Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve vězení s maximální ostrahou vypukne nákaza a infikuje většinu vězňů, návštěvníků a stráží. Z těch se stávají masožravé bestie, které zabíjejí a žerou vše, co jim příjde do cesty. Se zbytkem ještě žijících vězňů se spojí silně vyzbrojená jednotka a snaží se bojovat z hordou hladových stvůr všemi dostupnými prostředky. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

5* za krvavý nářez a zombíky.Odpad za vše ostatní.Že se točí za pár dolarů ještě přece nemusí znamenat,že musí autoři film po ostatních stránkách,než po té krvavé,tak odfláknout.Režisér i scénarista by se měli raději věnovat prodávání hamburgerů v mekáči,protože filmové řemeslo je jim na hony vzdáleno.Něco tak otřesně natočeného jsem snad ještě neviděl.Samotné dialogy a jednání postav jsou taktéž na úrovni velmi primitivních opičáčků,herci se sice snaží(někteří),ale i to jsou výkony spíš do ochotnických spolků.Znám hodně hloupých béček,tohle je ale opravdu tak primitivně natočené,že to musí nakáknout každého.Škoda,řezničina to byla jinak docela pěkná. ()

hippyman 

všechny recenze uživatele

jelikož mám ve filmech slabost pro zombíky (a že jich tu bylo, fešáků uslintaných) a vězeňské prostředí, možná trochu nadhodnocuju, ale už za ty superhlášky a superšavle prostě pod tři jít nemůžu... obrnit se proti tuposti několika scén a je z toho šedesátiprocentní béčko jak vyšitý. [3. PFF Čakovická Be(´)čka] ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Tak zle bych to v žádném případě neviděl. Od začátku do konce je to brutalita a nechutnost žádná nudná omáčka než se začně něco dít. Do přísně střežené věznice přivezou vězně ,co před tím vyvraždil nákou rodinu ,ale pro sebe mu už nezbyl náboj. On tvrdí že byli nakažení nákým toxinem a stali se z nich krvelační zombi. Moc mu to nikdo nevěří až na úřad pro náký zvláštní záležitosti. Který to má na svědomí ,tak ho pro jistotu dají převézt do oné věznice ,jenže on je jaksi mimo pořád kašle až začně blít krev. Pohledná blondýna z onoho úřadu ho přijede vyslechnout ,ale už ho nezastihne živého. A rázem je jisté že nákaza se neskutečně rychle šíří a nezbývá než vyhlásit karnaténu. A začíná boj kdo z koho Vězni se začnou měnit stejně jako dozorci a vzájemně se požírají . Místy opravdu brutalita. Jsou tam i civilisté ,ale ani ty neujdou ochutnávce zombi a tak tu máme i zombi děti. Konec je poměrně solidní a dle mého hodně povedený a hlavně bez happy endu. ()

Likan7 odpad!

všechny recenze uživatele

Natáčení musela být sranda. Třeba scéna v jídelně musel být dobrej bordel. Nejlepší věc z celýho filmu je hláška policajta, když zastřelí doktora i kolegu: "do prdele můžete mi říct co se tu děje? Já fakt nerad střílím zaměstnance!" Tvůrci...no...nevím jestli se jim dá říkat tvůrci, se soustředili jen na to, aby to byl co největší humus a prasárna. Ona to prasárna taky je, i na dnešní dobu, jen je to prostě šíleně nudný. Gore dneska nikomu nestačí. Strašná ptákovina, která je hnusná nejen množstvím tělesných tekutin, ale i způsobem natočení. ()

Caelos 

všechny recenze uživatele

Už na začátku mě pleskl přes oči nápis The Asylum a já si říkám, tak to bude buď kravina, nebo to bude kravina u které se zasměju její stupiditě. A světe div se, ani jedno. Ergo kravina to je, ale ne na odpad a zase to není až tak blbé, abych se smál. Prostě normální levná zombie akce, kterých už jsem pár viděl. Jako pozadí k práci ideální. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama