Reklama

Reklama

Prostřeno!

(pořad)
všechny plakáty
Trailer
Reality-TV / Soutěžní
Česko, 2010, 50 min

Účinkují:

Václav Vydra nejml., Jana Boušková, Ivanka Devátá, Yemi Akinyemi, Zbyněk Merunka, Ludmila Žemberyová, Martin Stropnický, Veronika Žilková (více)
(další profese)

VOD (1)

Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (641)

Radyo 

všechny recenze uživatele

Nechat si prošmejdit byt včetně nejtajnějších zákoutí bandou úplně cizích cizáků, to bych neskousl. A abych se půl dne mastil s nějakým jídlem jen proto, aby mi pak nějaká odbarvená frigidní pitka řekla, že vařit fakt neumím (což vím i bez ní) - to bych musel mít masochistické sklony. A upřímně, kdybych ty maso-sklony měl, zajdu se radši nechat zmrskat devítiocasou kočkou někam do SM salónku, hezky intimčo, než abych lezl jako vylízaný idiot do televize a nechal se tam veřejně ztrapňovat "rádobylidmi", jejichž jediným uměním je to, že umí do kamery říct to, co nedokážou říct do očí. Jo vlastně, a někteří umí i usmažit řízek! ()

Subjektiv

všechny recenze uživatele

Dnes jsem navštívil v nemocnici svou nebohou matku. Nebohá být musí - zdravotnické služby jsou sice na úrovni a objektivní nález uspokojivý, je však nucena sledovat tuto a jiné zhůvěřilosti, což se neblaze projevuje na jejím psychickém stavu. Ještě štěstí, že ji už propouštějí. +++++ Dík okolnostem, jež tu nehodlám rozebírat, jsem musel absolvovat návštěvu za běhu prakticky celého Prostřena! Tak moc jsem tím trpěl. Tak moc. Marně jsem na otázku moderátora: "Kdo by chtěl více vědět o (jméno jsem po freudovsku vytěsnil?" odpovídal: "Já tedy rozhodně ne." Dozvěděl jsem všechno o té osobě, jejíž ňadra byla rámem obrazovky nepojmutelná. Všechno. +++++ Povšiml jsem pak si zajímavé věci. V devadesátkách, když se poprvé objevila reklama v podobě přerušitelky různých pořadů, bych něco takového považoval za nemožné. Ale stalo se. Když v půlce přetrhl Prostřeno blok reklam, seznal jsem, že se mi nesmírně ulevilo, pookřál jsem a užíval si jejich invenci, profesionalitu a relativní neinvazivnost. Reklama je pro mě ode dneška svatá. Svatá! +++++ Zážitek byl odpadový a mít jich víc, udělil bych jej. Ale dokud mě milosrdný osud šetří dalších dílů, nehodnotím. ()

Reklama

Mononoke. 

všechny recenze uživatele

Stupidity Čápů s mákem to nedosahuje, ale těsně jí šlape na paty. Předkrm salátek z nepravého kraba, pórková polévka s magi (nevadí že pórek půlka osazenstva nejí, kdyžtak je ještě dotlačíte baketou), jako hlavní chod halušky s lečem (ano i toho jsme se dočkali) a třešničkou na dortu pak bude velmi originální zmrzlinový dezert z Lídlu s oschlou jahůdkou. A za tu snahu ani nevyhrajete, protože vám nepřející a zakomplexovaní spoluhráči burani z Buranova napálí nízký počet bodů. No není ten život nespravedlivý? ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Asi se mi budete smát, ale tohle si opravdu užívám. Hlavně ten týden s tou cigaňou neměl chybu. Dokonce i komentář Vydry s Bouškovou se mi líbí. A tak teda nebudu nějak šetřit na hvězdičkách a dám maxximum, ale rozhodně chápu lidi, kteří suveréně dají odpad, protože každému přece chutná něco jiného, ne? ()

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Jako televizní pořad se mi líbí,ale raději bych vypnul zvuk,protože poslouchat trapné poznámky Bouškové a Vydry je jako si dřít prdel a šmrkgel papír. Jejich poznámky jsou buď čteny ze scénáře psané blbé puberťačky a nebo někoho,kdo nemá smysl pro styl a humor a doma se mu nevede. Ti dva to fakt kazí,kdyby dokázali komentovat dění okolo,ale oni jen řeknou něco ve stylu. "Hm to vypadá dobře." "Ta vařit umí." Škoda,protože nápad je dobrej,ikdyž kdoví z čeho tohle byl odvar. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (12)

  • Ústřední znělka pořadu je úryvkem z písně „Fly or Die“ od hip hopových N.E.R.D. (Fenk)
  • Při udělování výhry hraje píseň „Bitter Sweet Symphony“ od The Verve. (SONY_)
  • Za deset let se v pořadu o výhru ucházelo 1 764 účastníků, kteří ve svých domovech připravili a servírovali 8 800 chodů. Mezi soutěžící byla rozdělena výhra v celkové výši 17 425 000 Kč, diváci pak získali 480 000 Kč. [Zdroj: časopis Blesk TV Mánie] (Duoscop)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama