Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nepřirozený průběh počasí udeří se smrtícím běsněním na New York City a uvolní Sharknada. Obyvatelé  a nejcennější kultovní místa tohoto města jsou v ohrožení a jen Fin (Ian Ziering) a April (Tara Reid) mohou "Velké jablko" zachránit. (oficiální text distributora)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (249)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Sharknado aneb Masakr motorovou pilou. Předpověď počasí na dnešní den udává jasnou oblohu, od jihu sílící vítr, bouřky a tornáda. Přiberte si do kabelky požárnickou sekeru, prak, jednu až tři bomby, mačetu, vidle a deštník, budou pršet žraloci. Prosím Vás, hlavně ten deštník! Pokud se k vám náhodou jedna zuřivá bestie vyšplhá po schodech do obýváku, deštníkem mu snadno propíchnete to ... žábro. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Hodně podobné prvnímu dílu. Ale o něco zábavnější, sice je zde méně akce, ale bavilo mě to více než jednička. Ale je zde několik nesmyslných dialogů a scén, např. když se ten chlápek ptá toho slavnýho hráče u hot-dogovýho stánku proč tam stojí a on mu odpoví úplně na něco jiného. Nebo scéna když skáčou z taxíku, hlavní hrdina tam hodí lano přes tu tyč a všichni se na tom laně spustí. Ale dyť to lano tam není zachyceno, tak jak se na něm můžou spustit. Nebo závěr filmu, kdy se Fin epicky doveze na žralokovi z nebe až na zem. Na druhou stranu některé triky se jim povedly, nato, že to má tak nízký rozpočet. ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je to vlastně jen recyklací prvního dílu, leda tak zasazeného tentokrát do New Yorku. Hlášky už nebyly tak dobré, po akční stránce se to sice snažilo, ale pořád se jednalo o opakování nápadů z jedničky. Jediné, co tomu mohu opravdu uznat, je technická doladěnost, která předešlému dílu zásadně chyběla. Ale jinak? Nic nového. Snad si trojka povede lépe. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prečo padajú z oblohy žraloci a útočia na ľudí? Čo je to za nezmysel?! Taká hlúposť sa veru len tak nevidí. To som si hovoril, keď som si pred časom pustil film "Žraločie tornádo 3". Bolo to až prehnane uletené. Navyše to bolo celé natočené v lacnom televíznom štýle. Stupidný scenár, úbohé herecké výkony, debilné dialógy, primitívne digitálne triky a mizerná réžia. Dal som tomu jednu hviezdičku. Takže ani sám neviem prečo som si teraz pustil diel s poradovým číslom dva. Veď som vedel, že to bude taká istá blbosť. * ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Sám som bol zvedavý či pred okrúhlym 6.000 hodnotením v poradí udelím 18 odpad, ale po prvom Sharknade si človek na túto sériu urobil svoj názor a nakoniec sa mi podarilo pozrieť ju celú, aj keď jednotlivé diely som nevidel v poradí, čo však vôbec nevadilo. Dôvodom na 1* je pravdepodobne aj neuveriteľný záber na Finna, ktorý pred príhovorom k obyvateľom New Yorku jednou rukou rozpíli ešte aj plutvu žraloka. Tým druhým dôvodom je dav bojovníkov uprostred Mannhatanu s vidlami a rôznym záhradkárskym náradím v ruke. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (9)

  • Cameo roli taxikáře Bena obsadil Judd Hirsch, čímž si zopakoval svoji roli ze seriálu Taxi  (od r. 1978). (KM Phoenix)
  • Film byl promítán v některých amerických kinech, ale jen jednu noc, a to 21. srpna 2014. (Terva)

Reklama

Reklama