Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (249)

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Ohlasy nelhaly, tvůrci skutečně šlápli s demencí na plyn a výsledkem je ještě debilnější (rozuměj i zábavnější) výplod než první film. Prvních a posledních 20 minut je nepopsatelných a zároveň nezapomenutelných. Tuny dementních hlášek a situací střídají další tuny dementních hlášek a situací. Prostředek filmu trochu tápe, hlavně tempo upadá a debility jsou opravdu debilní, nikoliv zábavné. Každopádně to není škoda času :) Pokud bude zachována vzestupná tendence, budu s napětím očekávat nové a nové filmy ze série. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Nebýt užvaněných pasáží, tak to byla superjízda. V rámci série sice slabší díl, ale některé scény jsou fajnové - v letadle, na hřišti, socha hlavy Svobody a samozřejmě finále na vrcholu mrakodrapu, kdy z Fina a Skye se stali dva Thorové v jednom. Létající motorové pily neměly chybu, i když mohly být déle v záběru. Stejně jako v ostatních dílech je nejlepší černý humor typu -dal bych si rybu- nebo -nastane soudný den a zemřete- či -neboj, mně se nic nestane-. K pěkným zákusům, uhryznutým hlavám a pažím přibylo třeba rozčísnutí zad hlavou sochy. Už samotný nápad s létajícími a padajícími žraloky je prostě skvělý, tudíž člověk neumětelství a levnou produkci skousne. ()

Reklama

Andersis 

všechny recenze uživatele

Naprostá sračkoidní bomba :) Akce, akce a akce. Žraloci všude kam se podíváš a jedna nepochopitelná scéna za druhou. Tak si rychle užíjme modrou barvu, než se k tomuhle při.erou magoři co a filmoví chudáci, co od tohodle čekají Schindlerův seznam a strhnou to do černých barev. Protože i naprostý imbecil ví, že tohle žádný geniální scénaristický výplod nebude. ()

kinghome 

všechny recenze uživatele

Je vtipný koukat na to rozdílný hodnocení, ano je to béčkovej možná céčkovej film, ale jako komedie to slouží naprosto úžasně a přesně o tohle těm lidem v Asylumu jde, fakt jim nejde o to, aby na tom vydělali, vědí že točí sračku a prostě jí natočí tak, aby se lidi mohli zasmát, což se u mě teda povedlo. Scéna s motorovkou, ten zpomalenej záběr, já chcípal smíchy :D Je to hrozná sračka, ale je to sračka, která je vtipná a nenudíte se ani chvíli, uteče hrozně rychle a je to prostě boží. Hrozně moc nereálný, poslední scéna v tornádu je taky hrozně libová, mě se to fakt líbilo. ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

tak tohle byla opravdu "lahůdka". V dnešním světě je však možné všechno a lidi lákají absolutní s*****y čím dál víc. Jako parodii bych to i bral, ale tady nebyl ani náznak srandy či nadsázky, jak se všichni tvářili vážně - jen samé trapnosti. Ale na druhou stranu se filmu povedlo mě vyprovokovat k napsání tohoto komentáře - naštěstí jsem ho nemusel celý zkouknout (což mi určitě někteří vyčtou ;-) [ PŘÍBĚH: 0 /// ATMOSFÉRA: X /// ORIGINALITA: X /// NÁLADA: X /// ART: 0 /// STYL: 0 /// CASTING: 0 (3*MAX) ] ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • Během scény v letadle se objevil v malé cameo roli Wil Wheaton. V závěrečných titulcích nebyl uveden. (KM Phoenix)
  • April Wexler (Tara Reid ) ve filmu podepisuje svou knihu s názvem "Jak přežít šharkonádo". Tato kniha vyšla současně s filmem jako doprovodný merchandise. (Terva)

Reklama

Reklama