Reklama

Reklama

Dva světy

(seriál)
  • USA Counterpart
Trailer
USA, (2017–2019), 18 h 54 min (Minutáž: 53–60 min)

Tvůrci:

Justin Marks

Hudba:

Jeff Russo

Hrají:

J.K. Simmons, Harry Lloyd, Nazanin Boniadi, Olivia Williams, Sara Serraiocco, Kenneth Choi, Ulrich Thomsen, Nicholas Pinnock, Bernhard Forcher (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(20)

Howard Silk, který je zaměstnancem špionážní agentury v Berlíně, zjistí, že jeho organizace skrývá jedno velké tajemství - vchod do paralelní dimenze. Náhle je vržen do ponurého světa intrik, nebezpečí a zrady... (HBO Europe)

Recenze uživatele vyfuk k tomuto seriálu (2)

Dva světy (2017) 

1. série: Skvělý nášlap. A o to ve výsledku hnedka jde. Nášlap. Ten seriál má hodně zajímavý příběh. Přeci jenom špionáž je docela mimo mísu, ale špionáž přes jiné dimenze a alternativní reality je něco. Tak nějakým způsobem rozjezd není tak pomalý, ale je tam. Což nás vede k tomu, že zde máme postavy, kterou jsou zajímavé, pak takové co ne, ale umíte se u každého vcítit do rolí a soucítit s nimi. Zajímavá jak se to vyvíjí. Ale opět jsme u toho nášlapu. Protože otevřený konec je jedna věc, ale první série vlastně neskončila nijak. A poté je tu problém, že vývoj postav jako takový bude zajímavý, ale vývoj děje zase tolik ne, protože už to bude spíše taková ta špionáž typu "hej oni jsou tam, jdeme tam... sakra, už tady nejsou, tak jinam... jsou tam jdeme tam... bum bum... pár mrtvých, ale ne všichni, jdeme dál" a takhle pořád dokola. Je teda otázka jestli má vůbec cenu dělat další sérii, ale samotní tvůrci se k tomu koukám moc nemají. Každopádně by se to mohlo nějak ladně dojet. Nechme se překvapit. 2. série: No jako, jak to pojmout. Asi jednoduše. Druhá série zde byla pouze od toho, abyste věděli, jak to s lidmi skončí. O to víc je smutné, že nás asi čeká třetí série, která bude asi stejně na nic jako jako tato. Jako obvykle, najdou se lidé, kteří si to mimořádně užijí. První série měla své originální a příjemné kouzlo. Tato série spíše dovysvětluje spousto věcí, ale zároveň se neděje nic moc speciálního okolo. Člověk se v celku snadno zamotá v postavách a to člověk ani nemluví o zbytečných výplních a zcela zbytečných postavách. Byla to hodně smutná záležitost, která za mne osobně ztratila své "čaro". A v celku zbytečně. ()

Série 2 (2018) (S02) 

No jako, jak to pojmout. Asi jednoduše. Druhá série zde byla pouze od toho, abyste věděli, jak to s lidmi skončí. O to víc je smutné, že nás asi čeká třetí série, která bude asi stejně na nic jako jako tato. Jako obvykle, najdou se lidé, kteří si to mimořádně užijí. První série měla své originální a příjemné kouzlo. Tato série spíše dovysvětluje spousto věcí, ale zároveň se neděje nic moc speciálního okolo. Člověk se v celku snadno zamotá v postavách a to člověk ani nemluví o zbytečných výplních a zcela zbytečných postavách. Byla to hodně smutná záležitost, která za mne osobně ztratila své "čaro". A v celku zbytečně. ()

Související novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (více)

Reklama

Reklama