Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

LEGACY 

všechny recenze uživatele

Film, který je na tumblr velmi oblíbený a bodejť by ne. Sám jsem typ člověka, který má k postavám jako je zde George hodně blízko a dokáži mu porozumět, na druhou stranu nemůžu tvrdit, že by mi film nějak cvičil s city .... vlastně je to zrcadlovka Palo Alto trošku. Každopádně pokud je ta pravá nálada tak je určitě dobrý si film schovat ve svém repertoáru a nemazat. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Vylhané indie drama, z kterého je na hony cítit konstrukt. Nevadí mi šablonovitost charakterů (hlavní zdeptaný hrdina, sympatická, ale komplikovaná dívčina, nestálý mentor atd.), pokud se tvůrcům podaří vdechnout jim opravdovou osobnost a nevadí mi schematické vystavění podobného typu příběhů, pokud působí přirozeným a plynulým dojmem. V The Art of Getting By však postavy nežijí, pouze plní scenáristou zadané úkoly a přesouvají se z jedné nedomrlé sekvence do druhé, jako by autor předtím nakoukal žánr a musel z něj nutně vyextrahovat všechno, aniž by jakkoliv přemýšlel o vlastních hrdinech a vlastním příběhu (postavy se tak často pohybují na místech, dělají a říkají věci, které byste v jejich věku nečekali). Skvělá alternativa se nabízí v podobě It´s Kind of a Funny Story, který rovněž nabízí možnost docenit talent Emmy Roberts. ()

Reklama

TomX2 

všechny recenze uživatele

Čo ja viem, je to také o ničom. Dejová linka až tak prevratná nie je a niekedy je film až príliš jednoduchý alebo sa tam nič nedeje. Celé to ťahá sympatické ústredné duo a soundtrack. Je to priemerné, no miestami som uvažoval aj nad 4*, keďže som sa v tom tak trochu videl, no budem viacej objektívny - slušné tri. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nemyslela jsem si,že mě takové jednoduché a mnohdy ohráté a dohromady pospojované situace zaujmou...Ale podle mě to mělo své prazvláštní kouzlo, které mě nutilo občas uronit slzu a tu a tam se usmát nad pár dialogy a celkově jsem u tohoto snímku pocítila úlevu ba dokonce i mírný klid v duši...Mě se to prostě líbilo :-). ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Zase Emma Roberts, a zase jeden takový snímek ze života. Námět se řídí pravidlem v jednoduchosti je síla, a vychází to. Do hlavních rolích dali mou oblíbenou Emmu, a k ní poměrně neznámého Freddieho Highmore. A jak to celé funguje? Výtečně. Mezi nimi to klape přesně jak má, je zde dobře zvolená stopáž a celkově to ubíhá pěkně rychle. I když to nepatří zrovna mezi perfektní filmy, přihmouřím oko za Emmu, a přidávám jednu star navíc. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno