Reklama

Reklama

Kapitán Exner

(seriál)
  • angličtina Cpt. Exner
Česko, 2017, 11 h 1 min (Minutáž: 55–56 min, Alternativní 6x80 min)

Předloha:

Václav Erben (kniha)

Hrají:

Michal Dlouhý, Vica Kerekes, David Novotný, Jan Vondráček, Arnošt Goldflam, Petr Nárožný, Anna Polívková, Jitka Schneiderová, Marie Málková (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Kapitán Exner je jednou z nejznámějších postav české detektivkářské školy. Uhlazený bonviván a lamač dívčích srdcí se vždy vymykal představě běžného kriminalisty, a to nejen v minulém režimu, kde šokoval svým veteránem-kabrioletem a kanárkově žlutým oblekem, ale také nahlíženo dnešní detektivkářskou optikou. Své případy řeší jaksi mimochodem, během svádění žen a dívek, nezřídka o mnoho mladších, než je on sám. Avšak nejen proto jsou Erbenovy romány čtenářsky mimořádně oblíbené. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele sardon k tomuto seriálu (1)

Kapitán Exner (2017) 

Protože jsem věrným čtenářem detektivek s kapitánem Exnerem, nejprve jsem se zaradoval, že se někdo rozhodl natočit seriál s touto postavou. Po tom, co jsem si ještě před samotným odvysíláním přečetl, že kapitána Exnera bude hrát Michal Dlouhý(moje představa kdo by měl ztvárnit hlavního hrdinu byla jiná), který bude ještě ke všemu jezdit v Jaguáru namísto černé Mercedesky chystal jsem se napsat zde dlouhý seznam toho co se mi na seriálu nelíbí. To už za mne v podstatě udělal " xaver " a tak nebudu opakovat, co už tu napsal. Na konec musím říct, že Dlouhý není zase tak špatný, Jaguára jsem jakžtakž spolkl a i to, že děj je přenesen do současnosti mi taky přestalo vadit, přesto a nebo právě proto, že knihy mám opravdu rád, tak na víc než tři hvězdy to není. ()

Reklama

Reklama