Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračovaní desivých príbehov sa odohráva 5 navzájom sa preplietajúcich príbehov.
Alice ukazuje, ako mladá drzá tínedžerka s menom Alice pri návrate domov zisťuje, že otec kúpil univerzálny diaľkový ovládač, s ktorým sa omylom posiela do iných časových priestorov.
Príbeh The Radio je o Security stážcovi, ktorému sa pokazí rádio a na ulici si od bezdomovca kupuje iné. To však začne rozprávať ženským hlasom a navádza ho na zlé činy.
V epizóde Call Girl mladá šarmantá prostitútka vraždí svojich mužských klientov. Raz jej zavolá mladík Victor, ktorý má s ňou iné úmysly ako sex.
Kapitola The Professor's Wife je o serióznom starom profesorovi, ktorý si nájde prekvapujúco mladú a krásnu snúbenicu, s ktorou sa hodlá oženiť. Do svojho domu si pozve bývalých študentov, no im sa zdá, že táto dokonalá žena je len vyrobená, lebo profesor je toho schopný...
A posledná časť Haunted Dog je o tom, že aj hot dog môže zabiť človeka, ktorý potom bude strašiť svojho vraha. (ash99)

(více)

Recenze (31)

Horor-web.cz (Martin Štefko)

"„Haunted Dog“ je na závěr takové menší zklamání. Sledujeme jednoho hnusného člověka, který není na nikoho milý. Jako doktor způsobí smrt, ale je mu to tak nějak jedno. Ono je mu všechno dost volné, a tak je logické, že ponese následky. A o tom to celé je. Celý film se vyznačuje skvělými triky, což…" více

Reklama

Reklama