Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

JohnnyD

všechny recenze uživatele

(po zhliadnutí pilotu - 80%) Na jednej strane brilantný noirovský námet, dobré cliffhangery, skvelá SMG a prekvapivo bohovský Ioan Gruffudd. Azda sa postupom času seriál zbaví toho ošumelého vizuálu (veľmi nedôveryhodné scény stretnutia dvojčiat, pračudesné nasvietenie) a občasných kyslých dialógov (tak raz za 15 minút) a ostanú len skvelí herci a ešte lepší príbeh. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Váš život je v troskách... Jste bývalá feťačka, nemáte peníze a k tomu všemu vám někdo usiluje o život. Do toho vaše identické dvojče spáchá sebevraždu a vy ztratíte i svoji rodinu. Smutný, co? Jak se dostat z téhle bezvýchodné situace? Je to jednoduché. Předstírejte, že vaše sestra nezemřela, předstírejte, že jste ona. Absurdní? Možná. Váš život ale tímto činem získá úplně nový rozměr. Jako mávnutím kouzelného proutku jste najednou bohatí, máte úspešného manžela, kamarády, dům, vlastně vše, co si můžete přát. Ale co by to bylo za seriál, kdyby vše bylo tak idilické? Všechno totiž nemusí na první pohled být takové, jaké se zdá. Ani život vašeho zdánlivě ideálního a lepšího dvojčete. A tady začíná ta pravá zábava. Ringer je boží guilty pleasure, u kterého si napětím budete ohryzovat nehty a budete sjíždět jeden díl za druhým. Zvraty tak brutální, že pokaždé, když si myslíte, že víte na čem jste, zjistíte, že nevíte vůbec nic. O to více překvapivé je rozhodnutí zrušení seriálu. Je to škoda. Seriál s takovým potencionálem se nerodí každý den. Jsem ale ráda i za tu jednu sérii, byla prostě super. Já jsem ji stihla zkouknout za dva dny. Kolik budete potřebovat vy? ()

Reklama

ivishka 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů poslední doby co jsem kdy viděla! Nejenže je to napínavé ale má to prostě skvěle odsípající děj sice to spolu díl od dílu více a více souvisí propletením různých vztahů a situací a retrospektivně se vracející děj do předešlé doby pro objasnění určitých bílých míst v ději. Nevím jak se to bude rozjíždět dále ale sama jsem pokaždé až neskutečně napnutá a natěšená na další díl, že si neumím představit se na to nepodívat. Myslím, že hlavně o to tu jde. Udržet tu divákovu pozornost tak dlouho jak jen je to možné bohužel většinou se takový proud informací stane nezajímavým. Doufám, že u tohoto(pro mě)skvělého díla se mi to nestane. Velký dík za obsazení hlavní dvojrole Sarah Michelle Gellar! ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nemůžu jinak a musím dát plný počet hvězd. Zatím sem nenarazil na jediné hluché místo v seriálu a vše se začíná pěkně zamotávat. Jsem zvědav, jak seriál bude pokračovat dál a doufám, že neskončí jako většina podobných jen u 1.serie. Po 4 dílu si seriál dávám i do oblíbených, protože styl, jakým se seriál ubírá dál je naprosto neuvěřitelný. Děj se zamotává každým dílem, až je atmosféra tak těsná, jako oprátka kolem krku. Hodně povedený seriál. Po dalších dílech je až neuvěřitelné, jak seriál graduje. U některých dílů jsem měl co dělat, abych se udržel v klidu. Sarah Michelle Gellar umí zahrát jak dámu, tak potvoru, či drogově závislou dívku. Skutečný talent. Věřil jsem jí vše co v seriálu řekla nebo udělala. A navíc všechny ty šaty co za první sérii oblékla ? Bože...pastva pro oči. Je veliká škoda, že se nedočkáme druhé série, protože pro mě se nepovedlo vyřešit úplně vše. Dopadlo to přesně tak, jak jsem nechtěl, ale alespoň to není prvoplánový závěr. ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Toto som si nemohla nechať ujsť už len kvôli SMG, ale musím povedať, že už po pilote som bola kompletne namotaná. Ringer bude presne ten typ seriálu z high society, aký sa dobre pozerá. Každý týždeň sa stane niečo strašné a bude veľký cliffhanger a v ďalšom dieli sa to nejako vyžehlí... Pozerala som zatiaľ po 13. diel a dávam si prestávku, lebo už ma to až tak nebaví. Keď sa mi bude chcieť, možno sa k tomuto ešte vrátim. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Proti zrušení seriálu bylo podáno několik petic, přičemž jedna z nich čítala více jak 16 tisíc podpisů. (Patw)
  • Postavu Juliet Martin měla hrát původně Caitlin Custer. (Ajka1)
  • Siobhanini přátelé často zkracují její jméno na "Siobh", vyslovováno "Shiv", které je také slangovým výrazem pro provizorní nůž nebo zbraň, které se používají ve vězení. (Fevas)

Reklama

Reklama