Reklama

Reklama

Šílenci z Manhattanu - Série 4

(série)
USA, 2010, 10 h 24 min (Minutáž: 48 min)

Tvůrci:

Matthew Weiner

Kamera:

Chris Manley

Hrají:

Jon Hamm, Elisabeth Moss, Vincent Kartheiser, January Jones, Christina Hendricks, Jared Harris, Aaron Staton, Rich Sommer, Kiernan Shipka, Robert Morse (více)
(další profese)

Epizody(13)

Recenze (4)

Oralfabet 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Změna prostředí a dynamiky vztahů postav seriálu nesmírně prospěla a vyústila v dosud nejlepší a zároveň taky nejtemnější sérii, která ani na chvíli nenudí, a obsahuje dosud nejlepší epizodu seriálu (04x07). Don je stále fascinující postavou, Peggy se pořád velice uspokojivě vyvíjí a kromě starých osvědčených tváří jako Roger a Joan mě taky začali fakt nesmírně bavit Lane nebo Sally. Jo a věděl jsem, že hodně lidí nesnáší Betty a tak trochu jsem očekával, že to bude podobně neopodstatněné jako u Skyler v Breaking Bad, ale opak je pravdou - Betty je fakt strašná kráva... Oblíbené epizody: Public Relations, The Suitcase, The Beautiful Girls 10/10 ()

ZeroCZ1233 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nový rok, nové prostředí, nové motivy, nové postavy, naprosto fantastická série s přímočařejším zaměřením a frenetičtějším tempem, jež je pro neposedné diváky přesně to, co chtějí. 9/10. ()

Reklama

jackalsc 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdo ví kde se poděla ta stará atmosféra. Čekal jsem, že to bude pojato v úplně jiném režimu. Atraktivní část přeskočí a znovu se vrátí na stereotyp, což je neskutečné mínus. Ačkoliv je to čtvrtá série, mám takový pocit jako bych se do toho musel dostávat znova a jako bych ani neviděl ty minulé 3 série. Něco je špatně... John Slattery má méně svých vtipných narážek, četba z deníku by se mohla dostat na každou epizodu, dodalo by to tomu atraktivnosti. Jared Harris zase pro změnu válí. Ta epizoda z kina je prostě: ,,Awakaczakaszacha!" :D ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti poněkud nepřesvědčivé třetí sezóně mě čtvrtá řada docela nadchla, přestože i u ní si tvůrci s blížícím se závěrem vybrali své slabší momenty. Čtvrtá série pro mě byla zatím každopádně tou nejlepší, tvůrci mě často nutili přemýšlet i nad tím, co nebylo na obraze, a to se mi velice líbilo. No, seriál si mě získal, a tato sezóna můj vztah k němu určitě nenarušila. / Poučení: I když tě život dostane do kolen, nedej se. ()

Galerie (210)

Reklama

Reklama