Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Diskuze

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Hezky to propojili s kanonickým komiksem Vader, kde se nová královna nachází, bohužel je to úplný konec pro Geonosiance, protože je sterilní. :D

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Mno, tak tohle osobně považuji za nejlepší díl 3. série, snad se blýská na lepší časy. To co jsem chtěl, to jsem dostal. Tragický konec Geonosianů a ten malej Klik-Klak si rozhodně získal mé sympatie (i když co jsem se díval na to vajíčko a vzpomněl si na TCW, co z toho vyroste za obludu :D), narozdíl od Sawa, kterýho měl Ezra rozříznout lightsaberem, protože jsem měl chuť tomu blbcovi jednu vlepit.
Každopádně velký plus si zaslouží první důstojník (v tomto případě důstojnice) Impéria, s nižší hodností než grandadmiral nebo grandmoff, která něco dokázala a postupovala jasně logicky-bombardéry, výsadek, následně zablokování-konečně! Dokázala toho víc než agent Kallus za první dvě série dohromady.
Jinak akce v tunelu super, i závěrečný vzlet Ghostu z něj, +ještě Kananův "Force bridge" a Rexův povedený vtip se Skywalkerem. :) Pokud takhle půjde třetí série dál, tak mě přesvědčí že tenhle seriál ještě není ztracen.

na příspěvěk reagoval Blackhand47

MiniMinion

MiniMinion (hodnocení, recenze)

Já koukám na Toonova.com, tam je to taky v sobotu. Jinak včerejší dvojepizoda mi přišla celkem ok, nebylo to nic moc napínavýho nebo tak, ale dobrej byl Saw a taky ta akcička v tunelu mi přišla epesní. Trochu jsem doufal že uvidíme Sawovo zmrzačení, ale prej not happening. Snad někdy jindy :)

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Blackhand47

No však Edna má datum USA premiéry, ne? :) Takže to, co je teď venku, je od těch předplatitelů internetových...

Blackhand47

Blackhand47 (hodnocení, recenze)

Helo

V USA to vychází vždycky v sobotu a jedete to buď v televizi nebo to mají předplatitelé dříve na netu.

na příspěvěk reagoval Helo

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Tak sorry, na youtubu už mi z toho vyskakují vystřižené scény. Tak se na to asi později podívám, dám pak vědět co si o tom myslím, kdyby to tu někoho zajímalo :D.

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Helo

No dobře, uznám ti tvoje argumenty, ale nesouhlasím s nimi :) Prequlista vs. starotrilogista, v tomhle ten rozdíl vidět je, i v oblíbenosti seriálů :). Každopádně to nic nemění na tom že vyznáváme stejnou bohyni :).

na příspěvěk reagoval Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Ale já nechci celý univerzum, mě jde o nějakou konzistentnost toho seriálu :D Nevím, jak to vysvětlit, ale prostě... asi je na mě ten svět zobrazenej v CW moc velkej... respektive pro mojí paměť a styl sledování, protože když to skáče sem a tam a nemá to nějakej souvislej děj, tak mi to prostě přijde o ničem. Možná kdybych si to celý dal od začátku do konce během tejdne, tak by mi to přišlo lepší, ale k tomu se prostě nedonutím, protože... mě to prostě nebaví tolik :D 

 

Vrtulníčkový meče jsou pořád lepší než ty scény pod vodou na Mon Calamari :D A grafickej styl nemůžu pomlouvat, z obecnýho hlediska se mi ten v Rebels líbí, vzhledem k tomu, že znám artworky od pana Quarrieho a tohle jde v jejich stylu...

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Helo

What the hell :D. Nope, takhle to nefunguje :D. Jde o to že v Rebels se naopak rozvíjí pouze Kallus, Sabine a Kanan, trochu Zeb a Ezra, ovšem v CW dostaneš mnohem podstatnější věci pro celé univerzium a kvalitní posun charakterů-Anakin je nejnormálnější z celé doby prequelů, u Obi-Wana jde vidět že není takovej lulan a taky se umí zamilovat, Mace Windu i Yoda se slušně rozvíjí, navíc to bočně zobrazuje-dobře, ne moc, ale bočně-i některé rytíře Jedi, Ki Adi-Mundi, ten skrček co umře u Citadely, Luminara Anduli..Navíc to přináší spoustu dalších zajímavých charakterů-kromě klonů (hlavně Rex a Fives) třeba Cad Bane, Barriss Offee..Trochu to pomáha Maulovi, hodně to rozvádí příběh kolem Asajj Ventress a Opresse, Dooku je v té sérii totální badass..A tomu chceš konkurovat s partou zaprděných Rebelů? (čest naší bohyni pouze)

