Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Stará čarodějnice pověří válečníka Deathstalkera, aby našel a shromáždil tři magické předměty: pohár, amulet a meč. Jinak by je získal zlý kouzelník Munkar a zneužil je. Po získání meče míří Deathstalker na turnaj, kde se má rozhodnout, kdo je nejsilnějším válečníkem. Na turnaji bojuje Deatstalker proti intrikám krále, který drží v zajetí hodnou princeznu. (type_B)

(více)

Recenze (58)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Největší mínus tohoto snímku, možná i série (zatím nemohu říct) je, že vznikl rok po kultovním Barbaru Conanovi. Marně se to snaží ve všem být lepší, až je to spíše k smíchu. Postupně: hlavní hrdina má sice dobrou postavu, ale obličejem je tak strašně nepřirozený, že je to až trapné. Jinak jako barbar není zlý. Hudba. Na Conana to nemá, ale vůbec není špatná! Příběh! A jsme u toho. Strašné a kdybych neměl slabost pro fantasy, respekt k době a kráse všech zúčastněných žen, okamřitě mlátím odpadem!. Jak jsem psal, ženy krásné! L. Clarkson - budiž jí země lehká - kráska! Ostatní to samé. Ale ten příběh, bože to byla taková blbost! To napsal někdo za odpoledne na koleni, ne? Nebo je to posle nějakého komiksu, či knihy?? To já nevím.... Ale hrůza a děs... No a zapomněl jsem zmínit druhé největší prohřešení. Jde o choreografii soubojů. S klukama ve školce (což zhruba na ten 83. rok u mě sedělo) bychom to asi zahráli líp. Hrůza.... Ale říkám. Mám slabost pro fantasy a zvláště tohoto typu - barbarian a pod. ()

AMD.SW 

všechny recenze uživatele

Jako hlavní klad vidím to, že Deathstalker není žádný klaďas, všechno dělá hlavně pro svůj prospěch, i ty ženské zachraňuje hlavně proto, aby se s nimi mohl vyspat. Rick Hill je fešák a má na fantasy hrdinu skvělou figuru. Film je dost drsný, místy brutální a plný ženské nahoty. Na těchto třech věcech stojí celý příběh, bohužel filmu chybí alespoň průměrná bojová choreografie, většina soubojů připomíná hospodské rvačky. Střih je divný, scénář nedomyšlený. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Jedno ze dvou fantasy v roce 1983 a začátek čtyřdílné série, kterou jsem nikdy neviděl. A podle očekávání děsný béčko. Tupý svalovec Deathstalker se po chvíli váhání vydává získat tři magické věci a zabít patetického čaroděje Munkara s nakreslenou pavučinou na hlavě. Příšerně laciný, bez příběhu či aspoň béčkově zajímavých postav. Určitá zábavnost tomu nechybí - je tu spousta nahotinek, pár pěkných masek (prasečí muž), brutalita a spousta akce. Jenže tak akce je mizerně natočená a chaoticky nastříhaná, finále je doslova o hovně (SPOILER: Čaroděje zlikvidují vesničani). Odpad to není, ale neblíží se to ani k průměru. 2*. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V dětství jsem podobné filmy miloval a myslím si, že kdyby mě Deathstalker neminul, tak bych k němu v současné době přihlížel jinak. Jenomže jsem na něj v dětství nenarazil a když ho člověk shlédne až nyní v dospělosti, tak už vidí jen koninu s ubohými hereckými výkony a příšerným scénářem. Odpad jsem prakticky nedal právě jen proto, že vím, že po podobných filmech byla v 80´ a začátkem 90´ let poptávka a tato kvalita stačila, aby byl divák spokojený. Já také bývával. Teď už je to však málo. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No v podstate jsem dostal to, co jsem cekal. Na fantasy solidni pribeh o zachrane kralovstvi a princezny, turnaji bojovniku a zniceni carodeje, sem tam nejakej ten souboj, nejakej ten cakanec krve, useknuta hlava nebo ruka a hromada koz. Taky je fajn, ze Deathstalker neni zadnej ultra kladas vrhajici se do nebezpeci za zachranou kazdy zensky, ale taky trochu parchant, kterej jakmile vidi zenskou, hned se ji hrabe po kozach, hazi neustale nejaky pozy s mecem, sype ze sebe hlasky a je videt, ze obcas i zasel do posilovny. Problem ale je, ze krome toho, ze to cely vypada radne lacine ve stylu zajdem do lesa a neco natocime, taky je to dost mizerne sestrihany, neprehledny souboje, sceny na sebe obcas vubec nenavazujou, do toho stupidni dialogy, zadny napeti, naopak to kolikrat spis pusobi smesne a castokrat naprosto spatne vybrana hudba. K tomu si pridejte, ze ackoliv je Deathstalker docela fajn, herecky umeni ma nulovy, coz ostatne plati o vsech zde pritomnejch, charisma taky moc nepobral a neustale ma stejne vymletej vyraz. Ale tech 80 minut se u toho vydrzet da. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (3)

  • Natáčalo sa 37 dní, uprostred leta. (beso74)

Reklama

Reklama