Reklama

Reklama

Michael Myers při převozu do márnice po autonehodě pohřebního auta ožije a po roce, kdy se skrývá v polích coby bezdomovec, se na Halloween opět vrací do ospalé venkovské díry, Haddonfieldu, kde kdysi žil se svou rodinou, než ji jako desetileté dítě vyvraždil. Michael je nutkán představou své psychopatické matky a svého dětského já k tomu, aby našel svou sestru Laurie, zabil ji, a tak ji přivedl ke své podivné rodince, zřejmě do pekla. Michael tedy vyrazí do městečka a cestou vraždí každého, kdo mu přijde pod ruku. Myersovi však nestačí své oběti zabít, on je musí utlouct, ubodat, rozmlátit na kaši, a tak dále. Postupně se Myers dostává blíž a blíž ke své sestře, která zatím díky nenažranému a hloupému psychiatrovi Loomisovi  a jeho knize zjišťuje, že je příbuznou největšího psychopatického vraha v dějinách USA. Nakonec Myers Laurie unese opět do jejich starého domu, když ji předtím zase zmasakruje její kamarádky... (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (400)

gogo76 

všechny recenze uživatele

Už prvý Halloween Roba Zombieho som prekusával s ťažkým srdcom, ale toto pokračovanie je miestami hotové utrpenie. Úchylný, metalovo-cirkusový krvák, kde vyšinutý Myers vždy príde na to správne miesto a vždy v správny čas začína byť vážne otravný ešte ani nie v polovici filmu. Druhá polovica nie je o nič lepšia. Je nielen brutálna ale i blbá. Myersove prudké bodania nožom sú fakt drsné, ale prečo je taký ohybný aj po piatich úderoch do hlavy? A že s basebalovou pálkou to sú iné pecky...Po týchto pre niekoho smrteľných úderoch sa Myers oklepal už po niekoľkých sekundách a vraždil vo výbornej kondícii ďalej. Nachvíľu sa mi v hlave zahmlelo a zamyslel som sa či vlastne nepozerám nejaké hororové pokračovanie terminátora. Vážne som niekoľkokrát pomyslel na to či to vypnúť, ale bol som zvedavý jedine na to, či Myers konečne posledný krát vydýchne. Zdá sa, že áno, ale pri tejto blbej sérii by som sa pokračovaniu nedivil. Ak by náhodou prišlo, tak pre mňa existovať nebude. Po tomto je Myers a jeho "Rambo" nôž pre mňa prototypom blbého a nudného krvavého hororu. Krvákom som sa nikdy nevyhýbal, ale neznesiem ak sa postavy chovajú ako úplní idioti a neplatia zákony fyziky a balistiky. Veľmi slabé dve hviezdy, ani fakt neviem začo. 30%. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Rob Zombie priniesol v roku 2007 fajn Remake/Reboot, ktorý postavu Michaela lepšie predstavil a ponúkol zároveň slušnú vyvražďovačku. O dva roky neskôr natočil pokračovanie, ktoré je viac brutálnejšie, krvavejšie, ale aj výrazne slabšie. Michael Myers znova nafasoval zopár tučne krvavých scén, no ostatne postavy a hlavne doktor Samuel Loomis je neskutočne nesympatická postava, ktorá je takmer kompletne prepracovaná od toho, ktorú sme videli v prvom diely. Sklamanie. 50% - 2* ()

Reklama

Shit 

všechny recenze uživatele

Tomu komu nesed už první díl, by tohle měl asi obejít velkým obloukem, protože si tu z toho Zombie dělá tak trošku svojí filmařskou exhibici, akorát na to teda moc nemá a tak je z toho spíš taková prasárna bez ladu a skladu, která nechává postavu Michaela Myerse každou chvilku někde hnít a místo toho se věnuje nesmyslně jeho rodině, sestře a nějakým šíleně debilním halicunacím, což je vskutku o ničem, obzvlášť když se tam furt piští a bulí, jediná záchrana je těch pár zavražděných, když se Michael pochlapí a rozmlatí tam obličej o zrcadlo nebo někomu uřízne hlavu,ale ani u toho nemůžu říct, že by to bylo nějak výjimečně natočený, spíš to bylo nepřehledný. A k tomu závěru se zarostlým Myersem se snad ani nemá cenu vyjadřovat ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem, že již tak brzo po restartu se bude Michael Myers opět topit ve sračkách. Jednička se mi docela líbila, atmosféra byla fajn a náhled do Michaelova dětství výborný. Jenom ta závěrečná vyvražďovačka to trochu kazila. No a ve dvojce už zbyla jenom ta vyvražďovačka. Celé je to navíc mnohem hnusnější a odpornější kamerou počínaje a dialogy konče. Člověk si od toho automaticky hned vybuduje odstup, když se zde mluví o nekrofilii a jsou zde samé detailní záběry brutality. K tomu si ještě připočtěte pár scén se Zombieho manželkou a jednorožcem a dojde vám, že Rob Zombie byl celý natáčení sjetej něčím hodně silným. Škoda, že se s náma o ten matroš nepodělil. ()

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Co to do píči bylo?! První remake ještě překvapivě nebyl vůbec špatnej, ale tohle je naprostá katastrofa a totální urážka. Od začátku jsem tu nepobíral jak může sérii Haloween někdo takhle zprasit, ale fakt se jim to povedlo. tenhle film mě neskutečně nasral. Tohle si můj oblíbený masový vrah rozhodně nazasloužil.0% ()

Galerie (37)

Zajímavosti (22)

  • Severoamerické tržby byly 33,4 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 39,4 mil. (NIRO)

Související novinky

Rob Zombie a mimozemský sliz

Rob Zombie a mimozemský sliz

31.08.2009

Jeho Halloweenu 2 se sice o víkendu nedařilo podle očekávání (hororoví fanoušci dali přednost Nezvratnému osudu 4 ve 3-D), ale 17 milionů je solidní start a film se nakonec určitě zaplatí. A tak si… (více)

Reklama

Reklama