Reklama

Reklama

Resident Evil: Vendeta

  • Japonsko Biohazard: Vendetta (více)
Trailer 1

Když bezohledný protivník v touze po odplatě vypustí nebezpečný smrtelný virus, kapitán protiteroristické jednotky Chris Redfield požádá o pomoc agenta Leona S. Kennedyho a profesorku Rebeccu Chambers, aby společnými silami zastavili obchodníka se smrtí a zachránili New York. (Bontonfilm)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (88)

Davies182 

všechny recenze uživatele

V životě mě tolik neštvaly pistole s nekonečnýma zásobníkama a taky nesmrtelní hrdinové, vyhýbající se směšnými chvaty střelbě z nepřátelských stran. Ale jinak celkem dobrý. Krásně animovaný akční béčko, od kterýho když člověk nečeká nový Final Fantasy (přijde mi, že stylem to má k Esenci života hodně blízko!), tak prostě nemůže urazit; minimálně první neakční polovina tolik nebije do očí svou přehnaností. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ze všech animovanejch RE je tohle asi nejhorší díl ačkoliv si to stále aspon trochu drží úroveň a nehraje si to na novodobej Matrix jako hraná série, i když ten poslední souboj k tomu má blízko. Má to pár napínavejch momentů, bohužel převažujou ty hloupoučký a trapný (všechny dialogy). Spousta scén je variace na stokrát viděný momenty v různejch dílech hry takže nečekejte nic novýho, dokonce je tam zase nabušený monstrum jako Nemesis nebo Ustanak (kromě toho že vypadá jak komiksovej Bane z Batmana). Animace je velice kvalitní. Jak zde již bylo řečeno tak to nenadchne ani neurazí, je to prostě jen sled animací z hry kdy brzo asi budete hledat tlačítko na skipnutí. Degeneration i Damnation se dá v klidu zkouknout znovu ale u tohohle dílu si myslim jedna projekce stačí navždy. ()

Reklama

Zek 

všechny recenze uživatele

Anderson udělal chybu v tom, že postavy jako je Chris a Leon atd. dal až pomalu na třetí místo. Přitom právě tyhle postavy dělají herní Resident Evil tím nejlepším co je. Začátek filmu v baráku, mi strašně připomínal úplně prvního Residenta a vtom to mělo zůstat. Druhá polovina filmu mi spíš už připomínala tou akcí, tak šestý díl a i ten záporák mohl být lepší. ()

becki_tu 

všechny recenze uživatele

Vendeta je dalším povedeným přírůstkem do animované série Resident Evil, která nechává hrané filmy daleko za sebou. Opět je tu dechberoucí animace, rozumný počet hlavních postav, které dobře známe z herní série a nový záporák Arias. Po vzoru jakéhokoliv dílu herní předlohy je tu parádní závěrečný boss-fight, který narozdíl od herních předloh není potřeba několikrát opakovat. Za mě tedy velká spokojenost. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Vojak Chris Redfield pri vykonávaní akcie narazí na muža menom Glenn Arias. Ten je medzinárodne stíhaným zločincom a má byť dovozcom nelegálnych zbraní pre viaceré zločinecké organizácie. Jeho najnovšou zbraňou je Zombie vírus, ktorý je extrémne nebezpečný. Glenn Arias plánuje poslednú akciu, ktorá má zničiť populáciu New Yorku a Chris s jeho tímom odhodlaných bojovníkov je jediný, kto môže tento diabolský plán prekaziť. - Nie som nejako zasvätený do priebehu tejto série a nie som ani velký fanúšik Resident Evil, ale táto časť ma bavila. Animovaných hororov vela nevzniká, takže sa vždy v týchto prípadoch teším, že môžem vidieť niečo menej tradičné. Animácie sú tu slušné, postavy majú príjemné hlasy, akcie je dosť a potešia rôznorodé hry s tématikou Zombie vírusu. Nakazených však bolo na môj vkus málo, čo je zvláštne keď zvážim, že to bolo animované. To finále mi tiež úplne nesedelo k predchádzajúcemu priebehu, ale ubieha to svižne, takže ma to zaujalo. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (8)

  • Příběh se odehrává po hře "Resident Evil 6" a před "Resident Evil 7". (agentmiky)
  • Ve druhém díle herní série jezdí Leon v Jeepu a Chrisova sestra Claire na motorce. (Marlok)
  • Rebecca Chambers a Chris Redfield se poprvé setkali v prvním díle herní série. (Marlok)

Reklama

Reklama