Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

jhr 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle musím říct, že mám malinko dilema, na jedné straně jsem samozřejmě rád, že se Sarah Michelle Gellar vrátila na televizní obrazovky a to v docela dobré formě ale na straně druhé jsem si nemohl nevšimnout toho, že nám Sarah docela výrazně dozrála (jak herecky tak vzhledově) a malinko zestárla. Její smutný pohled a jednoznačné herecké kvality patří mezi velké klady prvního dílu i ostatní herci se snaží a pokud by to takto zůstalo i nadále nebudu se zlobit. Posmutnělá až depresivní atmosféra je rovněž podařená, jediné na čem by se mohlo zapracovat je scénář a hudba, ta by mohla být o něco výraznější a rozhodně bych vyhodil ty zbytečné písničky co sem tam začnou hrát. Prozatím musím tedy říct, že Ringer se víceméně povedl, což je samozřejmě dobře, snad budou další epizody jen lepší. ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Perfektný seriál, mám ho pozretý minimálne tri razy a nemôžem uveriť tomu, že v ňom nepokračovali. Dej sa postupne prehlbuje, nenudí, neustále sa na scéne objavuje niekto nový a každá odpoveď na otázku prináša pár nových otázok, čo skvelo ťahá človeka do deja. Mimo toho, že Sarah Michelle Gellar je moja top najobľúbenejšia herečka, sa mi seriál veľmi páčil aj hlavne pre zaujímavo vyobrazené charaktery postáv, a myšlienka dvojičky preberajúcej miesto svojej sestry, pričom neviem nič o tej druhej často otvára aj priestor pre humorné situácie čo občas odľahčilo atmosféru. SMG je neuveriteľná v tomto seriáli, krásna, pôvabná, perfektná herečka s obrovským talentom! ()

Reklama

ChloeQueen 

všechny recenze uživatele

Odmyslím-li si sem tam nevyvedené efekty, po 1. dílu dávám 4*, už jen kvůli tomu, že se moje milována Sarah vrátila na televizní obrazovky ověnčena tajemstvími a samozřejmě překrásnými a velmi zajímavými muži... ------------------------------------ Je to škoda. Seriál měl opravdu velký potenciál. Vývojově šel děj kupředu. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů poslední doby co jsem kdy viděla! Nejenže je to napínavé ale má to prostě skvěle odsípající děj sice to spolu díl od dílu více a více souvisí propletením různých vztahů a situací a retrospektivně se vracející děj do předešlé doby pro objasnění určitých bílých míst v ději. Nevím jak se to bude rozjíždět dále ale sama jsem pokaždé až neskutečně napnutá a natěšená na další díl, že si neumím představit se na to nepodívat. Myslím, že hlavně o to tu jde. Udržet tu divákovu pozornost tak dlouho jak jen je to možné bohužel většinou se takový proud informací stane nezajímavým. Doufám, že u tohoto(pro mě)skvělého díla se mi to nestane. Velký dík za obsazení hlavní dvojrole Sarah Michelle Gellar! ()

jafuska 

všechny recenze uživatele

velmi zajímavý pilotní díl nového seriálu, s herečkou Sarah Michelle Gellar, kterou známe hlavně ze seriálu Buffy přemožitelka upírů, kde zazářila, jako dětská hvězda, a i tento seriál je stavěn právě pro ni, , jsem zvědavá na další díly, ale rozhodně je to zajímavý projekt, v poslední době, který má svoje tajemno, a diváka pohltí do děje,. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Proti zrušení seriálu bylo podáno několik petic, přičemž jedna z nich čítala více jak 16 tisíc podpisů. (Patw)
  • Kristoffer Polaha byl nadšený, že bude konečně moci pracovat se Sarah Michelle Gellar, která ztvárnila hlavní roli v seriálu Buffy, přemožitelka upírů (od r. 1997), kde absolvoval casting na jednu z rolí. (Ajka1)
  • Aby diváci lépe rozeznali, které dvojče Sarah Michelle Gellar právě hraje, jsou používány různé typy účesů. Siobhan má vlasy většinou v drdolu, zatímco Bridget je nosí rozpuštěné. (Fevas)

Reklama

Reklama