Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

ilemas 

všechny recenze uživatele

Začátek mě docela navnadil, pak se to nějak zvrtlo, bylo to stále stejné, zamotané až hrůza a neustálé rozmotávání se znovu zamotáváním mě nějak přestávalo bavit, spousta otravných vysvětlujících flashbacků, neustálé skákání co bylo před a co se teprve odehraje mě lezlo na nervy. Přesto každá kapitola skončila tak, že mě nutila sledovat dál až do zpitomělého otevřeného konce, jakoby scházela alespoň ještě jedna epizoda. Přesně mé pocity vyjádřil Ydrosten ()

zahadum 

všechny recenze uživatele

Dopozeral som to do konca ! Vezmite všetky možné filmové a seriálové klišé a poriadne ich spolu zatrepte a náhodne ich rozhádžte po zemi...a máte tento seriál. Na prvý pohľad priam vzhľad nejakej mexickej telenovely, hrozné herecké " výkony " ... chcem sa opýtať kde zobrali to neherecké nemehlo do hlavnej úlohy ???  to tá Sarah Michelle Gellar fakt nedokáže ani predstierať ? sledovať ju bolo priam utrpenie, preboha veď takto tragicky nenarába so svojim ksichtom ani Arnold. S. a to je poriadne veľké drevo ! ...Každý chce každého zabiť, okradnúť, nahrať, že zabil, že okradol, vyspať sa chce každý s každým ...to čo platilo pred minútou o minútu platí ale naopak...vrší sa jedno horšie klišé za druhým..logické diery obrovských rozmerov...proste celé zlé a napriek tomu som to dal do konca ...epizódy boli krátke ! chcel som fakt vedieť ako táto fraška skončí a zistil som, že tam niekde pod tým trápnym ružovým nehereckým mexickým a iným telenovelistickým vzhľadom to niečo malo kvôli čomu sa na to ( bože odpusť ) dívať... každopádne som rád, že žiadna ďalšia séria už nebude a som tak ušetrený tejto slaboduchej frašky. 30% ()

Reklama

ChloeQueen 

všechny recenze uživatele

Odmyslím-li si sem tam nevyvedené efekty, po 1. dílu dávám 4*, už jen kvůli tomu, že se moje milována Sarah vrátila na televizní obrazovky ověnčena tajemstvími a samozřejmě překrásnými a velmi zajímavými muži... ------------------------------------ Je to škoda. Seriál měl opravdu velký potenciál. Vývojově šel děj kupředu. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů který jsem za posledních pár let viděl. Lepší než Prison break a Lost dohromady. Celí jsem ho vzhlédl za dva dny a nemohl jsem se od něj odtrhnout. Problém, je v jeho neukončení, kdy se evidentně počítalo s druhou sérií, ale na teenagerovský laděné stanici CW (90210, America's Next Top Model, Gossip Girl, Supernatural, The Vampire Diaries) neměl tenhle dospělácký laděný počin sledovanost. ()

Domec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli se slusi hodnotit serial na zaklade pilotu, ale koukam, ze tady to tak funguje, tak proc ne. Pilot byl opravdu dobrej a libilo se mi, ze hned od zacatku ma dej spad a ma naslapnuto na solidni drama bez vyraznejch klise. Sarah se do role vyborne hodi, vzdycky ji sedly role "mucitelky" kde se mohla vytahnout s pochmurnym vyrazem (Veronica decides to die, The Air i breathe). Takze ja se jenom tesim na dalsi dily a uvidime co nam predhodej. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Pilotní díl byl natočen v New Yorku, další epizody pak v Los Angeles. (Vojt@P)
  • Aby diváci lépe rozeznali, které dvojče Sarah Michelle Gellar právě hraje, jsou používány různé typy účesů. Siobhan má vlasy většinou v drdolu, zatímco Bridget je nosí rozpuštěné. (Fevas)
  • Kvůli nízké sledovanosti autoři seriálu zůstali jen u první série. Jeho zrušení CW Network oznámila 11. května 2012. (Stirek45)

Reklama

Reklama