Reklama

Reklama

Ve filmu „Zpátky do ringu", hrají Stallone a De Niro Henryho „Razora" Sharpa a Billyho „Kida" McDonnena, dva pittsburské boxery, jejichž zavilá řevnivost na sebe upoutala pozornost celého národa. V době své vrcholné slávy ve vzájemných zápasech jeden druhého porazili, ale v roce 1983, v předvečer jejich rozhodujícího třetího utkání, Razor nečekaně oznámil odchod do penze bez udání důvodů svého rozhodnutí a vlastně tak knokautoval kariéru svou i svého rivala. O třicet let později jim boxerský promotér Dante Slate jr. s vidinou velkého zisku učinil nabídku, kterou nemohli odmítnout: vrátit se do ringu a jednou pro vždy určit vzájemné skóre. Ale možná nebudou muset čekat tak dlouho: během jejich prvního setkání po letech se otevřou staré podebrané rány a propukne bezděky legrační pranice, do které se okamžitě zapojí i ostatní. Okamžité šílenství na sociálních sítích promění místní zápas z nevraživosti na hlavní událost kanálu HBO, kterou si nikdo nesmí nechat ujít. A tak když dokáží přežít trénink, možná se nového zápasu skutečně dožijí. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (676)

Superpero 

všechny recenze uživatele

Příjemnej film, kde oba pardálové parafrázují své slavné boxerské hrdiny z dřívějších a o mnoho lepších filmů. Odkazy jako když se Stallone chystá mlátit do masa a De Niro dělá trapnýho baviče ve svý vlastní hospodě jsou fajn, ale prostě už to je jen ohlížení se za starejma dobrejma časama, bez invence. Prostě přesně víte, co se tam bude dít a i když se na to vlastně kouká docela dobře, tak už mi to nějak nestačilo. A ten malej chlapeček byl jednoznačně nejotravnější dítě tisíciletí. Tím jeho pisklavym hlasem bych mučil vězně. Kdybych to ale náhodou někdy naladil v telce, tak bych se zaradoval a dočuměl to. ()

Krouťák 

všechny recenze uživatele

Popravdě ? Ve chvíli, kdy jsem poprvé zahlédl obsazení a námět, v duchu jsem se tvůrcům od srdce vysmál.. Nakonec to ovšem není takové utrpení, ba naopak. Kýčovitých momentů se sice najde vícero, ale tomu se asi vyhnout ani nešlo a nutno říct, že chlapci na stará kolena vytřískali z potencionálního p*ůseru maximum. Když jsme mohli "přehnané moralizování" odpustit Rockymu, nevidím důvod, proč bychom nemohli z nostalgie přimhouřit oči i tentokrát a užít si tuhle odpočinkovou jednohubku - 70%. PS: Hart svého černocha trošku přehrával ;) ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Překvapivě dobře natočená sportovní komedie Sylvester "Rocky" Stallone si to po letech konečně v ringu rozdá s Robertem "Zuřícím býkem" De Nirem . Ačkoli jde Robert poslední dobou z jednoho béčka do druhého, tak tímto filmem snad tu poslední hrstku fanoušků, která mu zbyla, zaujme. Oba už sice nejsou žádní mladíci a je na nich vidět, kdo má jasně navrch, přesto však dokáže tento film zaujmout kromě závěrečného boxu také typickými rodinnými problémy a vůbec omáčkou okolo přípravy na box. Někdo si prostě řekl, že vidět tyhle dva pohromadě by bylo fajn a měl pravdu. Sly je pořád borec, Robert neotřelý sympaťák, Peter Segal pořád umí natočit svižné filmy a Kevin Hart tak skvěle hláškuje, že se občas opravdu od srdce zasmějete. Celkově se však jedná o žánrově vymezený film a nefandy těchto hereckých ikon nechá snímek zřejmě chladnými, tady hraje prim nostalgie a odkazy na jejich starší filmy, které je proslavily...70%...[10.1.2013_Cinestar_Černý most] ()

Slasher 

všechny recenze uživatele

4* a velká uslzená radost za to, že má Rocky vedle sebe konečně pořádnou kočku a ne tu otravnou hnusku Adrianu, případně její hrobeček :D Je to klasická slyovská boxovací feelgood dojímačka, možná už ta vůbec poslední, a já si ji užil. Jsem tak rád, že se ta stará parta 'postradatelných' vrátila, tohle mi bude chybět. A v tomhle případě hned 3x - Stallone, DeNiro, upřímný jednoduchý filmy jako je tenhle. (stěžejní monolog s "because I'm a fighter" mě dostal) ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Veľmi príťažlivá herecká zostava. K filmu pritiahne ako magnet no a stým sú automaticky spojené i vysoké očakávania...Obidve hviezdy si už boxerov zahrali, preto uveriť dvojici starších pánov boxerskú mladosť nebol vôbec problém. Úvod s počítačovou verziou zápasu trochu pripomenul nedávneho posledného Rockyho Balbou, ale potom sa film uberie iným smerom. Malý problém som videl v žánrovom zaradení. Ako dráma bol film málo vážny, ako komédia zas málo vtipný. Pomerne slušne bol rozobratý súkromný život dvojice boxerov, ktorý vzájomne preplietla i kráska K. Basinger, ktorá na svoj vek vyzerá very good. Herec J. Bernthal známy zo série Walking dead tu hrá DeNirovho syna a istá podoba medzi nimi je, takže oceňujem výber. Film slušne odsýpa, ale to nekonečné množstvo úderov do ksichtu v zápase si mohli odpustiť, toto už dnes zhltne málokto. Celkovo spokojnosť, ale k 4 hviezdam tomu niečo chýba. Osobne som čakal viac. 60%. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (29)

  • Razorov (Sylvester Stallone) dom sa v skutočnosti nachádza v New Orleans na ulici Park Blvd. Vo filme sa nachádza v meste Pittsburgh. (danny3l)
  • Sadarias Harrell, který si zahrál jednoho ze členů ochranky, napsal během natáčení texty ke svému debutovému rapovému albu. Když mu při psaní došel papír, psal slova na peníze, co měl v kapsách. (Dr Lizal)
  • Keď sa Sally (Kim Basinger) rozpráva s Razorom (Sylvester Stallone) pri jeho dome, nepatrične sa mení panoráma za jej chrbtom, objavuje sa a znovu mizne idúci vlak v pozadí. (Laslo)

Související novinky

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

Nicolas Cage v Expendables 3 – potvrzeno!

06.11.2012

Expendables 2 už v tržbách o několik milionů překonali jedničku a diváci jsou většinou spokojení. Že bude trojka, o tom se mluví už několik měsíců, ale až teď to Sylvester Stallone oficiálně potvrdil… (více)

Reklama

Reklama