Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Skvělá parodie, super slovenský dabing, tohle se autorům povedlo, stejně jako Scary Movie...

Apollyon09

Apollyon09 (hodnocení, recenze)

Tieto filmy majú od komédie a paródie ďaleko. Štve ma len, že z hodnotením sú tieto filmy na úrovni s Drákulovinami, ktoré boli skutočnou paródiou so všetkým čo k tomu patrí. Toto sú len debilinky a žartíčky, bez hlbšieho zmyslu. Fakt úbohé, a ešte úbohejšie, že to dávajú v televízii a kukajú na to státisíce nadržaných divákov, ktorí sa idú od smiechu zadrhnúť... // -80 %

Brano

Brano (hodnocení, recenze)

ja ten debilny americký humor nepochopím snád nikdy .... pár scen bolo dobrých pri ktorých som sa zasmial ,ale bohužial tých trapných bolo omnoho viac ako to už pri týchto parodiach býva ..

Vladiska

Vladiska (hodnocení, recenze)

Stmívání mám ráda, ale u tohohle jsem se fakt zasmála... I když teda některý scény byly docela trapný, ale víc bylo těch vtipných :)

killors

killors (hodnocení, recenze)

Vubec mi to vtipné nepřišlo někdy až trapné a nesmyslné nechápu co tím tvůrci sledovali asi jinej stát jiná kultura...

flodur00

flodur00 (hodnocení, recenze)

Nykytan: taky to tak vidímů, při původí verzi jsem se zasmál i víc

 (hodnocení, recenze)

=DD Druhá nejlepší parodie na Stmívání kterou jsem kdy viděla- ta první je Sajrajt =) xD

Bartyx

Bartyx (hodnocení, recenze)

Občas to bylo fakt trapný, ale několikrát jsem se přistihl, jak se fakt od srdce směju. Myslím, že svůj účel to splnilo i když byly některý vtipy nemožný.
Z Twilight jsem viděl pouze první díl, takže neznám všechny náležitosti ohledně vlkodlaků a tak, ale i tak jsem přesně věděl, o čem ta "sága" vlastně je :D

Habansz

Habansz (hodnocení, recenze)

I pres to, ze jsem twilight nikdy nevidel (nejsem 13 leta holka, kterou berou snehove bili metrosexualove) jsem si dokazal naprosto presne predstavit, jak asi parodovana scena a vlastne pribeh jako takvoy vypadal. Moc sem se u toho nasmal. Po poslednich 3 filmech od techto tvurcu, ktere byly opravdu velkym sklamanim jsem cekal dalsi podprumer, avsak pri sledovani jsem byl mile prekvapen.

 (hodnocení, recenze)

JE to nej možná ještě lepší než originalka stmívání pac se u toho celkem nasmějete pac u origalky je to furt napětí
Nykytan vubec s tebou nesouhlasim sou normalni parodie

sallyann

sallyann (hodnocení, recenze)

hellstruck: Mně se líbil akorát ten ,,Jacob". Lepší než originál. Jinak slabota

sallyann

sallyann (hodnocení, recenze)

hellstruck: Parodie od těch dvou expertů se pohybují ve velice nízkých číslech. A to je dobře. Naopak tenhle film vysoce hodnotí zejména antifandové. Já jsem dala alespoň 2 hvězdy, ačkoliv se mi to vůbec nelíbí, ale musím ocenit, že nepoužili fekální humor.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

to koukám hodnotili jen fandové stmívání,ne?:) náhodou,já se zasmála jako snad nikdy,kam se hrabe originál..!!:)

Nykytan

Nykytan (hodnocení, recenze)

Nehorázná kravina, hodina a půl utrpení. V každé scéně byl snad nějaký pokus o vtip, bohužel jenom pokus. Trapné a nudné! Jakoby už nikdo neuměl natočit pořádnou parodii.

erique

erique (hodnocení, recenze)

hááát mne sa to páčilo viac ako originál :) hlavne edward je v tejto verzii naozaj pekny :D nie ako ten zhnilý patizon...

Akira777

Akira777 (hodnocení, recenze)

Kravina strašná a rozná je to děsná pičovina........ale to je na tom to nejlepší. Rozhodně lepší jak Shitlight to si nedělám sradnu. Oba filmy byli nudný ale u tohodle jsem se bavil.

oveckaoa

oveckaoa (hodnocení, recenze)

Nechápu tu narážku typu že mají navíc vykradenou jednu scénu z Scary Movie 2 a to jako nemožou nebo co navíc když jsou to 2 z 5 režiséru Scary Movie tak snad mají na to i právo ne. Hlavněže takový Děsný Dupák má tu samou scénu vykradenou taky a to nikoho tam netíží.

Anal Fist

Anal Fist (hodnocení, recenze)

Pro člověka kdo byl nucen vytrpět všechny možné i nemožné díly Stmívání kvůli své přítelkyni, je to neskutečná sranda. Je to jízda vtipných, místy trapných, místy geniálních narážek na Stmívání a celý fenomén "upírů". Neskutečně jsem se pobavil a navíc mě dostalo schovaný moudro v tom filmu. V sedumdesátých letech frčel punk, v osumdesátkách disko a teď prostě frčej upíři.

ash99

ash99 (hodnocení, recenze)

hirnlego : Tak rozhodne mne sa to páči viacej ako tento český názov "Tupiři", rozhodne ma nemáš právo nazývať idiotom.

Petike

Petike (hodnocení, recenze)

Blbina (ako inak), ale páči sa mi, že aj český distribútor sa vynašiel a prišiel s dobrým názvom. :-)

ZOUi

ZOUi (hodnocení, recenze)

no keby som sa pri tomoto braku riadila tym kto to reziruje, tak si to nepozriem ani ja. a navyse parodie nemam velmi rada. ale toto tu je proste mortal-kombat :::)

Patin

Patin (hodnocení, recenze)

No film som ešte nevidel, ale ako som sa pozrel kto to režíruje, tak o nič neprídem..

ash99

ash99 (hodnocení, recenze)

Raz som narazil na neoficialni názov Upíří vejkouř a ten bol o 100% lepší než tento

Campbell

Campbell (hodnocení, recenze)

No já nevím jestli je špatnej, ale rozhodně mezi největší WTF!! překlady letos patří.

Reklama

Reklama