Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (95)

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si, že trojka byla co se absurdity týče vrcholem, ale Asylum se i tentokráte překonalo. Problém je, že díky tomu nekonečnému sledu šíleností ztratila většina z nich svoje kouzlo. A je to škoda, protože některé nápady byly úžasně pitomé. Buď jak buď, tohle téma už je vytěžené, tak uvidíme, jestli si to Asylum uvědomí, nebo přijde ještě s pětkou. ()

Filmmaniak 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou (ještě relativně seriózně pojatých) dílech této překvapivě populární ságy céčkové kvality se tvůrci konečně odhodlali jít cestou absurdně šílené bezhlavé debility, která se už nebere vážně ani trochu, což sérii pochopitelně svědčí. Žraloci ve vesmíru z třetího dílu jsou již překonáni, nastupují lávonáda, krávonáda, roponáda, ohňonáda a radioaktivní bleskonáda, která je pochopitelně potřeba hnát přes Niagarské vodopády, aby se z nich ta radioaktivita smyla. Logika na nule, aspoň se ale pořád něco děje a je to už tak moc dementní, že se na to dá díky tomu celkem zábavně koukat. Pokud tedy překousnete obecně amatérské a neumětelské zpracování od režie přes úroveň triků až po herecké (ne)výkony. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Trojka byla prdel jak svině, když se na scéně objevil Hajzlhof a potom ve vesmíru se Stevem likvidovali žraloky světelnýma motorovkama, chcal jsem smíchy. Bohužel tahle série pokračuje trendem co sudé pokračování to průser. Vtipu ubylo, debilní neherctví už se za 4 filmy prostě okouká a těch pár vtipných scén jako je žraločí defibrilátor nebo několikanásobné porodné ze žraloků už nestačí. A ani camea se nijak nepovedli. U téhle série platí, že si je vědomá své debility, ale filmový masochisti si prostě přijdou na své a podpora fandů filmového braku a lidí bez mozku co to žerou doopravdy vynesla téhle sérii takovou popularitu, že se vesele točí dál. Ferrante je zrůda bez špetky talentu a docházejí mu debilní nápady, které jsou tak absurdní, až jsou prostě vtipný. Ve čtyřce je to nuda, trapnost a jednou za dvacet minut slušný fór. Pětku ještě dám, ale jakmile bude šestka, už se asi znovu mučit nenechám.30%. ()

Israha 

všechny recenze uživatele

To, co se úplně nepodařilo trojce, dotahuje čtvrté Žralokonádo v podstatě do dokonalosti. Bláznivé tempo, blatantní absenci technické a herecké kvality, míry a dobrého vkusu, ujetý humor a lahůdkově (sebe)ironickou stylizaci si to jakožto základní atributy série bere s sebou, ale důraz na camea celebrit poněkud ustoupil filmovým i jiným parodiím a pokus o "rozmáchlý" dějový oblouk působí tentokrát i v rámci své bezuzdné absurdity o dost soudržněji a v důsledku toho plyne tahle šílenost tak rychle, že nemáte čas ani chuť dívat se na hodinky. Asi někde tady, mezi trojkou a čtyřkou, se Sharknado vymanilo ze škatulky kultu pro milovníky campu a šíleností a stalo se plnohodnotným popkulturním fenoménem. Ve své podstatě se to dá považovat za obrovský úspěch. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

To, že poster k nejnovějšímu Sharknadu připomíná poslední Star Wars, není čirá náhoda. Tenhle díl už je totiž mega sci-fi. Z ohyzdný Tary se stal kyborg, co chytá z nebes padající automobily, lítá vzduchem jako trochu anorektičtější postavička z Marvelu a kromě motorovky jí z ruky vyjde i světelnej meč - samozřejmě za doprovodu hlášky "nechť tě provází síla". Steve Sanders tu mlácením a kopáním do žraloků už jen potvrzuje svůj status největšího "kick ass" borce všech dob, při čemž Chuck Norris musí doma pukat závistí. A Sharknado? To se tu postupně mění v Oilnado, Firenado, Lightingnado, Frozenado, Cownado (!) a nakonec i na Nukenado. Je to chujovina, už ani ne tolik vtipná, ale pár hlášek se povedlo a celkem pobavilo i cameo dvou plavčic z Baywatch. Ale pětku už, prosim, NE! Já se na tu zrůdičku Taru fakt nemůžu koukat! ()

Galerie (102)

Zajímavosti (3)

  • Ve filmu si zahrál cameo Corey Taylor, zpěvák skupin Slipknot a Stone Sour. Je oslovován jako „číslo 8“, což je narážka na Slipknot, kde všichni zakládající členové měli číselné označení a Taylor je právě „8“. (Schyzartis)
  • Fin po príjazde do Kansas City dostane od známeho červené auto s menom Christine. Je to odkaz na horor z roku 1983 s totožným názvom Christine. (Marceloo)
  • Vo filme sa objavili dvaja atléti z najznámejšej MMA organizácie UFC. Na začiatku sa medzi novinármi objaví Roy Nelson a počas útoku žralokov v kasíne sa objaví Frank Mir. (Marceloo)

Reklama

Reklama