Reklama

Reklama

Gangster Squad – Lovci mafie

  • USA Gangster Squad (více)
Trailer 2
USA, 2013, 113 min

Mafián Mickey Cohen platil v polovině 20. století za nejmocnějšího a také nejbrutálnějšího bosse na západním pobřeží Spojených států. Učil se od Al Capona a v Los Angeles kontroloval kšefty s drogami, prostituci i odbory. Město se tak ocitá pod jeho nadvládou. Má pod palcem skoro všechny, včetně policie a soudů. Jedinou výjimku tvoří policejní náčelník, který pověří seržanty O'Maru a Wooterse sestavením speciálního týmu pěti nebo šesti mužů, kteří se pokusí zničit Cohenovo impérium, aniž by měli oficiálně něco společného s policií. (TV Nova)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (1 214)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Súčasná doba už priam volala po poriadnej gangsterke, aké tu bývali hlavne v 80.a 90.rokoch minulého storočia. Pre mňa ako milovníka tejto doby, bezpochyby najviac uchvátila atmosféra, teda prostredie, v akom naše postavy vystupovali. Predovšetkým barové scény boli úchvatné a skvele spracované do svojej doby. Film je dosť násilný čo ma neprekvapilo, ale to by mal mať každý gangsterský film. Chválim slow-mo scénu s Pennom, na ktorú len tak nezabudnem. Na záver napíšem že sa určite nejedná o najlepšiu gangsterku, ani z ďaleka, ale za to prostredie, atmosféru, drsný štýl Goslinga a štartovací mostík pre nové obdobie gangsteriek sa pre mňa tento film stal jedným z tých, ktoré si môžem pozrieť aj viac krát za deň a nikdy neomrzia. A práve také film radím medzi moje najobľúbenejšie. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Ten moderní přístup tomu nesluší. Sean Penn to navíc herecky přehnal a z Cohena se stala taková divná karikatura. Díkybohu obsazení týmu co mu má zatopit je ukázkové. Brolin skvěle umanutý, Gosling předvádí svůj standard a kurťácký Robert Patrick jako poslední pistolník v L.A. Chyběla tomu propracovanost, chytrost a moderní zpomalovačky jsou občas zajímavé, ale po chvíli začnou rušit. Popkornovou gangsterku nenatočíš. Možná je i škoda, že zmizela tolik propíraná scéna v kině. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Jednoduchá, výborně obsazená akční gangsterka. Fajn... nic extra, trailer sliboval víc, ale bavila mě od začátku do konce. Navíc, téma samotný -válka prohnilýho města s tvrdou a čestnou skvadrou drsňáků od policie-, plus zasazení děje do týhle krásný éry, mi prostě imponuje automaticky. Brolin u mě vždycky znamená hvězdu nahoru, šarmantní Gosling tu má bohužel ze záhadnýho důvodu hlas jak buzna (škoda), Penn přehrává zlýho mafiánskýho bosse na jedna. ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Největší chybou tohoto filmu je pro mě režisér. V jeho podání, především v první půlce hlavní skupina policajtů působí jako banda neschopných trotlů, kterým jsem nevěřila, že by někoho dokázali zatknout, i kdyby se jim sám přišel vydat. A dokázat udělat ze Seana Penna absolutně otravného a necharismatického padoucha, který neví, jakou vidličkou má jíst v restauraci, to je prostě umění (v záporném slova smyslu), on ale ani můj oblíbený Ryan Gosling nedopadl o nic lépe, jeho postava je úplně prázdná a díky scénáři místy až hloupá, jeho vztah s Emmou Stone taky vůbec nefungoval. Fleischer zkrátka neumí zacházet s postavami a vést herce. Ještěže se v druhé půlce alespoň trochu našel a vyžívá se v akčních pasážích, ty jsou totiž dobré. Gangster Squad má pár světlých momentů, ale těch špatných až trapných je tam bohužel více. Loňská Země bez zákona je o dvě třídy lepší. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Sean Penn hrající jako Mickey Cohen, který je slizký,nemilosrdný,psychopatický Mob-Boss, Má v rukou celé LA. Stovky politiků, soudců a policajtů. Pro mně je to jeden z Top záporaků za poslední dva roky ! Seržant John O'Mara (Josh Brolin) dostane svolení, aby po něm šel a zničil mu vše na čem mu záleží a tak musí sestavit Tým čestných policajtů- tihle gentlemani jsou všichni bojovníci, přeživší z Druhé Světové Války a unášeni proudem v městě, které z Ideálního Ráje se změnilo na Děsivé Peklo! A válka může začít! Herci jsou Perfektní ke každému jsem si vytvořil skvělý vztah a tudiž Empatizmus fungoval na Jedničku ! Gangster Squad nám nabízí Senzačně vzrušující Akci jako výtečné, krvavé Souboje pěstmi,zpomalené záběry, Over Topová automobilová Honička, éru specifických zbraní, zejména extrémní použití tommygunu, Tak jak jsem toužil vlastnit H&K MP5 po Die Hard, po tomhle toužím vlastnit svůj Thompson! Celé podtrženo sečteno Uspokojujícím Soundtrackem a okouzlujicími Dialogy! Nejlepší Gangsterka, co jsem kdy viděl .. Tohle mělo sakra Koule !! Viděno v kině! Rozhodně v blízké době zkouknu znova!10/10 ()

Galerie (68)

Zajímavosti (32)

  • Záhrada Allah Hotela skutočne existuje, je na 8152 Sunset Boulevard. (Spilvo)
  • Ryan Gosling (Jerry Wooters) súhlasil s účasťou na filme, výmenou za financovanie štúdia jeho režisérskej prvotiny Lost River (2014). (Trip)
  • Scénář zpracoval Will Beall podle série novinových článků Paula Liebermana, který napsal i stejnojmennou knihu, vydanou v ČR souběžně s premiérou filmu. (hippyman)

Související novinky

Justice League? Možná za deset let!

Justice League? Možná za deset let!

14.02.2013

Starý scénář se opakuje. Pokusů o zfilmování týmovky Justice League of America (Superman, Batman, Green Lantern, Wonder Woman a spol.) už tu bylo několik, třeba digitálně animovaný film v režii… (více)

Sean Penn jako „agent s povolením zabíjet“?

Sean Penn jako „agent s povolením zabíjet“?

30.01.2013

A bude na to dohlížet Pierre Morel, který se v 96 hodinách postaral o definitivní vstup Liama Neesona do síně slávy největších bad-ass borců? Vypadá to, že Penn potřebuje vydělat na nájem, protože si… (více)

I duchům se líbí Emma Stone

I duchům se líbí Emma Stone

21.01.2013

Guillermo del Toro pilně pracuje na postprodukci své novinky Pacific Rim (to víte, do filmu o souboji obrovských robotů s obrovskými monstry je potřeba dodělat „pár“ triků), ale už se pozvolna… (více)

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

Spy Hunter našel režiséra, ztratil Rocka

27.09.2012

Ten totiž zřejmě vyrazí na lov démonů. Ale popořadě. Studio Warner Bros. se už několikrát pokoušelo rozjet filmovou adaptaci stařičké videohry Spy Hunter. O režii se zajímali třeba John Woo či Paul W… (více)

Reklama

Reklama