Reklama

Reklama

Day of the Dead: Bloodline

  • Austrálie Day of the Dead: Bloodline (více)
Trailer

Studentka medicíny Zoe (Sophie Skelton) se stará o svého pacienta Maxe (Johnathon Schaech), který je zvláštní nejen kvůli své krvi, kterou Zoe zkoumá, ale i proto, že je jí naprosto posedlý. Během studentského večírku se Max pokusí Zoe znásilnit a je napaden oživlou mrtvolou. Max se Zoe nechce vzdát i přesto, že již není člověkem, ale krvelačným monstrem. (Lucccy.N)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (63)

vegetol.mp 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem to čekal mnohem horší. Ničím výjimečnej, ale solidně udělanej zombie horor, kterýmu vevódí naprosto skvělej Johnathon Schaech v roli zamilovanýho zombíka. Pokud chtějí točit dalšího Batmana, tak Schaech má můj hlas, aby hrál Jokera. Gore je tu na velmi slušný úrovni a hlavní hrdinka je kočka, a to i přesto, že je původem Angličanka. Kdo byl v Anglii, tak ví, že ženský mají hnusný jak noc. Jinak je poměrně vtipný, že velitel bunkru je tu líčenej jako psychopatickej zelenej mozek, kterej brání doktorce v rozletu. Přitom paní doktorka je nezodpovědná kráva, která se chová naprosto iracionálně a riskuje životy svých spolupracovníků. Ale jinak je Day of the Dead vcelku slušná zombie švanda. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Nemám s týmto filmom problém. Obyčajný zombie akčák. Doktorka sa snaží nájsť vakcínu, avšak do vojenskej základne preniknú zombíci a začne sa streľba. To je všetko. Úvod akčný, záver akčný, stred filmu nuda, ale to sa aj dalo čakať. Nakrútené je to normálne (našťastie žiadny amatérizmus), masky a gore sú fajn. Samozrejme, že pokiaľ niekto v takomto filme hľadá niečo viac, ako napríklad zaujímavý dej, prekvapivé zvraty, neočakávanú pointu či inteligentné jednanie postáv, tak sa mu to nepáči. Prečo by som to robil, keď som čakal len nenáročnú a mierne tupú béčkovú zábavu na odreagovanie a zabitie času. Z tohto hľadiska myslím film poslúži dobre. ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem to mnohem lepší dle traileru, ale přesto na jedno podívání mě film neurazil. Masky jsou podařené a gore chuťovka, vše ostatní nestojí moc za zmínku. Průměrné herecké výkony, obyčejný klišoidní příběh a ve středě filmu tempo výrazně poleví. Dlouho jsem však žádné zombie neviděl, takže budu k filmu štědřejší.60% ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Zombíci v dobrém tempu. Taková příjemná pocta George A. Romerovi. Bulharské lokace a komunitní parta militantních přeživších ve vojenském bunkru vojenské základny, co je částečně i uprchlickým táborem, patrně nikoho nezviklá k lepšímu hodnocení. Děj je už poměrně ohraný zombie song o nakažených hladových mrtvácích, který ovšem skýtá možnosti rozpoutat to akčně, krvavě i sexy. Mladá doktorka Sophie Skelton je jediným zástupcem sexuálnosti. A její obdivovatel Johnathon Schaech si lidské podoby užije jen chvíli, než je z něj jediný zástupce myslící inteligence mezi bandou masožravých tupců. I v roce 2018 se najdou tvůrci, kteří myslí i na nenáročnou skupinu diváků a vrhnou jim přesně to, co by je mělo zabavit na příštích 90 minut. Jednoduchý děj, gore, v rámci možností dobré namaskování nakažených a solidní tempo. Všechno to si neklade zvláštní nároky. A tím je zaručen i zvýšený výskyt nelogičností. Aby se šlo akčnosti i napětí naproti, je nutné vydat se přes nebezpečné území pro léky do nefungující nemocnice, což ve výsledku znamená, že léčiva už za uplynulých pět let od uzavření budovy budou mít prošlou expirační lhůtu. A aby se mohl rozjet i hlavní motiv, je potřeba, aby nakažený maniakální ctitel krásky v hlavní roli byl obrněn trpělivostí, a celých pět let čekal na stejném místě v laboratoři, až se zde zjeví objekt jeho touhy. Jste-li ochotní tolerovat tyhle lapsy, existuje možnost, že zákeřný virus obohatí váš organismus. Amatérsky film nevyhlíží a svůj účel být nenáročnou hororovou zábavou se mu daří plnit. Na dané téma existují mnohem hůře zpracované fláky. A mezi námi, zombiárny nikdy moc inteligence nepobraly. 8/10 ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Vcelku obstojný zástupce zombie žánru, který se sice občas táhne, ale když dojde na akci, je to radost. Zákusy jsou šťavnaté, krev stříká proudem, maso se táhne jako žvýkačka a hned několikrát dojde na střeva ven. Útoky nemrtvých jsou tím nejlepším stejně, jako jejich likvidace. Doktorka Zoe v sobě dusí zkušenost z márnice, fakt dobrá scénka, a současně je umanutá, ba přímo posedlá vývojem vakcíny proti zombie vzteklině. Nu a ve své umanutosti připraví mnohým peklo na zemi, ale jak se říká, když se kácí les... ()

Galerie (20)

Reklama

Reklama