Reklama

Reklama

VOD (1)

Adam se živí jako autor rozhlasových pořadů, žije spokojeně v Seattlu a má přítelkyni, malířku Rachael. Nedělá nic, co by potenciálně ohrožovalo jeho život, tedy nekouří, nepije, ani nebere drogy. Když ale navštíví lékaře kvůli chronickým bolestem v zádech, dozvídá se nepříjemnou diagnózu. Má velmi specifický zhoubný nádor a jeho naděje na přežití je zhruba poloviční. Počáteční šok vystřídá odhodlání se s nemocí poprat, i když jeho vztah k Rachael povážlivě ochladne. Pomáhat se mu snaží nejlepší přítel Kyle, jenž v jeho stavu vidí jedinečnou příležitost, jak balit ženské, přespříliš úzkostlivá matka, starající se už o nemocného otce, a čerstvá absolventka psychologie Katherine, která mu byla přidělena jako terapeutka. (Televize Seznam)

(více)

Videa (21)

Trailer 1

Recenze (1 073)

misterz 

všechny recenze uživatele

Od tohto filmu som si začal všímať J.G-Levitta. A to som ešte nevedel, že príde Looper alebo Lincoln. Podal tu neskutočne perfektný herecký výkon a k tomu ako bonus geniálny Seth Rogen. Títo dvaja páni sa postarali o neskutočne silný filmový zážitok. Je to film o tom, že i v tých najťažších chvíľach si treba zachovať aspoň štipku humoru a nič nevzdávať. Koniec filmu je neskutočne krásny filmový moment, niekto možno povie, že až moc presladený, ale ja tvrdím, že v kontexte deja a v rámci zachovania myšlienky a posolstva ten jediný správny. Krásna ukážka toho, že nič nemusí byť tak, ako sa na prvý pohľad zdá. To platí aj pre skutočné priateľstvo. Pre rok 2011 určite jeden z TOP filmov. Zaslúžený plný počet hviezd. ()

bestlama 

všechny recenze uživatele

Film, který mi po dlouhé době nerozházel moč a uchopil mě opravdu pevně za srdce silou 120.000 Newtonů. Na konci jsem se přichytil, že jsem se konečně dočkal filmu s lidským příběhem, který mi rozmazal řasenku. Nejpohodovější drama , které jsem za rok 2013 viděl. Levitt v roli tenisáka, parádně fungující chemie přátelství s Rogenem, uštěkaná přestarostlivělá matka a čerstvě vyštudovaná doktorka zvládli utáhnout vynikající drama s prvky komedie. ()

Reklama

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Konečně zase jednou film, který mi sedl, a nic mně v něm nepřišlo divné. Tohle se Levinovi povedlo, moc pěkný film, který dokáže zaujmout. Z Gordon-Levitta se stává dobrý a sympatický herec. Poměrně krátká stopáž určitě potěší, film je ucelený a nenabízí nudné momenty. Palec nahoru! 80% ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Film o životě, o všední realitě, o problémech, které je třeba řešit a nevzdávat život jako kdejakou připosranou hru na babu. 50/50 je skvělý film, brutální citová ždímačka, ale moc hezky se na ní koukalo. Za to mohli hlavně herci, kteří byli takoví, jak je chci znát. Sví a osobití. Všechno, co šlo, v tomhle filmu sedlo a já konečně po delší době opět viděl film, kde výsledkem je obrovská chuť žít. A to zvedne náladu... ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Když život píše silné příběhy, dívá se na ně samo. Seth Rogen udělal moc dobře, že kamaráda přemluvil k napsání scénáře a stejně dobře udělal, když si střihl svou dosud nejlepší roli. Jako neotesance jsme ho sice předtím i potom viděli nesčetněkrát, ale právě v melancholické komedii, ze které lidskost svítí společně s nekompromisními hláškami, se ideálně našel. A protože jen málokdo je lepším průvodcem po real-life komediích než Joseph Gordon-Levitt, nezbývá než se spokojeně usmát, utřít nějakou tu schovanou slzu a říct si jediné. Life. Is. Good. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (19)

  • Ve scéně, kdy jde Adam (Joseph Gordon-Levitt) prvně na chemoterapii, míjí stařenku, která se sotva drží na nohou. Po několika krocích ji však můžeme spatřit, jak se narovná a "zdravě" mizí ze scény. (Shaleman)

Související novinky

"Spravedlivé" Zlaté glóby

"Spravedlivé" Zlaté glóby

16.01.2012

Zatímco v rámci nominací na letošní Zlaté glóby se jasní favorité rýsovali, samotné ceny žádného drtivého vítěze nepřinesly. Nicméně za obrovský úspěch se dají považovat tři Zlaté glóby pro… (více)

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

ČSFD.cz - 30 nejlepších filmů roku 2011

01.01.2012

Žebříček nejlepších celovečerních filmů roku 2011 dle ČSFD.cz se v budoucnu bude měnit - obsahuje totiž filmy, které se teprve chystají do naší distribuce a budou časem hodnoceny více diváky, což… (více)

Seth Rogen svolává B-Team

Seth Rogen svolává B-Team

28.12.2011

Má za sebou rušný a opravdu pestrý rok. Byl komiksový v Green Hornetovi, digitálně animovaný v Paulovi a Kung Fu Pandě 2 a nakonec dojemný v 50/50. A jede dál. U studia Walt Disney Pictures zahájil… (více)

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

Nominacím na Zlaté glóby vládne Clooney

15.12.2011

Asociace zahraničních novinářů akreditovaných v Hollywoodu dnes oznámila nominace na prestižní Zlaté glóby, které jsou tradičně považovány za oscarové předskokany. Letos se nejvíc těší George Clooney… (více)

Reklama

Reklama