Reklama

Reklama

Ledová archa

(seriál)
  • USA Snowpiercer
Trailer 2
USA, (2020–2025), 30 h 58 min (Minutáž: 43–53 min)

Předloha:

Jacques Lob (kniha), Benjamin Legrand (kniha) (více)

Hrají:

Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Sheila Vand, Alison Wright, Iddo Goldberg, Lena Hall, Aaron Glenane, Mike O'Malley, Karin Konoval (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(40)

Obsahy(1)

Planeta zamrzla a v obřím vlaku, který krouží po zeměkouli, se poslední lidé snaží bok po boku přežít v křehké rovnováze. (Netflix)

Diskuze

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Bez Jennifer to není ono. Scénáristé také už očividně tápou. Asi bude čas to nějak uzavřít.

Brakant

Brakant (hodnocení, recenze)

Já tomu nějak nerozumím. Železniční vagón má délku okolo 25 metrů. Jestli jich bylo tisíc, tak to je od "věčnýho motoru" po bejvák zadáků 25 kilometrů. Tam a zpátky 50 km. To se třeba taková Ruth dost nachodila, když šla něco dozadu vyřizovat ne? Celodenní tůra dvakrát denně? :)   

na příspěvěk reagoval Scalpelexis

tomas.malo

tomas.malo (hodnocení, recenze)

Pekné finále. A v druhej sérií Sean Bean. Aj keď jeho osud je takmer istý, že umrie :-D

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Lastsurvivor

Tak serial si nakonec zaslouží opravdu šanci. Po 4. dílu jde kvalita hodně nahoru. Poslední díl má navíc parádní zvraty, povedl se moc. Chci další sérii.

Lastsurvivor

Lastsurvivor (hodnocení, recenze)

SPOILER (Nevím, jestli plnohodnotný, ale přesto radši varuji)

Jak už tady píší jiní, je to "netflixově korektní" adaptace, ale musím říct, že příběh mě zajímá o dost víc než ve filmu z 2013. I když rolí Eda Harrise jako záporáka nebude nikdy dost, líbí se mi  víc jako hlavní pointa tenhle clash úhlů pohledů,  realit a sociálních tříd než klasické probojovávání se až k hlavnímu padouchovi, osobně bych doporučil dát pár dílům šanci.

na příspěvěk reagoval Nikol10

Uživatel Lastsurvivor smazal svůj příspěvek.

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Pointer

Viděla jsem první čtyři díly, čistě ze zvědavosti. A v podstatě máš pravdu. 😆 Hlavni hrdinové nesympaticti až hrůza. Týpek s dredy, je fakt jak z nějaké parodie. Conelly by se měla najíst. Lezby mne nezaujaly, že socek taky nikdo nezaujal, bohuzel ani z vysdi tridy nikdo. Takze se serial v pulce buď rozjede a nebo uplne zanikne. Nějaké fajn momenty tam jsou, ale proti filmu žalostně málo.

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Stejně mi přijde, že se k tomu seriál postavil lépe než film. Tam byli vládci vlaku hned označeni jako ti špatní, kdežto tady má jejich politika k těm z konce své logické opodstatnění.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SeTTi

Může mít problémy se šťítnou žlázou, ale né s tou při které člověk nabere váhu, ale s tou se kterou ztrácí váhu. Ano existují dvě šťítné žlázy, tlustá a hubená, ani jedna neni nic hezkého. Nebo to může být něco jiného, třeba i psychického rázu. Tak jako tak, už jenom kvůli ní, tenhle seriál stojí za to vidět. 

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No, teď jsi mě dostal. Popravdě netuším jestli ji něco není, jen je na ni vidět že je nezdravě pohubla. Ale to už nějakých 5, 7 roků.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

SeTTi

 a ta dieta nesouvisí nějak s její zdravotním stavem ? Jen se ptám, neznám všechny okolnosti okolo toho. 

na příspěvěk reagoval SeTTi

SeTTi

SeTTi (hodnocení, recenze)

Sice první půlka pilotu byla nuda a děs, ale ta druhá ukázala určitý potenciál. Každopádně to dost zachraňuje Jennifer.

Pointer

Pointer (hodnocení, recenze)

Takze je to reboot. Este na zaciatku som si myslel, ze to bude serial o jednej zo vzbur ktore boli spominane vo filme. Takto by slo akceptovat aj fakt, ze hlavny hrdina je cernoch a vsecko ostatne. Ale toto je kompletny reboot, a uz len ten trailer, to je jak socanska propaganda. Zase zli bieli a utlacani cierni co nakoniec vsetkych oslobodi. Vsetko tip-top korektne, aj napriek komixu ci filmu, zmenene etnikum hlavneho hrdiny, strojvodca bude urcite nejaka zenska lesba a tretina cestujucich budu homosexuali :D .... to zas bude komedia ... keby ho aspon ostrihali, nech sa da na to aspon nejako pozerat, ale sak toto sa neda, vypada jak Mahalik zo Scary Movie 3 :D

na příspěvěk reagoval Yoshitsune, Nikol10

Nikol10

Nikol10 (hodnocení, recenze)

Toto ne! Ledová archa byla super, rychlý spád, jela na cíl stejně rychle jako vlak. No tohle bude natahováne nic, s nesympatickym chlapem v čele. Kde se proboha ten týpek hrabe na Evanse. Co je to furz za debilni módu dělat každému filmu seriál. 😭

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Počkej, až jednou naše vnoučata budou komentovat nna čsfd film 2020: A corona oddysey. Trochu černý humor, ale už to napadlo asi hodně lidí tady 😐

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Kodousek

hele nikdy nevíš s čím tvůrci příjdou a je fakt globální apokalypsa je možná trochu nuda, když v reálu je to jaké to je, ale hele furt to může překvapit a nebo taky ne, záleží na mnoha věcech. 

na příspěvěk reagoval Kodousek

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Jako jo, chápu značka takže money. Ale už jsme to viděli ve filmu, asi jsem přísná, přijde mi to trochu zbytečné, co natočit něco jiného, je tolik nevyčerpaných motivů ještě na téma globální apo.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

 1- protože je to značka a to znamená prachy

2- je celkem zábavné, strčit několik sociálních vrstev do uzavřeného prostoru, dát jim omezené zdroje a sledovat jak se to celé bude uvnitř odvíjet, zatímco venku zmrzneš za sekundu. 

na příspěvěk reagoval Kodousek

Kodousek

Kodousek (hodnocení, recenze)

Proč z toho původního filmu s Evansem udělali seriál, je mi velká záhada.

BenderG

BenderG (hodnocení, recenze)

Další liberalistický shit s negroafričanem szukajícím .... prostě ne, díky.

PaulCZE

PaulCZE (hodnocení, recenze)

Film nebyl nějak extra dobrej a tohle vypadá daleko hůř po všech směrech, to pozná kazdej kromě shitšulina. Jinak revoluci tentokrát povede negroidní přičmoudlík s dredama.. klasické pro dnešní dobu.

Uživatel smazal svůj příspěvek.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Scalpelexis

viděl sem film a viděl sem i trailery na tohle a byť to vypadá jako přes kopírák, tak se rád nechám překvapit, novými postavami, vývojem, novou akcí a bůhví čím ještě. Rozhodně bych to nezatracoval, jen protože se to tváří podvědomě, třeba to bude špatný a třeba taky ne. 

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Pokud si videl film, tak trailer nemohl navnadit. I ten vnitrek toho vlaku je jak replika. Nejsem zadny prorok a nechci nekomu rusit zabavu nebo ho odhanet, muzu se klidne mylit, ale cim tech 9 hodin vyplnit? Nejaky patos navic, stravime cas filozofovanim, mozna ty boje budou protahle a budou v nekolikanasobnych vlnach. Nicmen je fakt, ze je to fakticky na jedne koleji, ktera nema kam uhnout.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Scalpelexis

Scalpelexis (hodnocení, recenze)

Dle traileru neznám asi zbytečnější seriál. Viděl jsem film a vypadá to úplně stejně. Vždyť to nemá co nabídnout..

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Jaeger

Jaeger (hodnocení, recenze)

Nechapem zmysel tohto serialu, a ani ho nebudem pozerat. Film stacil

SteewCZ

SteewCZ (hodnocení, recenze)

BY100

Jo, ten černoch tam prostě musí být! Přes to nejede vlak :D Mně se film líbil, byť to nebyl nic extra, ale takový "frostpunk" (i hra) se mi velmi zalíbil tak jen kvůli tomu dám těm 10 hodinám šanci...

BY100

BY100 (hodnocení, recenze)

Pointer

v podstate na nič.
len natiahnutá verzia filmu, tentoraz po viac americky "politicky korektná", keďže vo filme som nepostrehol černocha, tak tu musí byť v jednej z hlavných úloh predsa.

k tomu nejaké extra šibnuté posolstvo navyše a 10hodín života stratených

na příspěvěk reagoval SteewCZ

Pointer

Pointer (hodnocení, recenze)

Velmi nerozumiem naco vznikne tento serial. Ved to bude to iste ako film, len s nudnymi extra scenami. Podla traileru je to zasadene 6.5 roka od odjazdu, takze to bude vo filme spominana 1. vzbura. A kazdy kto videl film, vie ako dopadne. Urobia bordel, zastavia vlak, vyjdu vonku, zamrznu. The end. Usetril som vam 10 hodin. Bezte ich vyuzit na nieco zmysluplne.

na příspěvěk reagoval BY100

Ondr0n

Ondr0n (hodnocení, recenze)

nevíte někdo, zda-li se bude více vycházet z komiksové předlohy, nebo to bude čistě inspirované filmem?

alienemo

alienemo (hodnocení, recenze)

ESNYR

Dosť sa obávam pristupu tvorcov Orphan Black (vzdal som to po druhej sérii, keď bolo jasné že ďalšie smerovanie je namiesto sustredenia na klony len politická agitka LGBT) Dúfam, že sa tomu vyhneme alebo to bude aspoň v normálnej miere. Film sa mi páčil ale jeho hlavná prednosť bol rýchly spád a prechody medzi vozňami. Tu sa to očividne bude naťahovať. Ale dám tomu šancu už aspoň kvôli Jenifer COnnely

ESNYR

ESNYR (hodnocení, recenze)

60 minut jeden díl ~ 10 dílů ? To bude strašně moc natahovaný pokus nám ukázat asi víc ty rozdíly mezi jednotlivými zónami.

To podle mě nebude fungovat. Ten film měl jasnou linku která nemá co nabídnout navíc.

Určitě to zkusím sledovat, ale nevěřím že mě zaujme víc jak na 2, 3 díly.

na příspěvěk reagoval alienemo

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Reklama

Reklama