje" nejoblíbenější Sci-fi/Thriller filmy jako Limitless nebo Minority Report a přetavit je žánrově na kriminálku. To se udělá tak, že postava s nadpřirozenou schopností se podle scénáře nechá seznámit s vyšetřovatelkou FBI a spolu pak díl co díl vyšetřují zločiny. Pilotní díl lze například jako u Limitless vyřešit jako remake filmové předlohy. Přestal jsem to sledovat u sedmého dílu, kdy měl mít Brian konečně den volna od FBI. Hned, jak si vyčistil zuby, dostal ránu elektrickým paralyzérem od CIA a musel vyšetřovat pro ně. ()

Galerie (667)

Zajímavosti (6)

  • V 15. minutě ukáže agent Boyle (Hill Harper) ostatním zabavené „pevné disky“. Ve skutečnosti však v ruce drží pouze počítačový zdroj, který nemůže nést žádné užitečné informace. (kkomtu)
  • Desmond Harrington (Casey) hraje v seriálu přítele Jennifer Carpenter (Rebecca). Pár si společně zahráli i v seriálu Dexter (od r. 2006), kde ztvárnili role Quinna a Debry. Současně jde o druhý seriál, kde společně hrají role policistů. (KajusaK)

Reklama

Reklama