Reklama

Reklama

Zakousněte se do neskutečně legrační parodie TUPÍŘI v prodloužené SKOUSNUTELNÉ verzi, která servíruje ještě větší porci nestydatého humoru a krvavě dobré legrace! Zakřiknutá Becca právě začala studovat na střední škole a už o ni usilují dva nadpřirození nápadníci: náladový upír a nesmírně zarostlý vlkodlak. Geniální autoři filmu Scary Movie uvádí komedii, u které se ani chvíli neubráníte salvám smíchu! V jedné z vedlejších rolí se představuje Ken Jeong (Pařba ve Vegas). (oficiální text distributora)

(více)

Videa (5)

Trailer

Recenze (585)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Dělat si srandu z Twilightu není žádné umění. Přiznávám, že se řadím spíš k fanouškům téhle ságy, ale je faktem, že zfilmování druhého dílu byla sama o sobě parodie. Takže předvést něco takového znovu jen v přehnanějším, nechutnějším a šílenějším hávu skutečně není nic, co by si zasloužilo aplaus. Pár scén bylo sice povedených (upírské cereálie, Black Eyed Peas, aj.), ale většina bohužel byla založena jen na nějakých nechuťárnách typu utržená ruka, utržený knír, atd. A co je nechutné, není vtipné. Ani scény typu narážení do něčeho nebo prolétnutí stropem nepovažuju za něco, co by mělo dělat parodii vtipnou (kdy už se tvůrci poučí? Vtipnost nárazu se hodí tak akorát do programů typu Tom a Jerry). Celé to budí dojem, že to bylo splácané jen kvůli výtěžku z dnešního "trapného" fenoménu upírů, bohužel však bez pořádné snahy. Kdyby se do toho tvůrci skutečně dali a vytvořili více originálních vtipných scén, mohla to být docela povedená parodie, takhle mi ale přijde naprosto zbytečná. Některým lidem určitě k zasmání bohatě stačí Twilight saga sama o sobě.~(1,8)~ ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christopher Lennertz: 1. My Panties - Magicwandos [2:05] ,2. Succubus Baby - Magicwandos [3:06] ,3. Believe Nothing - The DeeKompressors [2:21] ,4. Late Night Superstar - Revival Chiefs [2:37] ,5. Are We On - Killdeer [3:38] ,6. I Miss You - Arlaner [2:12] ,7. Hey Eddie - Barnetta [0:30] ,8. It's Raining Men - Kelly Kass [4:04] ,9. My First Wish - Miss Eighty 6 [2:54] ,10. She's Going Down - Ali Dee [2:14] ,11. All the Way Up - Alana D [3:30] ,12. On Fire - Classic [2:02] ,13. The Hustle - The 26th Street Boyz [4:05] ,14. If I Was Your Vampire - Grecia Godliss [4:31] ,15. Wango Tango - Danielle Barbe [3:16] ,16. There I Stand - Madlife [3:53], ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Kdo se bojí, tomu stojí (vlasy) aneb za časů, od kdy již patizón nebyl jen pěkně hnusná dekorativní zelenina... Ono se říká, že když si člověk chce opravdu užít parodii, měl by většinu parodovaných filmů znát. To ovšem neplatí pro (pa)tvorbu dvojice neunavných žánrových onanistů Seltzer & Friedberg, kterým je šumafuk, jestli původní filmy znáte nebo ne, protože nějaký děj je tu až na posledním místě, přidušený a utopený ve skečích šroubovaných do maximální absurdity. Vampires Suck je pudrem na opruzená chlapská EGA, coby důsledek nejdelší reklamy na gely zvaný Twilight, který se sice zuby nehty snaží přiživit na senza-prima-kůl stylové vlně kolem zmíněné "tupérské" série, ale s podstatou parodie nemá podle mě nic společného. Všehovšudy dva úderný gagy, jedna maximálně přitažlivá Jenn Proske a snaha o jakýsi "příběh" toliko bolavá, jak skříplý varlata v kamaších. Největší plus tak pro mě obstarává využití skladby "If I Was Your Vampire" od Marilyna Mansona (z elegantně temné desky "Eat Me, Drink Me") při závěrečných titulcích. [final rate: 25%] ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jason Friedberg, Aaron Seltzer | Hudba: Christopher Lennertz | Produkcia: Peter Safran | Distribúcia: 20th Centurty Fox | Štúdio: Regency Enterprises | Rozpočet: 20 miliónov $ | Tržby: 80,727,019 $ || Veľmi podarená a trafná komédia na ešte väčšiu komédiu zvanú Twilight. Len vypnúť kolieska, zo začiatku sa dobre baviť a ku koncu zaspať. V hore uvedených nárokoch na jedničku. ()

Krissty 

všechny recenze uživatele

-- Tohle je fakt úplná blbost.. Když už se dívám na parodii, čekala bych, že se u ní zasměju trochu víc.. Tohle nebyla snad ani komedie.. Fakt nevím, jak to nazvat.. Vtipy byly trapné a zasmála jsem se fakt jen párkrát.. Ale když už, tak pořádně, takže 100% propadák to zase nebyl.. Asi jsem některé vtipy nepochopila i proto, že jsem Twilight neviděla.. -- ZMĚNA.. Twilight už jsem viděla, tudíž zvyšuji své hodnocení o 1*, jelikož jsem se pobavila konečně i na tom, jak přesnými kopiemi byly scény z Tupírů.. To je všechno dobré, co můžu říci :) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (7)

  • iPhone, ktorý Jennifer použije vo filme na zobrazenie facebookovej stránky, je osobný telefón herečky Anneliese van der Pol.
    (misterz)
  • Ve scéně, kde na Beccu (Jenn Proske) zaútočí skupinka tří zlých upírů a Becce bylo řečeno, aby je postříkala sprejem, tak to udělá ale oni unhou, avšak sprej vystříkne do očí dívce, co má napsané na triku „Buffy“, což je odkaz na seriál Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997). (Varan)
  • V scéne, kde Beccin (Jenn Proske) otec je na gauči XXL zmrzlinu, sa pozerá na film Mucha (1958) (Melios)

Reklama

Reklama