Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (676)

Dragoni 

všechny recenze uživatele

Návrat Rockyho ani Raging Bulla se sice nekonal, ale jen pro tu možnost, vidět obě tyto filmové legendy vedle sebe v jednom ringu, byl výborným zážitkem, který nebyl jen strhujícím sportovním dramatem o dvou starcích, bývalých boxerech, kteří mají nedořešenou minulost, ale i povedenou komedií. Film s velkým srdcem, duší zápasníka a velice stylovou hudbou i hereckým obsazením. 80 % ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

4* a velká uslzená radost za to, že má Rocky vedle sebe konečně pořádnou kočku a ne tu otravnou hnusku Adrianu, případně její hrobeček :D Je to klasická slyovská boxovací feelgood dojímačka, možná už ta vůbec poslední, a já si ji užil. Jsem tak rád, že se ta stará parta 'postradatelných' vrátila, tohle mi bude chybět. A v tomhle případě hned 3x - Stallone, DeNiro, upřímný jednoduchý filmy jako je tenhle. (stěžejní monolog s "because I'm a fighter" mě dostal) ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart ako ukecaný černošký side-kick je tak pekelne neznesiteľný, ako žiadny iný ukecaný černošký side-kick pred ním. Ale mimo neho je Grudge Match síce klišoidnou, ale vtipnou, dobre vyváženou a silne feel-good oddychovkou, ktorá vás dokonca (možno) aj dojme. A to je tak všetko čo si z nej pamätám, za čo jej dva týždne po zhliadnutí znižujem hodnotenie na silné tri. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi príťažlivá herecká zostava. K filmu pritiahne ako magnet no a stým sú automaticky spojené i vysoké očakávania...Obidve hviezdy si už boxerov zahrali, preto uveriť dvojici starších pánov boxerskú mladosť nebol vôbec problém. Úvod s počítačovou verziou zápasu trochu pripomenul nedávneho posledného Rockyho Balbou, ale potom sa film uberie iným smerom. Malý problém som videl v žánrovom zaradení. Ako dráma bol film málo vážny, ako komédia zas málo vtipný. Pomerne slušne bol rozobratý súkromný život dvojice boxerov, ktorý vzájomne preplietla i kráska K. Basinger, ktorá na svoj vek vyzerá very good. Herec J. Bernthal známy zo série Walking dead tu hrá DeNirovho syna a istá podoba medzi nimi je, takže oceňujem výber. Film slušne odsýpa, ale to nekonečné množstvo úderov do ksichtu v zápase si mohli odpustiť, toto už dnes zhltne málokto. Celkovo spokojnosť, ale k 4 hviezdam tomu niečo chýba. Osobne som čakal viac. 60%. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

K tomu, abyste viděli mlátit do sebe dva dědky, stačí v pátek navštívit místní sokolovnu a vsadit si na toho bez hole. Tohle je ovšem trochu jiná záležitost - jednak je tu dědek s tělem třicetiletého učitele tělocviku, který má problém s erekcí, potom je tu dědek, kterého uvidíte rádi v čemkoli, i v sexuálních kolasech. Pro ty, co mě do teď nechápou to shrnu: Pro toho, kdo má rád filmy, je to krásná nostalgie a milé pohlazení po vlasech, jako od staršího pána ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • V závěrečném zápase máme možnost vidět nejslavnějšího boxerského uvaděče Michala Buffera, který dokonce pronese patentovanou a legendární větu "Lets get ready to rumble". (Punisher)
  • Billy „Kid" McDonnen (Robert De Niro) daruje vo filme synovi sedan značky Dodge Dart. (Laslo)
  • Sadarias Harrell, který si zahrál jednoho ze členů ochranky, napsal během natáčení texty ke svému debutovému rapovému albu. Když mu při psaní došel papír, psal slova na peníze, co měl v kapsách. (Dr Lizal)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama