Reklama

Reklama

Hrůzostrašné pokračování filmu přichází dva roky poté, co nešťastnou rodinu Carterových napadli v poušti Nového Mexika zmutovaní kanibalové. Nyní se tváří v tvář těm samým krvelačným zrůdám ocitají čerství členové Národní gardy, kteří sem vyrazili na rutinní misi. Ale šéf mutantů tentokrát nehledá jen něco k zakousnutí... Potřebuje ženy, které by mu zplodily následovníka! (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (457)

Reiniš 

všechny recenze uživatele

Strašlivě nudné pokračování poměrně vydařeného prvního dílu. Zatímco jednička měla skvělou atmosféru, dobré herce a talent Alexandra Aji, dvojka nemá nic. Režisér se spoléhá na trapné lekačky, z nevýrazných herců vyčnívá jedině blonďatý strup Jessicy Stroup a z mutantů se staly jen špatně používané béčkové rekvizity. O nedostatku invence a naopak o dostatku nelogičností se zmiňovat nebudu. Za tu námahu tenhle film nestojí. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ta jednotka Národní srandy, pardon gardy, to bylo jako co? Seržant Hartman z Olověné vesty by při jejich výcviku našel skryté rezervy ve své už tak bohaté paletě vulgarit a dodatečně by ocenil kvality sádelnatého vojína Pylea! Vždyť nasadit tyhle rezervisty v Afghánistánu, Tálibán pomře smíchy a operace Trvalá svoboda by se mohla považovat za ukončenou.. I přes svou krátkou stopáž nehorázně nudné, nadhledu prosté a blbé jak děravé necky - posledních deset gore minut, kdy pacifista zjistí, že konfrontace je občas účinnější než konverzace, už nic neřeší a já musím uznat, že Aja je proti režisérovi "Kopce mají dva orgány zraku" Orson Welles hororu. Být producent, po zkušební projekci se na Weisze obrátím a řeknu mu: „Velmi působivé, ale jestli by to nevadilo, doporučil bych pozměnit jeden malinkatý aspekt. Děj…“ ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Po celkom podarenej prvej časti, toto na mňa zapôsobilo ako studená sprcha. Úplne odfláknuté rýchle pokračovanie, ktoré má len jediný cieľ - využiť prvotné nadšenie nad úvodným dielom a vytrieskať z toho ešte nejaký peniaz. Pretože tvorcovia tu divákovi neponúknu nič nové a osvedčené veci ešte poriadne zfušujú. No najviac ma smutne rozosmiala tá banda "detí", čo mala predstavovať špeciálnu jednotku armády USA. "Hory majú oči 2" je jeden veľký nepodarok. * ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $15miliónovTržby USA $20,804,166Tržby Celosvetovo $37,466,538Tržby za predaj DVD v USA $30,423,494 //počet predaných kusov 1,657,378║ Asi takto vypadá zúfalí filmársky výkrik do tmy, nuž ide len o dosť slaboduché nevýrazné béčko s príbehom čo zapadne medzi podobné tuctové záležitosti. /20%/ ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Po výborném a atmosférickém prvním dílu přichází nový režisér, nové herecké obsazení a úplně jiný zážitek. Dvojka se až neuvěřitelně často využívá v nechutných gore efektech (ty mi normálně nevadí, tady to však tvůrci přehnali a zvítězil odpor nad šokem). V Martinovi Weiszovi nejspíš nějaký ten talent dříme, ale někdo by jej měl pořádně praštit gumovým kladivem přes palici, aby ho v něm probudil. To všechno by ještě na průměrné hodnocení stačilo, ale samotný příběh a chování všech (!) charakterů mě dohánělo pomalu až k šílenství. Tak takhle tedy ne, parta rádoby "mariňáků" se častuje hláškami trapnějšími než slýchávám v českých seriálech a chová se jako banda imbecilů urvaných z řetězu. Skoro mi až připadalo že Národní garda má stejně jako školství a Olympiáda svou "zvláštní" sekci. Jestli vznikne díl třetí a bude pokračovat v sestupné tendenci, tak se máme nač těšit. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (11)

  • Doly ve filmu stavěl stejný tým, který vytvořil jeskynní chodby v hororu The Descent (Pád do tmy). (Holina)
  • Jessica Stroup (Amber) si pro tento film obarvila vlasy na blond. (ČSFD)

Reklama

Reklama