Reklama

Reklama

Kravaťáci - Série 1

(série)
USA, 2011, 10 h 7 min (Minutáž: 42–90 min)

Tvůrci:

Aaron Korsh

Hrají:

Gabriel Macht, Patrick J. Adams, Rick Hoffman, Meghan, vévodkyně ze Sussexu, Sarah Rafferty, Gina Torres, Dagmara Dominczyk, Tom Lipinski, Vanessa Ray (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Advokát z Manhattanu Harvey Specter nachází v Miku Rossovi dokonalého koncipienta. Potíž je v tom, že Mike je vyhozený student, a ne právník. (Netflix)

Recenze (13)

PaTeXx 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série nám toho ukázala nejvíc z hlediska právničiny spíš než ze samotných postav. Pravda, víme něco o Mikovi a o Harveym, ale co zbytek? Rachel? Trevor? Jenny? Ještě štěstí, že kurevsky velký fanoušek práva. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Překvapilo mě, jak moc mě seriál baví. Bála jsem se, že tím, že se to odehrává v právnickém prostředí, tak mě to bude spíše nudit, ale naopak, Je to skvěle napsané a natočené, krásně to utíká, oba hlavní herci jsou sympaťáci a první série si mě získala. Trošku se bojím, aby se z toho nestala nějaká nesmyslná telenovela (hlavně mezi Mikem a Rachel), ale uvidíme. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hlavně nepropadejme bludným iluzím, že se seriálové prostředí nejbohatších a nejprestižnějších právnických firem nějak přibližuje realitě! Hlavní hrdinové jsou geniálně chytří (Mike si během pár vteřin letmého pohledu bezchybně zapamatuje celou A4 hustě popsanou nesouvislými čísly), pohotoví, dokonalí, sympatičtí a stojí vždy na správné straně. O peníze jde sice v první řadě, ale srdíčko a správná rozhodnutí musí mít přednost. :-) ()

TheSpearCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po týhle sérce, se chci stát okamžitě právníkem. Po strašlivé době se v nějakém seriálu nenašla jedna, respektive dvě TOP hlavní postavy, které si nejde nezamilovat. Obě linky, jak Mikeův život "předtím", tak Harveyho "vysoké případy" jsou brutálně záživné a musím přiznat, že Harvey je asi moje nejoblíbenější postava ze všech, co se charakteristiky týče. Každá epizoda je výborná, rozhodně nenudí a je to celé takové fancy. Za zmínku stojí i výborná Meghan Markle s Vannesou Ray. Rozjezd to je teda stylovej a cejtím z toho jedno velký guilty pleasure. 1. série - 100% ()

Likan7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Parádní úvod! Nevěřím sice, že to takhle v reálu v top právnické firmě chodí, ale seriál to je vskutku skvělej. Gabriel Macht tu má životní roli, stejně ale jako zbytek osazenstva. Sice se mi moc nelíbí ta osobní Mikova linka s kámošem a holkou, ale dá se to přežít. Případy, intriky a vyskový patro právnický firmy v NY. Doufám, že to pojede v podobných šlépějích i dál. ()

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Velký zájem o Suits po jejich přidání na Netflix u mě způsobilo absolutní nechuť si je pustit. Po přesvědčování ze strany manželky jsem nakonec svolil s přehráním prvního dílu. A bylo to super, další díl zase, občas taky velký špatný, ale celkově si v sobě udržuji nadšení a těším se na druhou řadu. ()

Reklama

Reklama