Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Matli 

všechny recenze uživatele

Nejradši bych dal za pět, ale musím se držet. Grafickou stránku filmu vůbec neřeším, ale ty nápady, ten scénář a ty dialogy, to je jedna perla za druhou. Ty lidi co to tvořej musejí být fakt zhulený. A obchod s motorovýma pilama uprostřed lesa? Jako fakt? a to bych mohl pokračovat. No prostě výbornej film. Dokoukat to do konce, to chce pořádnou odvahu. 10% ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že trojka byla co se absurdity týče vrcholem, ale Asylum se i tentokráte překonalo. Problém je, že díky tomu nekonečnému sledu šíleností ztratila většina z nich svoje kouzlo. A je to škoda, protože některé nápady byly úžasně pitomé. Buď jak buď, tohle téma už je vytěžené, tak uvidíme, jestli si to Asylum uvědomí, nebo přijde ještě s pětkou. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Ve čtvrtém dílu dosáhla CGI svého vrcholu likvidací žraloka na lavičce, záběr jsem si třikrát vrátil, než jsem uvěřil tomu, co jsem viděl, respektive neviděl, a pak jsem se deset minut snažil přežít záchvat smíchu, jaký jsem už dlouho nezažil. Tvůrci tohoto paskvilu zřejmě zareagovali na ohlasy diváků a pokusili se předstírat, že jim jde hlavně o humor, proto se do děje dostaly odkazy na Čaroděje ze země Oz, Terminátora, Iron Mana i Pobřežní hlídku, ale faktem zůstává, že opravdovou zábavu mi opět připravili tam, kde jsem se smát asi neměl. Nedokázal jsem rozklíčovat, jestli mysleli vážně tohle: žraločí, písečné, kamenné, ropné, ohnivé, elektrické, lávové, dobytčí a nukleární tornádo. Podezírám je, že to mysleli smrtelně vážně a hvězdička za nechtěný humor je znovu nemohla minout. ()

pursulus

všechny recenze uživatele

Mé hodnocení celé řady "Žralokanáda" významné filmové produkční společnosti "Asylum & Syfy comp.", jakož i můj názor na celou řadu jsou ZDE. (Vysvětlení, proč hodnotím více snímků jako celek, lze nalézti na mém profilu v úvodní části "O hodnocení".) ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Kdo zná sérii, ví, do čeho jde, a pokud neví, jeho chyba. Opět skvělá parodie na spousty filmů se spoustou krve a roztrhaných těl. na začátku jsou Star Wars, na konci připomínka Apokalypsy Jízdou valkýr. Kromě jiných připomínka na Indiana Jonese a Dobyvatele ztracené archy, Star Trek, Pobřežní hlídka, Buckaroo Banzaie či Christine. A mezi řadou postav se mihnou i Elvis a Tina Turnerová. Je radost sledovat všechny ty nápady a vtípky s masakrovanými postavami. Se špičkovými triky by to byla super podívaná, ale ztratila by kouzlo jistého neumětelství. Snad jedinou výtku bych měl, proč se postavy neschovaly do krytu...jenže pak by nedošlo na citaci z Čaroděje ze země Oz, tudíž nakonec OK. ()

Galerie (102)

Zajímavosti (3)

  • Fin po príjazde do Kansas City dostane od známeho červené auto s menom Christine. Je to odkaz na horor z roku 1983 s totožným názvom Christine. (Marceloo)
  • Vo filme sa objavili dvaja atléti z najznámejšej MMA organizácie UFC. Na začiatku sa medzi novinármi objaví Roy Nelson a počas útoku žralokov v kasíne sa objaví Frank Mir. (Marceloo)
  • Ve filmu si zahrál cameo Corey Taylor, zpěvák skupin Slipknot a Stone Sour. Je oslovován jako „číslo 8“, což je narážka na Slipknot, kde všichni zakládající členové měli číselné označení a Taylor je právě „8“. (Schyzartis)

Reklama

Reklama