Reklama

Reklama

Existuje dôvod, prečo sme už nikdy viac nešli na Mesiac...

Film o reálnej misii do vesmíru, ktorú NASA v roku 1970 zrušila. (JohnRambo)

Videa (7)

Trailer 2

Recenze (383)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Páćilo : Konečne sa H-námet vystrelil na inú planétu , ako je tá naša, preťažená Matka Zem. Malo to skôr audio , ako vizuálne volume, ale interiér FX - OK.Presvedčivý cast ( postačilo duo ). Gonzalo potvrdil , že nie je bezradným režisérom. Strach z neznáma. Nepáčilo : Apollo téma Ma zaujíma asi ako denný režim súčastného guvernéra v Barbadose. Scifi háky nepotrebujem , mimo tých naj ! Tie F. footage mám už rozsypané úplne všade a teplo uberá na energii , celé to vypratať. V podstate zbytočná vykrádačka starej témy , nasekať už dávno použitý finiš, upravený pre dnešného konzumenta. Svoju klaustrovoltáž si ale drží nad vodou.Je však ďaleko viac lepších SF frightov , ktoré je zbytočne recyklovať , len preto, že...you know. ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Kurevsky dobrý film s kurevsky stupidním rozuzlením. Atmosféra na jedničku, mnohem lepší než třeba v Moon, ale ten konec? SPOILER: To si snad dělali prdel ne? Člověk celou stopáž čeká nového propracovaného Aliena s vystřelovací čelistí a ono se nebezpečí skrývá v šutrech, které se mění na kraby? Proboha... 65% ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Bol to dobrý nápad sfilmovať osudy posádky Apollo 18 a poodkryť tak tajomstvo, prečo sa celý projekt zastavil. Nakoľko je zachovaná autenticita a nakoľko funguje fikcia je otázne, prinajmenšom sa jedná o zaujímavý snímok. Aj systém natočenia ( found-footage ) je vhodne zvolený, vzhľadom ku krátkej minutáži ( bez záverečných tituliek je to cca. 70 minút ) nepôsobí rušivo. ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Kdo nesnáší spoilery, ať dál nečte (rád bych zdůraznil tuhle část, no neumím to, neumím velké tlačené B, ať se to tady nahrubo černo leskne, omlouvám se). Taky mívám navaly isnpirace, no díky bohu jenom návaly, nesnažím se je zkurvit, protože víte proč? Celé tohle pozádí je v rámci "found-footage" (budu dělat, že vím co to je, samozrejmě, že jsem nevěděl, no v rámci samostudia jsem to nastudoval od party CSFD intelektuálů, děkuji, bez Vás by byl svět o něco méně barevnější) je dost dobré, celé tady ty bu-bu-bu měsícové radovánky jsou vskutku pritažlivé, no když už... a teď se dostaváme k tomu, čemu se říká v odborných kruzích "dojeb"... i tady straší vesmírní "pavouci", kteří nejenom kazí celou atmosféru, ale taky danou odyseu, ach jo... ach jo... Měsíc tak veliký a bilý a zrovna takové neštěstí, taková konspirace, taková tragédie. V danou noc jsem nemohl usnout, trápily mě osudy lidí, kteří zůstali na měsíci... co tam asi tak dělají, že? 3/10 zaaa nevim... ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Možná zajímavá premisa a velmi dobrej námět, ale zpracování otřesné. Všichni herci hrají bídně, mají maximálně dva výrazy a vůbec tomu nepomáhají povinné, srdceryvné scény, kdy astronauti poslouchají hlasy svých bližních, tam totiž topornost dosáhla vrcholu a lépe by to zahrál i průměrný pařez po Dubu Cesmínovitém. Dialogy jsou slepenec klišé a kamera se střihem absolutně nezvládají vytvářet atmosféru, nepůsobí jako ze 70. let a ani zdaleka nevypadá jako kdyby to byli reálné záběry, takhle se prosím pěkně found footage nedělá. Nebo dělá, evidentně, ale nikdy to pak nebude kvalitní. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Lunární modul LK byl přibližně třikrát menší, než americký modul LM z programu Apollo, a měl v něm letět jeden kosmonaut. (lukano)
  • Dřívější verze filmu obsahovala obří měsíční kamenná monstra. (Cheeker)
  • Tvorcovia filmu používali techniku (predovšetkým kamery a fotoaparáty) pochádzajúcu ešte zo 70-tych rokov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama