Reklama

Reklama

Star Wars: Poslední z Jediů

  • Česko Star Wars: Epizoda VIII - Poslední z Jediů (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Ve filmu Star Wars: Poslední z Jediů od studia Lucasfilm pokračuje sága rodu Skywalkerů. Postavy předchozího filmu Star Wars: Síla se probouzí spolu s legendárními hrdiny galaxie prožívají strhující dobrodružství, během kterých odhalí prastará tajemství Síly a šokující události z minulosti. (Falcon)

Diskuze

 (hodnocení, recenze)

Není vám divný,že ve SW nikdo nedostal chřipku?Teplotní výkyvy tam jsou kolikrát brutální.

 (hodnocení, recenze)

Badmaniak

Tak hlavně nechápu proč se na SW díváš jako na skutečnou událost.Tady asi není už něco v pořádku.To bych se rovnou mohl rozčílit na toho Tie Fightera který po 159x pokusu nedokázal zničit Sokola.Myslím,že ta loď by přežila i přímý zásah atomovou bombou x10.A jenom by to trochu cuklo a Rey by měla maximálně problém s účesem.

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Jestli to bylo na mě, tak reaguju na tu trojici Finn, asiatka a ten rebel, co furt neuznává velení.

Zatímco ta s fialovými vlasy má plán a neříká ho, ať už z jakéhokoliv důvodu, oni tři se rozhodnou neposlechnout, zdrhnout a jet si na svojí pěst. OK, beru to do té chvíle, kdy se zdá, že to opravdu je řešení. Ale aby jim ten rebel ještě pak vyklopil o těch lodích, když jsou ti dva téměř v zajetí? Aby to oni hned vyklopili tomu zlodějíčkovi Beniciovi, což mělo za následek téměř pád Odboje?

Při příletu na planetu je měl čekat válečnej soud, a kdo říká opak, tak už fakt nad tím dějem asi vůbec nepřemýšlí. Prostě linie na nic.

A to nezmiňuju tu hořící ocel, efekty tak zestříhané, že z nich nezbyde vlastně nic (např roztržený destroyer) a ve výsledku spíše komedie, než Star Wars. Ale asi to dneska lidem víc jde po chuti.

A kdo to srovnává s Marwelem, to radši škoda slov.

Neměl bych nic proti, kdyby to byl prostě film sám o sobě, ale jestli se to přiživuje na sáze SW, tak by to mělo mít úroveň. Staří herci opravdu nestačí.

na příspěvěk reagoval mm13, Eodeon

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Ty nelogičnosti v těch SW filmech už jsou fakt rok od roku horší. Celá linie s Finnem jde do řitě, kvůli nim umřel skoro celej odboj a oni místo aby je postavili ke zdi a zastřelili, tak je ještě oslavujou, že jsou zpátky... Prakticky zrada a dezerce během válečného stavu -> okamžitá poprava bez debat.

na příspěvěk reagoval mm13, CvokCZ, anomandaris

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

 A co smrt Snoka? v první půli filmu bych mu věřil, že je větší záporák skoro jako DV vypadal dost inteligentně a pak takhle umřel. 

na příspěvěk reagoval Merengues9

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Kincl

Mě se jeho konec líbil. Kdyby to byla zase další obyčejná bitva, tak by to nebylo nic, čeho jsme v jiných SW neviděli už tolik, takhle to bylo trošku jiný a vlastně i docela překvapivý a jeho smrt na konci před dvěma slunci fajn.

anomandaris

anomandaris (hodnocení, recenze)

erased

 sry ale tady určitě ně, když to řekne mamlas, který má v topce Last Jedi, tak kokotem myslí maximálně sám sebe :)

na příspěvěk reagoval mm13

Kincl

Kincl (hodnocení, recenze)

Nejsem nějaký přehnaný fanoušek SW ale rád se vždycky podívám. Teď když jsem to dokoukal, souhlasíte s tím jak skončila postava Luka? Měli z toho na konci udělat epickou bitvu aspoň na 10 minut ne?

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

anomandaris

"Zahraniční weby se navíc shodují, že Abrams poslední scénou Epizody VII určitě nebudoval takové napětí, aby Luke jen tak zahodil svůj meč a do konce filmu nic nedělal."

 

A netočil poslední scénu náhodou Johnsonn nebo minimálně si jí u Abramse alespoň nevyžádal? Vím, že to tu někdo několikrát psal.

na příspěvěk reagoval Merengues9

erased

erased (hodnocení, recenze)

anomandaris

Ukázková žurnalistická práce, aneb jak vlastní názory protlačit jako spolehlivé zákulisní informace. Tleskám, autor je jasný kandidát na příštího Pulitzera.

na příspěvěk reagoval anomandaris

 (hodnocení, recenze)

Teď sem si četl jednu teorii na youtube.Luke umřel aby jako force ghost se vrátil v čase a napravil svoje chyby.Takže se můžeme těšit na živého Hana a Kylo Rena na světlé straně.Snoke to tušil dopředu a proto mu bylo jedno ,že v tomto timelinu umře.Rey bude stejná ,kluk z konce TLJ bude na temné straně.Finn a Rose se setkají na večírku .Ackbar ,Holdo a San Teka přeruší Nový řad ještě před vznikem hvězdovrahu a Snoke pude do vězení.(kecám ..teď sem si to vymyslel)

fabecc1222

fabecc1222 (hodnocení, recenze)

Tak Daisy Ridley taky potvrdila,  že Johnson naprosto ignoroval Abramsovi myšlenky a nápady pro celou trilogii a jel si prostě svojí ligu nehledě na předešlý díl

na příspěvěk reagoval Merengues9

erased

erased (hodnocení, recenze)

Eodeon

Já bych třeba temnější Star Wars trilogii nechtěl ani náhodou. Jak maličko by stačilo přitlačit na pilu aby se Star Wars na filmovém plátně rozsypaly? Rád bych samozřejmě namísto načančaných plastových postaviček konečně viděl sondy do smýšlení různých postav (nebo i do života různých společností), to je ostatně důvod proč mám osmičku tak rád - jako jediná se o něco takového aspoň pokouší, ale určitě bych za žádné těžké drama a krutopřísné sith/jedi války nevyměnil ani skotačení pozlacených robotů, roztomilých plyšáků ani šišlajících obojživelníků, natož nadhled většiny hlavních hrdinů celé ságy.

Eodeon

Eodeon (hodnocení, recenze)

onomatozie

teď jestli by uměl vysvětlit, čo je to ako ten "funkčný príbeh", a rozebrat, kde přesně sequelová trilogie postrádá "technickú kvalitu". tuhle poslední výtku jsem ještě neslyšel ani od těch nejpodebranějších haterů.

Související novinky

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

Dvojka Na nože nabírá Davea Bautistu

11.05.2021

Tak se zdá, že si dvojce herců ze Spectre Daniel Craig a Dave Bautista zopakují svoji spolupráci. Bautista se totiž čerstvě upsal pokračování detektivky Na nože Riana Johnsona od Netflixu. Režisér… (více)

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů

02.01.2021

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD se tradičně svěřují s osobními topkami 3 filmů (a seriálů), uvedenými v našich končinách (nebo kdekoliv jinde) v uplynulém roce, a od letoška jejich řady rozšiřují taky… (více)

Vrátí se mladý Han Solo?

Vrátí se mladý Han Solo?

20.07.2020

Asi jste zaznamenali, že film Solo: Star Wars Story nebyl moc úspěšný. Půlroční mezera mezi Solem a fanoušky odsuzovaným Posledním z Jediů způsobila, že v létě na nový díl Star Wars prakticky nikdo… (více)

Reklama

Reklama