Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer 2
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer 2

Recenze (107)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sedmá série přišla s jednou zásadní změnou. Všechno je přímočařejší. A nepřibývají nové postavy, ani okrajově. Což je dobře. Pár těch starých ubylo. Tohle pomohlo ději se dost posunout. Poměrně výrazně. Za to ale ubylo to, co jsem měl v tomto seriálu rád. Neustále zvraty. Vlastně jediný takový byl až v sedmém dílu. Jinak byl děj přímočarý a odhadnutelný. A to je škoda, to sedmé sérii scházelo. Snad s to vrátí v té osmé, i když pochybuji. ()

filmsim 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Velkolepější, akčnější, výpravnější a krutě nostalgická. Taková je předposlední řada Hry o trůny, která za svými předchůdci zaostává ve vychytralých zvratech, intrikách a kvantitou dialogů. Vše však vynahrazuje ostře nastaveným tempem, které si nebere s nikým a s ničím servítky a ukazuje jeden epický výjev za druhým stylem, že by si je jen blázen nechtěl bez připomínek vychutnat. 8.5/10 Více v mé plnohodnotné spoiler free recenzi na webu Filmový Guru. ()

Reklama

Timak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak úvodní série pro mě již tradičně hodně vlažné až čajíčkovité. Bohužel už se to čím dál víc odklání od určité realističnosti a bohužel i logiky. V podstatě prvních pět dílů je hodně slabý vývar. Pak přijde nadprůměrná šestka, kde realističnost už dostává úplně na holou, ale zachraňuje to povedená bitka a konec odhalí již od traileru očekávaný spoliler. No a poslední díl je zase pro mě vybroušený diamant, dialogový skvost. V podstatě se zdánlivě nic nestane. Absence jakékoliv akce ale není na škodu - ba naopak. Vše důležité a podstatné se odehraje za řečnickým pultem a já jsem zase dostal neskutečnou chuť si to celé projet od první série od začátku. Jo a samozřejmě dlouho očekávaná a zasloužená smrt je zde bravurně zahraná. Salut ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ikdyž bych těch výtek taky asi našel dost, nemám problém (stejně jako v šestce) napálit pět hvězd. Hlavně za to ďábelské tempo, ve kterém se jede jede v každém ze sedmi dílů a díky tomu nezbývá čas na "zbytečné dialogy". Akce je v téhle sérii tolik jak v prvních třech dohromady - takže dokážu pochopit, že má s tímhle někdo docela problém. Mě tohle ale vyhovuje. Kdo má ale čekat rok a půl na další sérii? ()

CinemaRanger 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po dvou slabších řadách (Polovina epizod pětky je nuda k uzoufání) tvůrci obrátili a nabídli úplně jiné Game of Thrones, než na jaké jsme si zvykli. Tlachání nahradily činy! A ikdyž se scénářem chvílemi jedná o fantasy béčko jak z osmdesátek, tak jsem maximálně spokojen. Zábavné béčko s úžasným vizuálem a epickými momenty > nudné pletichaření s promyšleným dějem. Change my mind. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Když se skupinka vedená Jonem Sněhem (Kit Harington) brání před nemrtvými uprostřed zamrzlého jezera, tak v určitý moment je v pozadí vidět jeden z divokých, jak zběsile máchá oštěpem i přes to, že v tu chvíli u něj není žádný nepřítel. (jakub1998)
  • V této sérii draci vyrostli do velikosti Boeingu 747. Rozpětí tedy dosáhlo až 64 metrů. (ArsenalEagle)
  • V jedné ze scén, v níž nemrtví obklíčí Jona Sněha (Kit Harington) a jeho přátele, je v pozadí na kopci vidět nákladní auto. (Geriel)

Reklama

Reklama