Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupinka kamarádek společně slaví Vánoce. Bohužel v domě, kde před patnácti lety došlo k tragédii. Legenda vypráví, že malého Billyho zneužívala vlastní matka. Zamykala ho ve tmě na půdě a dolů směl jen o Vánocích. Když zjistil, že Santa Claus není, brutálně zabil svého otčíma, sestru i nenáviděnou matku. Znuděná děvčata vytrhne z vánoční pohody nejprve několik obscénních telefonátů. Později začne jedna po druhé mizet. Mrazivý sváteční večer a nezvaný host, který si přišel splnit své nejtemnější sny... (Intersonic)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (212)

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takhle nudnej horor jsem už dlouho neviděl. Zápletka je primitivní, i když to by ještě u hororu nevadilo, ale koukat se celou dobu na partu blbej puberťaček, který jsou zavřený v baráku a zabijí je nudnej záporák, to bylo fakt peklo. A vždycky jsem si správně tipnul, kdo zrovna zemře, což se mi často nestává. Prostě slabota ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

SPOILERy! Páčilo sa mi to po rokoch menej. Na remake prvého a jedného z najlepších slasherov vôbec je toto dosť málo, na druhú stranu, kto ma pozná vie, že Lacey Chabert, Michelle Trachtenberg a Mary Elizabeth Winstead v jednom slasheri, u mňa už z princípu na trojhviezdičkové guilty pleasure stačia. Najväčším problémom sa zdá byť, že hrajú všetky tri vedlajšie role a hlavný part dostala nezaujímavá blondína. Z dvd, mimo dvoch filmov o filme, za zmienku stojí US theatrical ending, ktorý končí napichnutím vraha na vianočný stromček, čo je teda o dosť lepšie, ako sme videli my v európskej verzii. Zaujímavejšia je aj alternatívna smrť Michelle T. Pozeral som všetky bonusy a nedočkal som sa; oni fakt nechali Winsteadku umrieť mimo záber. Pff. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Po dlhých 15 rokoch, vo sviatok vianočný, uniká z psychiatrickej liečebne pre nebezpečných páchateľov sériový vrah Billy Lenz. Jeho cesta vedia tam, kde pred niekoľkými rokmi nestihol dokončiť svoje vianočné "prekvapenie". "Santa tento rok nepríde. Rusi zostrelili jeho sane" :D Milý, miestami dokonca sarkasticko vtipne natočený vianočný slasher s ideálnou dĺžkou stopáže pred spaním. Bodlo by viac gore, ale inak budú fanúšikovia tohto subžánru celkom spokojný. Ja som bol - 60%. ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

Při nulových očekáváních ne až tak zlý slasher/ remake. Není to špatně natočený, příběh nepostrádá slušně působivé chvilky (rodinné flashbacky), když už vraždy tak hezky pěkně krvavý, potěší neodfláklá vánoční výzdoba, koukatelný holky. Co ale nestačí, je notorický vrahoun-šílenec, žluťák a půdní typ, Billy Lenz. Zasloužil si zajímavější obsazení. Ale samotná postava to z části vynahradí při svých jednoduše brutálních postupech, kdy například přetáhne oběti pytel přes hlavu a po pár trampotách skrz ní (tu hlavu) nekompromisně vrazí rampouch. Jak říkám, násilí a krev, na to si stěžovat nelze. Ale ani celkově mi to nepřijde jako průser, narozdíl od třeba nedávného remaku APRIL FOOL's DAY se na to dá v pohodě dívat. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Remake je brakovější, hloupější a mnohem krvavější neboli akčnější. Na atmosféru se zde vůbec nehraje, jde se přímo na věc. Nejvíce mě rozesmálo, když se jedné postavě zapíchl nešikovně rampouch přímo do oka. Billy Lenz zde řádí jako pominutý a dokonce dostal i svůj původ. Crystal Lowe se ani tady toho nějak nebála. Jinak ten dům byl prolezlý skrz naskrz. Holt platí Všude dobře, doma nejlíp. 40% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (15)

  • Crystal Lowe zde ztvárnila svoji první hlavní roli. (Stocki)
  • Amanda Seyfried si vyzkoušela hlavní roli Kelli Presley, tu nakonec ztvárnila Katie Cassidy. (Stocki)
  • V traileru je možné všimnout si několika scén, které se ve filmu nakonec neobjevily. Vystřižené sekvence měly být součástí "unrated" verze, která ale nebyla nikdy vydána. (Dlee)

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Reklama

Reklama