Reklama

Reklama

Existuje dôvod, prečo sme už nikdy viac nešli na Mesiac...

Film o reálnej misii do vesmíru, ktorú NASA v roku 1970 zrušila. (JohnRambo)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (383)

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Tohle je o trochu inteligetnější  Moontrap, ale fakt jen o trochu, protože i zde postavy neoplívají inteligencí a nebo pudem sebezáchovy. A byť se první polovina fakt vleče, tak ta druhá to všechno, dost vynahrazuje a to hlavně atmosféricky. Potvory to má slušný, škoda že sou to jen takový krátký záběry na ně a místy to je lehce nechutný. Ale ve výsledku je to průměrnější film, který opět a zase má nějaký potenciál, ale ten nedokáže plně využít a tak spadne do klasických hloupých klišé. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem odkládal na tmu, protože jsem čekal, že se budu aspoň minimálně bát. Ani toto očekávání se mi nenaplnilo. A točit v dnešní době found footage horor, který není strašidelný, je celkem bezúčelné. Námět vypadal velmi zajímavě, ale to, co z toho vzniklo, je neuvěřitelně promrhaná patlanina. Střih je naprosto prapodivný a postavy se chovají nelogicky a nejsou vůbec sympatické. Všechno napětí se navíc nějak vytratilo a já byl naprosto zklamán, protože jsem od toho čekal o hodně víc. ()

Reklama

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Je důvod, proč jsme Měsíc už nikdy víc nenavštívili...... Nízkorozpočtový horor odohrávajúci sa na mesiaci? Nebol by to úplne márny nápad tvorcov, keby toho ukázali viac a použili normálnu kameru. Takto sa dá pravým hororom nazvať len práca kameramanov. Je to síce autentické, ale jednoducho nič nevidno. Neprehľadná nuda. ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Gallego se ze španělských lesů v předchozím El Rey de la montana odstěhoval rovnou na Měsíc. Příběh tří kosmonautů, kteří s hrůzou zjišťují, že nejsou v dalekých hlubinách vzduchoprázdna sami, je sám o sobě zajímavý, jeho provedení však pokulhává. Zvolená forma found footage sice navozuje pocit autenticity, ale také silně překáží, a to hlavně v klíčových scénách. Zrnění, šum, otřesy a výpadky obrazu divákům schválně znemožňuje vidět víc, než by měl. Co však funguje spolehlivě, tak je strach z neznáma, klaustrofobie a vůbec celá ta bezvýchodná situace. Škoda toho závěru, který je zbytečně rychle ukončen. Nejpůsobivější jsou tak scény v tmavém kráteru, tam je jeho největší síla. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Paranormal aktivity ve vesmíru aka Paranormal měsícity. Vim, není tam nic paranormalního, ale je to natočený stejným zbůsobem. Ve skutečnosti tam vraždí šutry, co se proměnují v kraby. Trochu jsem usínal, pak to nakonci mělo být jakoby napínavý, ale mě tohle neba. Děsivý to nebylo. ale některé scény ujdou. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Film nebyl promítán kritikům. (SidneyP)
  • Oficiální poslední lunární expedice Apolla se uskutečnila v prosinci 1972 a měla pořadové číslo 17. Od té doby se člověk na Měsíc už nepodíval. Program Apollo původně počítal s deseti přistáními na Měsíci – mělo jít o expedice Apollo 11–20. Proto zůstává prostor ke spekulacím a konspiračním teoriím. Zrušení celého projektu Apollo po letu Apolla 17 bylo oficiálně z důvodu zkrácení rozpočtu a poklesu zájmu veřejnosti o lety na Měsíc. (Beastmaster4)
  • Filmovanie prebiehalo v meste Vancouver, v kanadskej provincii Britská Kolumbia. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama