Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh 3D filmu, natočeného pomocí počítačové animace podle původního scénáře, sleduje osudy Emmeta, obyčejné, pravidel dbalé a dokonale průměrné mini-figurky LEGO, která je omylem považována za nejvýjimečnější osobu, která jediná může zachránit svět. Je odveden do společenstva cizinců, kteří se vydali na velkolepou výpravu proti zlému tyranovi. Emmet je na takovou cestu až k popukání zoufale nepřipraven. (Warner Bros. CZ)

(více)

Diskuze

kikakrystof

kikakrystof (hodnocení, recenze)

U nás bohužel CZ dabing, takže kino vynechávám. Co jsem viděl trailer, tak v originále tomu člověk snad musí přidat hvězdičku navíc.

na příspěvěk reagoval DaViD´82

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Dabing trailerů není z finálního dabingu/překladu. Osobně se mi dabing po dlouhé době líbil; u překladu někdo evidentně přemýšlel a pouze slepě nepřekládal a i dabéři podávají výkony a pouze nerecitují; dokonce i oba "songy" vyznívají v češtině výtečně. Schválně jsem si pustil zdejší trailer a překlad je rozhodně lepší v kině než zdejších titulků.

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

František Fuka ve své recenzi píše: "Od čtvrtka 6.2. bude v Praze ve Slovanském domě promítána verze v originálním znění, bez dabingu, ale také bez titulků!"

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

no ty vole , ten cz dabing je šílený (jak jinak ) ty vole , si musím zjistit taky jestli mají originál dabing a né cz 

Firebug

Firebug (hodnocení, recenze)

Pokud nenajdu promítání v originálním znění, tak na to zkrátka nejdu. Ten nadabovaný trailer mi stačil. Ještě jsem teda po programech kin nekoukal, ale věřím, že se něco najde...

kostej_

kostej_ (hodnocení, recenze)

DaViD´82

Mně se ta úroveň moc nepozdávala, ale to jsem viděl jen první trailer v češtině. Když jsem si ho teď pustil anglicky, tak dobrých vtipů tam je víc, ale i ty dobré čeština buď zhoršila nebo úplně zabila. Projekce je jen v češtině, takže přemýšlím, jestli na to má smysl jít.

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

kostej_

Přeci stejné, ne? Ostatně jsou vyjmuty z toho filmu. Jestli ovšem myslíš úroveň těch zbylých, tak jsem sice akorát viděl první trailer několik měsíců nazpět, ale úroveň humoru je po celou stopáž konstantní; spousta těžko postřehnutelných detailů a gagů na pozadí a "denohestující"/parodické na popředí.

na příspěvěk reagoval kostej_

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Baxt

Pokud tě napadá stejné metafinále, které mně napadlo v tom sestřihu při začátku filmu, tak ano; je ,-)

Baxt

Baxt (hodnocení, recenze)

Otázka: je metafinále opravdu to metafinále, jaké člověka při spojení LEGA a metafinále napadne?

na příspěvěk reagoval DaViD´82

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

Ad ta první zdejší zajímavost... Neví se co to je? Doufám, že ti hlídací laserový žraloci na suchu ,-)

TripleDouble

TripleDouble (hodnocení, recenze)

Animace mi sice připadá jak robot chicken, ale jinak se na to celkem těším a to mě animáky nebavěj.

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

No náhodou myšlienka S tým, ktorý ej hore dobrá aj prepojenie dvoch svetov, humor nebol násilný, skôr by som povedal, že film bol veľkou paródiou. Nezabudnuteľný výrok: ,,No dobre, nepoznáte ma, ale som v televízii čiže mi musíte veriť."

M.a.t.y.y

M.a.t.y.y (hodnocení, recenze)

Bylo to roztomile, tak 50:50 vtipne, hlavni pisnicka ve filmu celkem chytlava, stopaz mohla mit o 15minut mene. Z kina jsem odchazel vcelku spokojeny, penez nelituji. 70%

canucks333

canucks333 (hodnocení, recenze)

tak ešte sa nedá hodnotiť no bolo to presne také ako som čakal, no čo viac malo to veľmi hlboké myšlienky!!!! Naozaj budete prekvapení.... 90%

na příspěvěk reagoval Pluto879

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Chris Pratt je Garfield

Chris Pratt je Garfield

02.11.2021

Chris Pratt (Strážci Galaxie, Jurský svět) měl jednu dobu našlápnuto k tomu stát se největší hereckou hvězdou současnosti. Vedle jeho hlavních filmových sérií, které nestojí pouze na něm, mu ale… (více)

LEGO našlo nový domov

LEGO našlo nový domov

21.12.2019

Přestože série LEGO filmů odstartovala pod hlavičkou studia Warner Bros., společnost LEGO Group nyní hledá nový domov, který se jí nejspíš už dokonce i podařilo vyjednat. Série animovaných filmů… (více)

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

Na mladého Hana Sola dohlédne Ron Howard

22.06.2017

Hollywoodem tenhle týden otřásl odchod Phila Lorda a Chrise Millera od sólovky Hana Sola. Šéfka Lucasfilmu Kathleen Kennedy je propustila měsíc před koncem natáčení, jelikož se jejich vize začala… (více)

Reklama

Reklama