Reklama

Reklama

Hrdinové: Znovuzrození

(seriál)
  • USA Heroes Reborn
Trailer 2
USA, (2015–2016), 9 h 14 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Tim Kring

Hrají:

Jack Coleman, Zachary Levi, Robbie Kay, Kiki Sukezane, Ryan Guzman, Rya Kihlstedt, Gatlin Kate James, Henry Zebrowski, Judith Shekoni, Danika Yarosh (více)
(další profese)

Epizody(13)

Hrdinové a obyčejní lidé chtěli žít spolu. V Odesse však došlo k teroristickému útoku a od té chvíle se lidé se zvláštními schopnostmi ukrývají... (TV Prima)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (70)

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Po letech jsou tu konečně opět Hrdinové, jde to více méně po stejných stopách, odkazy na staré řady jsou zjevné, staré známé postavy jsou příjemným spestřením, ale nic nového se nekoná. Největší mínus jsou stále se opakující stejné schopnosti, po třech dílech však musím říct, že se to ubírá správným směrem, není to tak nudné jako poslední tři řady, rozjeto to má dobře, teď to jen nepokazit. ()

Standic1 

všechny recenze uživatele

Když jsem se díval na první díl, začal jsem vzpomínat na první díl původních Heroes a jedno vím určitě - narozdíl od Heroes Reborn, mě původní Heroes dostali hned. Heroes Reborn je na úvod až příliš zmatený, snaha představit nám v úvodním díle co nejvíc postav, je za mě zbytečná. Co se týče efektů, tak jsem taky zklamaný, máme rok 2015 a mě přijde, že z toho mohli vytřískat mnohem víc. No uvidíme po shlédnutí první série. ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Hrdinové se vracejí, stejní jako dřív - akorát svět komiksových seriálů se v mezidobí posunul o kus dál. Mezi nevýraznými postavami se standardními, nebo až absurdně originálními schopnostmi (např. přenesení do počítačové hry) si těžko hledat oblíbence; hlavně ale zažehnání megalomanské hrozby celosvětového vyhynutí závisí opět na předurčeném osudu, proroctví a vyvolení, nikoliv na spontánních rozhodnutích. A to už mi připadá vyšlé z módy, i když nakonec se zamotaný příběh cestující časem rozvinul vcelku poutavě. ()

Mimomisu

všechny recenze uživatele

Doporucuju pred prvnim dilem shlednout i miniserii Heroes Reborn: Dark Matters. Po uvodnich dvou dilech to trochu moc zavání pozdejsimi X-Men a chystanym Civil War (ale ono to asi jinak logicky ani udelat neslo), opet spousta postav, které ale zatím nejsou tak vylozene poutave jako pri premiere prvnich dilu puvodni serie. A urcite by si to zaslouzilo lepsi triky a hlavne vyraznejsi herecke obsazeni, zatim je to takovy hodne polovicaty restart, ale uvidime dal. Napeti po ctyrech dilech buduje realtivne obstojne a serie ma jen 13 dilu, to se ukoukat da a tahle opatrnost v poctu epizod je mi sympaticka. Alespon zbude min casu na nudne vycpavky (snad) ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

PO DVOU EPIZODÁCH: Na to, jak sinusoidně tomu neustále hapruje drajv, mě to nějak (neúměrně) podezřele baví - přiznávám, že to je z velké části hudbou a vzpomínkama na původní skvělou 1. sezónu. Příběh sice předvídatelnej, ale zase poměrně napínavej, no a svoje oblíbený postavy už tam taky mám... Takže jo, nejspíš to dám celý. ()

Galerie (187)

Zajímavosti (2)

  • Prequelem k tomuto seriálu jsou dvě videohry. Konkrétně Heroes Reborn: Gemini a Heroes Reborn: Enigma. (Zdroj: Edna.cz) (P. J. D.)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno