Reklama

Reklama

Scary Movie 4

  • USA Scary Movie 4 (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Co může být ještě neuctivější, vtipnější a děsivější než Scary Movie 3? Samozřejmě Scary Movie 4! Scénárista a režisér David Zucker se znovu sešel se scénáristy Craigem Mazinem a Jimem Abrahamsem, aby v tomto pokračování velmi úspěšné série opět posunul hranice komediálního žánru. Žádný blockbuster ani popkulturní ikona nejsou před jejich zběsilým humorem v bezpečí: oběťmi nemilosrdné parodie se stávají Válka světů, Nenávist, Vesnice, Hra o život, Million Dollar Baby, Zkrocená hora a celá řada dalších filmů... Tentokrát osud zavane naivní Cindy Campbellovou (Anna Faris), která se snaží budovat kariéru v oblasti péče o nemohoucí, do domu podivné staré paní (Cloris Leachman). Jako by nestačilo, že dům je ještě podivnější než ona obskurní důchodkyně a zjevně v něm straší, bydlí hned vedle skvěle vypadající kluk (Craig Bierko) a svět navíc sužuje akutní hrozba globální mimozemské invaze. Neohrožená hrdinka se však znovu vrhá do víru událostí a snaží se rozluštit hrůzné zprávy ze záhrobí, najít lásku na velmi zvláštních místech a zachránit svět před totální zkázou. Během hledání indicií, které mohou zachránit život nejen jí, ale i celému lidstvu, se setká s hrůznými leteckými katastrofami, pozoruhodnými nevidomými dívkami, vesnickými idioty, nedbale oblečenými rappery, psychotickými lidmi, kteří se připravují na přežití globální katastrofy, mimozemskými svěrači a dokonce i s populární televizní hvězdou Oprah! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (507)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Já jsem se u toho docela zasmál, takže film svuj účel splnil. Jenom lituju, že jsem zatim neviděl Válku světů. Takhle jsem asi úplně všechny fórky ve filmu nepochytil. Akorát ten úplnej závěr mi tam připadal nějak navíc a trochu mi pokazil dojem z celýho filmu. Ale pro mě (zatim) 4 hvězdičky. Až uvidim válku světů, tak třeba ještě tu 1 přidám. update: Tak už jsem tu slavnou Válku světů viděl a nechávám 4 hvězdičky. ()

ChewieDC 

všechny recenze uživatele

Rozhodně patří mezi lepší díly série. Vtipy mají nápad a parodie slavných filmů občas uchopí příjemně nečekaně. Škoda zbytečně natahovaných slovních přestřelek, které vycházejí zcela do ztracena a občas nevyužitých cameo celebrit (zejména jedné je veliká škoda). A Leslie Nielsen je bůh. Je jen v pár scénách, a stejně je nejlepší! ()

Reklama

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že mám všechny filmy ze série Scary Movie shlédnutý ale pár dní nazpět jsem zjistil, že u čtverky nemám hodnocení. Tož jsem si čtverku pustil a zjistil jsem, že už jsem ji viděl ale i tak jsem se na ni podíval znovu aby moje hodnocení bylo objektivní.  Co k tomu dodat. První dva díly byly určitě nejlepší (u mě vede druhej díl), z dalších dílů už tak nadšenej nejsem. Humor Scary Movie vždy balancoval na hranici trapnosti ale tady už to podle mě bylo hodně za hranicí. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Po hnusné dvojce, nebetyčně trapné trojce přichází další ubohoučká zábavička pro teenagery. To že na tom zapracoval bývalý mistr parodií Zucker je mi záhadou asi jako bermudský trojúhelník, bezoztyšné vykrádání filmů, absolutně žádná snaha o vlastní invenci, jen a jen drasticky poslepované scény tak, aby vznikl blábol z co nejvíce filmů. Výsledek? Přesně to, co jsme čekali od názvu Scary Movie. A člověk, kterej tomuhle dá 4* je barbar a nemá kousek soudnosti, ale zase to bylo lehce stravitelné, člověk u toho moc neusínal (i když někdy ano) a 2* dávám hlavně za závěrečnou parodii Toma "scientologickýho magora" Cruise! ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Doposud nejhorší díl série. Vyloženě jsem se mohl smíchy po*rat jen jednou jedinkrát, a to ještě především zásluhou Charlie Sheena, který TO bohužel zaboří do betonu hned na začátku. Vtip se ale vzápětí taví v nudu a chvílema trapnost, navíc pro neznalce parodovaných filmů je to asi vážně ztráta času. Anna Faris už je v sérii totálně okoukaná a nemá čím novým zaujmout, zasloužila by si napříště zkapat hned v úvodu. Škoda, trojka byla vážně povedená a nabrala slibný, méně stupidní nový směr. Každopádně bych se i po tomto neúspěchu rád dočkal dalšího a dalšího Scary Movie, protože se jedná o hlavního tahouna na poli současné parodie, navíc s výhradně hororovým tématem. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (23)

  • Při jízdě do osady Cindy (Anna Faris) usne za volantem a vylije na sebe kávu. V dalším záběru ale není po rozlité kávě ani známka. (Martin00x)
  • Anna Faris (Cindy) prohlásila, že v tomto díle již nechtěla hrát, ale nemohla odmítnout honorář 1 000 000 amerických dolarů. (lyukassza)
  • Kulisy koupelny parodující filmy Saw: Hra o přežití (2004) a Saw 2 (2005) byly tak přesné, že producenti filmové série Saw tvůrce Scary Movie 4 požádali, jestli by jim je nezapůjčili pro natáčení filmu Saw 3 (2006). (imro)

Reklama

Reklama