Kdežto zde v Rebelech nových charakterů moc není (nepočítám Rexe, Thrawna, Ashoku, to je všechno převzatý), jediný co seriál pořádně vytvořil byl první inquisitor, Kanan a Ezra, teď snad i Sabine a Kallus. 
A Rebels mají celkově horší grafiku, rozpočet a hromadu nesmyslností-jestli někomu přijdou nesmyslný maulovy robotické nohy v TCW, tak pak nechápu jaka může skousnout "vrtulníkové lightsabery". 
Prostě jsou Rebels slabší, to mi nevymluvíš :D.

na příspěvěk reagoval Blackhand47, Helo

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Darth_AK

Ale jo, myslím! :D Jasný, Clone Wars jako náhled do různých epizod Klonových válek můžou fungovat pro někoho, kdo žije celým fikčním universem a chce vědět o každým uprdnutí každýho klona během tý války... a jak říkám - i mě některý ty momenty přišly super, ale ne z důvodu nějakýho příběhovýho posunu, ale protože se jim to zrovna podařilo natočit docela dobře a zajímavě. Nejzajímavější pro mě asi byla ta planeta tý Síly, to tak nějak docela fungovalo i příběhově a postavově. Ale jinak si nepamatuju, že by se tam za celý tři řady stalo něco důležitýho... uvidím dál no, třeba něco bude :D

 

Ale to i kddyž Rebels většinu času taky stojí za prd, tak jsou tam aspoň epizody, který to nějakým způsobem trochu posouvaj, co se týká postav... ať už Kallus, Sabine, trochu Kanan, něco málo i o Ezrovi... a i když je to na tři série strašně malej posun, tak už jenom kvůli tomuhle mě to tak nějak nutí se na to dívat víc. U CW mě baví jen Ahsoka a to jsem ještě ten její díl omylem přeskočil :D

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Helo

No tak Helo, to snad nemyslíš vážně! :D
V tom případě je další diskuse na toto téma bezpředmětná :D.

na příspěvěk reagoval Helo

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Jo, tak taky spoléhat na Anakina, co je kancléřem pomalu posedlej..Každopádně ano, ta smrt je asi jedna z nejsmutnějších scén v celých TCW. Celkově ta linka s těmi pěti klony z Kamina, co nakonec všichni pomřou je pěkně promyšlená, ukazuje to typický zahazování lidských životů. Člověk si k těm pár klonům vytvoří vztah a oni všichni stejně umřou..Jedinej mě překvapuje Cody-Rex mi přijde podobnej jako on a čip si vyndá, ale Cody ne-vím že je to proto že Revenge of the Sith bylo předtím a Lucas s tím asi nepočítal, ale je to zajímavý :).

na příspěvěk reagoval Blackhand47

Helo

Helo (hodnocení, recenze)

Darth_AK

No jako ono popravdě co se týká posouvání děje, tak jsou na tom Rebels asi tak stejně jako Clone Wars... :D Samozřejmě je to epizoda od epizody, ale obecně mám momentálně snad lepší vztah k Rebels protože... starotrilogista! :D Ty Clone Wars i když skončí na pokračování příště, tak prostě nějak nemám nutkání si pouštět další díl :/ :D

na příspěvěk reagoval Darth_AK

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Blackhand47

Jo, ony ty díly kde se rozkrývá to tajemství výroby klonů-tj. VI. série-jsou už o dost "temnější" a člověk z toho cítí ten soumrak Republiky a tu konečnou zradu-jedinej kdo na to nepřijde jsou Jediové :). A hlavně je tam můj druhý nejoblíbenější souboj z celých CW, který je často opomíjen, ale mně se líbí, hlavně jedna sekvence, pořád ji sem posílám :D-https://youtu.be/juQNXhOMEUc?t=1m33s-ta hudba, celkový nádech té epizody :)-prostě soumrak Republiky na dosah :).

Darth_AK

Darth_AK (hodnocení, recenze)

Helo

No tak jestli to považuješ za nudu a Rebels tě baví, tak jsem pak asi blboun :D. Já osobně si myslím že první dvě série si drží průměr a od třetí už se najíždí na lepší level a IV, V, VI jsou skvělý, s pár výjimkami-jinak díly Mon Calamari mně osobně přišly docela dobrý :).

na příspěvěk reagoval Helo

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama