Reklama

Reklama

Stranger Things

(seriál)
  • USA Stranger Things
Trailer 1
Drama / Fantasy / Horor / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2016–2024), 36 h 1 min (Minutáž: 42–150 min)

Hrají:

Winona Ryder, David Harbour, Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Natalia Dyer, Charlie Heaton, Joe Keery, Noah Schnapp (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(5) / Epizody(35)

Chlapec se ztratí neznámo kde a město začne odhalovat svoje záhady, mezi které patří i tajné experimenty, děsivě nadpřirozené síly a jedna malá podivná holka. (Netflix)

Recenze uživatele BROKEN_ k tomuto seriálu (18)

Season 3 (2019) (S03) 

Po dvouleté pauze, se vrací seriál Stranger Things v obrovské formě! Tvůrci si daly na čas s psaním scénáře, a chtěli to mít všechno dobře připravené, zkrátka si dávaly záležet. A výsledek? Jedná se o vrchol seriálu. Aspoň teda za mě. Nevím jak to vidí ostatní. Všechno tady funguje na 110%! Humor, emoce, atmosféra, skvělé momenty, atd. fungují výborně. Herecké výkony jsou špičkové. Millie Bobby Brown je sakra dobrá, obrovský talent do budoucna. Všichni ostatní bez chyby. CGI je každou sérii čím dál lepší. Monstrum je uděláno skvěle, fakt se to povedlo, za to jsem hrozně rád, aspoň se na to dobře dívá. Všechny dějové linky mají něco do sebe. Ale jednu věc mají stejnou, a která funguje na jedničku. HUMOR. To je opravdu silná stránka 3 série. Když už to vypadá na pořádně dramatickou a zároveň napínavou scénu, najednou se to přepne na komedii, a funguje to dokonale. Nejvíc jsem se nasmál u Steva a Dustina, za mě byla jejich dějová linka tou nejlepší ze všech. Hudba jako vždycky perfektní, dokonce zaznila hudba z Návratu do budoucnosti, to byla pecka. Závěrečný díl The Battle of Starcourt považuji za vrchol seriálu! To mělo zkrátka všechno ten díl! Na konci nezůstalo ani jedno oko suché. Už aby byla 4 série, po podtitulkové scéně se těším ještě více. MILUJU TO! ()

Kapitola první: Suzie, slyšíš mě? (2019) (S03E01) 

Konečně jsou zpět! První díl udělá úsměv na tváři všem, kteří mají tenhle úžasný seriál rádi. Ta nostalgie je neskutečná! Žádný seriál mi nedokáže nadělit takový úsměv na tváři než STRANGER THINGS! Bože jak já to miluju!! ()

Kapitola druhá: Krysy z obchoďáku (2019) (S03E02) 

Druhý díl je slabší než první díl, ale pomalu se nám to začíná rozjíždět, těším se co bude dál. Setkání Dustina se Stevem bylo skvělý, tyhle dvě postavy miluju! :) ()

Kapitola čtvrtá: Test saunou (2019) (S03E04) 

SKVĚLÝ DÍL!! U scén se Stevem a Dustin se vždycky nasměju, ti dva mají úžasný scény. Neskutečně to s nima funguje. Závěr v sauně bral dech. Narážka na Arnolda Schwarzeneggera neměla chybu. JEN TAK DÁL! ()

Kapitola pátá: Armáda (2019) (S03E05) 

V předchozí epizodě tvůrci zmínili Arnolda, v tomhle dílu jsme dokonce dostaly samotného Terminatora, protože ten Rus se přesně chová jak Terminator, zajímavý, ale potěšilo. Atmosféra čím dál houstne. Závěr opět parádní. " Marco. Marco. Polo! " ()

Kapitola šestá: E Pluribus Unum (2019) (S03E06) 

FUCKING AWESOME! Ach bože, nemám slov! Všechno funguje na 200%!!! Neuvěřitelný. Závěr opět neskutečně skvělý. MILUJU TO! ()

Kapitola sedmá: Kousnutí (2019) (S03E07) 

WOW! Hudba z Návratu do budoucnosti, mi udělala úsměv na tváři. Terminator vs tlustý Rambo :-D . Ten konec mi vzal dech, vůbec jsem nedýchal. Holy shit. Od finále čekám hodně! ()

Kapitola osmá: Bitva u Starcourtu (2019) (S03E08) 

TOHLE JE VRCHOL SERIÁLU! Neskutečně našlapaný díl, od začátku až do konce. Je to pastva pro oči. Atmosféra by se dala krájet. Má to skvělé, až někdy geniální momenty. SPOILER scéna kdy začne zpívat Dustin pro svoji holku Suzie bylo ABSOLUTNĚ GENIÁLNÍ! V tu chvíli jsem začal plakat štěstím, protože tohle vymyslet, když zrovna zachraňují svět, to prostě nemá chybu. KONEC SPOILERŮ. Jsem zvědavý kam se seriál vydá ve 4 série, jsem ku**a natěšený! Podtitulková scéna dala jasně najevo, že naše oblíbená postava žije, díky bohu. A na závěr, na konci mi nezůstalo ani jedno oko suché. MILUJU TO!! ()

Season 4 (2022) (S04) 

Nejdelší, nejtemnější a nejvelkolepější řada ze všech. Necelý tři roky čekání stály za to. Filmová délka a rozpočet z tohohle dělají víc než jen pouhý seriál. Od režie, střihu, hudby, efektů, se jedná o špičkové řemeslo. Postavy jsou zase skvěle zpracovaný a Eddie s Max si pro mě osobně ukradli celou řadu pro sebe. Dufferovi přistupují k látce s takovým citem, srdíčkem, péčí a jde to strašně znát. Jsem zase zamilovaný až po uši. Seriál mě neskutečně naplňuje, dělá mi velkou radost a já v současnosti nemám oblíbenější show. Závěrečná pátá řada musí stát za to! Více ZDE. 9/10 ()

Kapitola první: Klub Hellfire (2022) (S04E01) 

Tři roky čekání stálo za to! Ten pocit radosti z toho, že vidíte svoje oblíbené postavy, slyšíte tu skvělou hudbu, a celkový styl seriálu stojí za to. Technická stránka je lepší každou sérii a jde vidět, že Netflix do seriálu ty peníze opravdu narval. A já to celému seriálu neskutečně přeji. Jsem zase zamilovaný a strašně se těším na zbytek řady a co si bratři Dufferovi vymysleli tentokrát. Btw poslední hororová scéna, která evokuje Elm Street neměla chybu. Nový záporák vypadá fantasticky! :-) ()

Kapitola druhá: Vecnova kletba (2022) (S04E02) 

Vynikající prostřihy, které tvoří skvělou atmosféru při které mi naskakuje husina. Dufferovi 4 sérii nastartovali výborně a dodržely co slíbily.... přidaly na hororu a jde to poznat. Jen tak dál :-) ()

Kapitola třetí: Monstrum a superhrdina (2022) (S04E03) 

Rozhovor na konci epizody neměl chybu. Děj, atmosféra, tempo, hudba, střih, kamera.... asi bych se jen u každé epizody opakoval, ale je to perfektní. Miluju to! :-) ()

Kapitola čtvrtá: Drahý Billy (2022) (S04E04) 

Finále epizody bylo wow, wow, wow, WOW! Nemám slov. Bože ten seriál mi dělá obrovskou radost a neskutečně mě naplňuje :-) song ()

Kapitola pátá: Projekt Nina (2022) (S04E05) 

Humor jako vždy na jedničku. Návrat staré postavy je potěšující a ačkoliv pořád nechápu, jak přežila, a kde celou tu dobu byla (mám pocit jakoby si to tvurci vymysleli až nyní na tuto sérii), tak se mi to líbí. Millie Bobby Brown mi jen potvrzuje, že se narodila pro Eleven (v jiných projektech kde jsem ji viděl na mě nedělala dobrý dojem) a strašně se těším, až získá zpátky svoje schopnosti. Jediná dějová linka, kterou bych vystřihnul je ta s tou basketbalovou skupinou co jdou po Eddiem. Ale jinak nemám co vytknout. :-) ()

Kapitola šestá: Do hloubky (2022) (S04E06) 

Miluju ty scény s El. A závěr jako vždy vás nutí okamžitě pustit další epizodu. No ty bláho! :-) ()

Kapitola sedmá: Masakr v laboratoři (2022) (S04E07) 

A po tomhle mám jak vydržet to čekání na zbylé dvě epizody? Jeden z nejlepších dílů celého seriálu, který nám ukázal zrod hlavního záporáka 4 série. Dufferovi mají skvěle vymyšlený příběh, který sice možná někdy zní trochu děravě (ale jen někdy), ale funguje strašně dobře. Ti co si ztěžují na stopáž, tak vám vzkazuji, "jste blázni? Čím delší, tím víc toho prožijeme ne?". Efekty mi v tomto dílu skoro vytřeli zrak, tohle už není pouhý seriál. Millie Bobby Brown perfektní a příběh okolo hlavního záporáka vynikající. Fakt nechápu proč nevydaly všechny díly naráz, to čekání mě zabije. 4 série je rozehraná parádně a pokud se poslední dvě epizody povedou stejně dobře a nejlepší by bylo kdyby byly ještě lepší, tak se může jednat klidně o tu nejlepší řadu. Ale tyhle kecy, která série je lepší mě v poslední době unavují, tak řeknu pouze tohle. Stranger Things neubírá nic na svém kouzlu a je to každou sérií větší a větší a i přesto pořád neskutečně dobře fungující. Miluju to a už se nemůžu dočkat na ten zbytek. Jsem s tím... a to hned!!! ()

Kapitola devátá: Hon na Vecnu (2022) (S04E09) 

Nemám slov. Dufferovi předvedli podívanou, která už vůbec nepřipomíná seriálovou tvorbu. Má to obrovský srdíčko. Neustálý příval emocí (brečel jsem jak malá holka), zatraceně dobrý vizuál, tolik nezapomenutelných momentů.... v těch superlativech bych mohl pokračovat. Tohle se zkrátka musí vidět. 5 série má před sebou těžký úkol. Držím palce a modlím se ať se jim finále tohoto famózního seriálu povede. :-) ()

Související novinky

Netflix chystá americkou Korunu

Netflix chystá americkou Korunu

14.10.2023

Streamovací gigant Netflix dobře ví, jaké seriály patří mezi jeho nejzajímavější. Stejně tak si jsou hlavouni z programového oddělení vědomi, že nic nejde natahovat věčně, většinou navíc nechávají… (více)

Poslední řada Koruny má datum premiéry

Poslední řada Koruny má datum premiéry

10.10.2023

Netflix oznámil, že šestá a poslední sezóna seriálu Koruna bude rozdělena do dvou částí. U velkých věcí jako jsou Zaklínač nebo Stranger Things už je tento formát pro Netflix prakticky standardem,… (více)

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

Hollywood hodlá prioritizovat jistoty

28.09.2023

Stávka scenáristů oficiálně skončila, v následujících dnech a týdnech se musí ještě vyřešit stávka herců, pomalu ale jistě to už vypadá, že se Hollywood ještě před koncem roku vrátí naplno do práce.… (více)

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

Seriály HBO možná zamíří na Netflix

26.06.2023

Trh streamovacích služeb je v současnosti postavený na exkluzivitě - Disney+ diváky přitahuje Mandalorianem a Avatarem, Netflix Stranger Things nebo Wednesday, HBO Max Bojem o moc a The Last of Us.… (více)

Reklama

Reklama