Reklama

Reklama

První člověk narozený na Marsu poprvé cestuje na Zemi a svýma nezkušenýma očima vnímá divy, které tato planeta nabízí. S jednou protřelou dívkou z ulice podnikne dobrodružnou pouť za poznáním, jak přišel na svět. (Filmbox)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (225)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Nepříliš zručně vyrobená směska scifi, akčního filmu a falešné romantiky. 1) Zajímavý námět v kostrbatém scénáři je zpracován nenápaditě. Po akčním začátku následuje nuda s občasným záchvěvem zajímavosti._____ 2) Závěrečné "odhalení" zní sice absurdně, ale přitom je to to první, co mě napadlo chvilku po začátku filmu._____ 3) 20letý Asa Butterfield byl ve stylu role umolousaný ňoumoid. Radši bych ho viděl v chlapské roli, na kterou, jak tuším, má._____ 4) Nerozhodnutým divákům mohu jen doporučit obsah TV Prima. V klidu si ho přečtěte a film už pak sledovat nemusíte. Téměř všechno už budete vědět a co ne, to za to stejně nestojí. ()

UhLee 

všechny recenze uživatele

(8/10). Krásné, krásné, krásné. Film má strhující tempo, výborné obsazení, ale hlavně má ve výsledku hrozně velké srdce jako Gardener. Miluju představitele hlavního hrdiny. Je to hrozně skvělý herec a celé to jeho zmatení z Marsu mu prostě sežerete i navijákem. Chemie mezi hlavní dvojicí funguje naprosto dokonale a vy se nepřestanete usmívat až do samotného konce. A pokud sdílíte stejný názor jako já, určitě se podívejte na seriál Sex Education. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Je to béčko jak hrom s hodně naivním potenciálem, zvláště co se týče pokladen, což dosvědčuje i zrušení české premiéry, kterou jsem docela vyhlížel. Jsem velký fanoušek Britt Robertson, ovšem je jí už 27, což je bezesporu super věk, ale na hraní naivních šestnáctek/sedmnáctek už to úplně není. Zato překvapivě až příliš vysoký Asa Butterfield tyhle role může hrát snad dalších 10 let, podobně jako svého času Logan Lerman. Oba ale zastiňuje Gary Oldman, který se do role neskutečně opřel, až by člověk čekal, že mu asi nikdo neřekl, že nehraje v úplně ambicózním blockbusteru, vy mu však budete věřit každou větu a každou emoci, která navíc jako jedna z mála věcí na filmu ke konci začne dávat smysl. Jak jsem nastínil v úvodu, celé to působí jako teenagerská pohádka, která je neskutečně zrychlená a leckteré příběhové momenty jsou šity horkou teatrální nití. I přesto jsem se přes tyto momenty dokázal přenést a poměrně se dostat do děje, zvlášť když se je rozhodně vizuálně na co koukat, až by člověk nevěřil, že budget je pouhých 30 mega. Tragédie z ranku Tomorrowland se tedy nekoná a ačkoliv jsem od začátku říkal, že sequel Enderovy hry se stejným hercem bych si s chutí dal, The Space Between Us snad ani sequel nepotřebuje...stejně by na něj nikdo nepřišel...8/10 ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Hvězdička snad jen za Nebe nad Berlínem. Jako co mi to tvůrci plácají za nesmysly? Jestli se ten kluk počal na Zemi, těžko bude mít chabé kosti, když se narodí ve vesmíru, tam už jde o genetickou výbavu a předporodní vývoj na Zemi. Nebo oni letí 16 let tam, a kluk si z Marsu chatuje v reálném čase (!) s holkou ze Země. Wtf? A pak najednou se objeví možnost přilětet na Zemi z Marsu coby dup? Dělají snad ze mě vola? Kluk měl 16 let na studium, Zemi má v malíčku,a když se tam ocitne, chová se jako idiot? A snažit se to celé napasovat na linii anděl z nebe padne kvůli své lásce, brr, fuj, to je jak bahno v hubě. A ta část, kdy je to jak opajcnutý Starman, to jako fakt? Vykonstruovaný film bez duše. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Typická jednoduchá filmová záležitost, která člověka uchvátí srdcervoucím trailerem, jenž nám ale odkryje to všechno povedené na samotném snímku. Oproti tomu ale sympatická mladá dvojice Butterfield/Robertsonová mě i jednotlivě v žádném jejich průměrném filmu nezklamali (výjimkou je možná Brittina Země zítřka). Místy dojemné na 5 hvězd, místy kostrbaté až na ty kruté tři. Vytvořme z toho tedy průměr těchto faktorů. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (13)

  • Ked Gardner a Kendra idú na Zem, sú v beztiažovom stave. Gardnerove (Asa Butterfield) vlasy sú však v pôvodnom stave, hoci sú dosť dlhé na to, aby sa vznášali. (Astonko)
  • Premiéra filmu se několikrát přesunula. Poprvé byla stanovena na 29. července 2016, kvůli premiéře filmu Matky na tahu však byla přesunuta premiéra filmu na 19. srpna 2016. Avšak kvůli filmům Ben Hur, Kubo a kouzelný meč a Týpci a zbraně byla premiéra filmu opět přesunuta, tentokrát na 21. prosinec 2016 (kvůli vylepší vizuálních efektů). Nakonec měl film premiéru 3. února 2017. (Varan)

Reklama

Reklama