Reklama

Reklama

Neporazitelný: Vykoupení

  • Česko Neporazitelný 3: Vykoupení (více)
všechny plakáty
Trailer

Koloběh nelegálních vězeňských zápasů se roztáčí na plné obrátky! Nejlepší bojovníci z celého světa se scházejí ke konečnému souboji, který rozhodne o tom, kdo z nich získá svobodu. Uri Boyka, král ruských zápasníků, vstupuje do boje, aby se pomstil svému nepříteli… (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (546)

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Díkes Isaac za rovnaký pocit ako keď som ako 13-ročný videl prvý krát Bloodsport. Nostalgická slza zmiešaná s marným čakaním na ultimátne arénové Bé (ktoré sem tam plátala ázijská produkcia), len umocňovala zimomriavky pri každom chroupnutí v Bojkovom kolene. Proste so mnou mávala schéma, choreografia, Bojka, Dolor, všetko. A Marko Zaror (pre mňa nový objav, akým bol svojho času Adkins) si kolumbijského sick-fuck magora dokonale vychutnal a ak bude štvorka tak mám tajný tip. Inač roztočiť také dlhé pahýly, to musí byť energia! A meno Larnell Stovall si zapisujem. 85% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No sice jsem nevidel druhej dil a prvni s timhle nema nic spolecnyho, ale rek bych, ze krome natrzeni Adkinsovo kolena jsem o nic neprisel. A o co ze tu vlastne jde. Velkej turnaj veznu, kdy si ty nejlepsi daj pres drzku. Takze opravdu desne komplikovanej pribeh, coz jsem ostatne cekal. Ono by to ani nejak zvlast nevadilo, kdyby se film zameroval na souboje, ale bohuzel jsou mezi nima dost prodlevy, kde je sice neco malo treninku, ale jinak spousta nezazivnejch kecu. Navic co si budem povidat, vezni jsou sice drsnaci, ale rozhodne ne talentovany herci, takze kdyz se nerubou, jsou lehce zoufaly. Adkins je sice desny zvire a v ringu mu staci zlej pohled a lamou se kosti, ale ze bych mu nejak fandil, to se rict neda. Jinak choreografie je docela povedena, ale ne az tak moc, abych cejtil dopad kazdyho uderu. Tech 90 minut jsem se sice v pohode zabavil, ale par drsnejch souboju obalenejch nudnou vatou a to vse navic ne buhvijak natoceny proste vic nez 3* neda a to prehnany hodnoceni nechapu. ()

Reklama

predators 

všechny recenze uživatele

Sakra, ten černoch měl ale bílé zuby?! A ti dozorci s tím plešounem v čele mě pěkně srali! Stejně tak honba za jejich špinavýma prachama, které si ani nemohli strčit do prdele, mě totálně vytáčela. Postavil bych se jim, kdybych neměl zlomený malíček a naražený loket z tenisu! Ale ikdybych zlomil jejich nečestný steroidový odpor, spravedlnosti bych se nedořezal... Ha, tento film ve mně vyvolal přesně ty emoce, ke kterým byl stvořen. Bitky byly, řeknu to klidně a nebojácně, úžasné a všechna ta omáčka okolo byla přesně dle mých představ. Jo, nemusel jsem přemýšlet, ostatně, kdo by to o půlnoci dělal, že? Uuííí...80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Stalo se neuvěřitelné. Já viděl akční bojovej film, kde se vůbec nic neklepalo a já každej boj shlédnul naprosto pohodlně, s přehledem a co víc? S celou kupou neskutečně vostrejch efektů. A co je ještě víc? Film je takovejch bojů plný. A co je ještě....ještě větší nářez? Že film není vůbec blbej, herci mi jsou sympatičtí a závěrečná scéna by se měla zapsat do zprávy o akčních filmech pro nová desetiletí....Proboha, jak na to přišla banda béčkařů, že my diváci chceme vidět film, kde něco bude vidět a nás z toho nebudou bolet palice?....Nevěřil jsem vlastním očím. Neporazitelný: Vykoupení je naprostej nářez, na který nevim co pořádně říct. A závěrečná scéna? Jen potvrzuje 100% dokonalost skutečné akce ve filmu, kterou by si představoval do budoucna častěji! Prosím... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Přišel si vybojovat symbolickou svobodu do gruzinského vězení s maximální ostrahou. Mezi provazy v ringu se postupně utká s odsouzenými vrahy na nelegálním mezinárodním turnaji vězeňských zápasníků. Ruský bijec Jurij Boyka je sice rovněž vrahem prvního stupně a v soubojích bude navíc limitován poškozeným kolenem, ale se záviděníhodnou fyzičkou a dokonalou bojovou technikou není pochyb, kdo z turnaje vzejde jako vítěz. Přímočaře jednoduché, jako dobře mířený kop, je tohle akční drama zavánějící zastaralou patinou osmdesátek. Nejvybroušenější je v ringu se špičkovou choreografií zápasů, ale ani mimo něj to není nezajímavé. S vězni je zacházeno až nelidsky nebo jsou případně po prohraném zápase popravováni. Jako slabina se ukázala v podstatě zbytečná snaha o polidšťování hlavního hrdiny, který musí ukázat, že má charakter a naváže ve vězení přátelství s Američanem, aby vztahy mezi velmocemi nebyly vyhrocené a hlavnímu bijci se dalo fandit a nepůsobil tak negativně. Scott Adkins nedopustí, aby film sklouzl do nudy a má na to utáhnout ho, i když jeho postava není žádný mluvka působící stroze. Film by se dal shrnout jako přehlídka hordy svalů, zpocených těl, drsných výrazů v obličejích bijců a především nonstop akce v kvalitním režijním provedení. Přesto se film až tak nevyhnul schematičnosti, tolik příznačné pro podobné akční opusy. To však pro tentokrát odpouštím. Nerad bych, aby si to Adkins se mnou přišel vyříkat osobně. Bojím, bojím... 90% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (17)

  • Film nadväzuje na nezvyčajný trend série Neporaziteľný - robiť zo záporáka z predošlej časti novú hlavnú postavu. (m.a.t.o.)
  • Ve scéně, kde Boyka (Scott Adkins) usekává v dole řetěz, aby mohl Turbo utéct (Mykel Jenkins) je možné si všimnout, že Turbo k druhému konci není vůbec připoután. (Kubula333)

Reklama

Reklama