Reklama

Reklama

Ministerstvo času

(seriál)
  • Španělsko El ministerio del tiempo (více)
Španělsko, (2015–2020), 47 h 33 min (Minutáž: 64–72 min)

Hrají:

Cayetana Guillén Cuervo, Juan Gea, Francesca Piñón, Jaime Blanch, Nacho Fresneda, Aura Garrido, Hugo Silva, Rodolfo Sancho, Susana Córdoba, Julián Villagrán (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(42)

Tři terénní pracovníci z různých dob chrání minulost Španělska před cestovateli časem, kteří chtějí změnit dějiny. (Netflix)

Recenze uživatele Morholt k tomuto seriálu (1)

Ministerstvo času (2015) 

Tým tří agentů ve službách Ministerstva času řeší jednotlivé případy a napravují přešlapy, kterých se v minulosti dopustil někdo, kdo v ní neměl co dělat. Vzhledem k tomu, že každý z trojice pochází z zjiné doby, dochází často ke srážkám ve vnímání světa, které jsou někdy vážné, jindy humorné. Zároveň všichni tři prožívají osobní problémy, které sebou služba pro úřad, která vyžaduje opuštění dosavadního života, nese. Jedna z nejlepších záležitostí o cestování časem, co jsem kdy viděl. Ne-li nejlepší. Vedle výborných herců, promyšlených scénářů a odsýpající režie zaujme i styl cestování. Ministerstvo totiž spravuje stovky a možná tisíce dveří, kterými lze vstoupit vždy jen do určitého data, takže aktéři nemají možnost cestovat v čase libovolně. Snad jediným problémem je fakt, že se všechny díly zabývají výhradně kapitolami ze španělské historie, takže neznalý divák, což bude asi většina, může tápat. Na druhou stranu Mejsy, která je autorkou titulků a které za ně patří díky, u každého dílu přidává fakta o dané době, takže není problém se zorientovat. Těším se na další řadu. 90% ()

Reklama

Reklama